eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #330 -: Декември 18, 2010, 11:33:23 » |
Нагоре
|
То май не е смешно ,но пък защо да не се посмеем на глупостта ни ..ТЕ не са виновни че продават и лъжат ,а ние дето им вярваме !!!
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #331 -: Декември 18, 2010, 11:34:59 » |
Нагоре
|
То май не е смешно ,но пък защо да не се посмеем на глупостта ни ..ТЕ не са виновни че продават и лъжат ,а ние дето им вярваме !!!
Е да ,посмяхме за това какво си направила с него а иначе за самата ситуация не е смешно
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #332 -: Декември 18, 2010, 11:39:20 » |
Нагоре
|
Е да ,посмяхме за това какво си направила с него а иначе за самата ситуация не е смешно Имам още една блуза за печка ,дойде ми преди седмица ,ако искате мога да ви е пратя ,печката ви да се накефи с какво е бършете ,даже съм е изпрала )
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #333 -: Декември 18, 2010, 12:04:47 » |
Нагоре
|
Е да ,посмяхме за това какво си направила с него а иначе за самата ситуация не е смешно Имам още една блуза за печка ,дойде ми преди седмица ,ако искате мога да ви е пратя ,печката ви да се накефи с какво е бършете ,даже съм е изпрала ) ЕЕЕЕЕЕЕ,МИЛА БРЕ,ИЗПРАЛА СИ Я ВЕРОЯТНО ПРЕДИ ДА ИЗБЬРШЕШ ПЕЧКАТА НЯКОИ ПЪК НЕ СИ ГИ ПЕРАТ ПРЕДИ ДА ГИ ПРОДАДАТ,ТВА ВОДАТА СЕГА СТУДЕНААА,ТОКА ПАЗИМЕ ЗА КЛИМАТИЦИТЕ,ЩОТ СКЪЪП
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #334 -: Декември 18, 2010, 12:13:15 » |
Нагоре
|
Аз пьк сьм много доволна от покупките си,но не от тук,а от другия сайт Понеже потребителите са почти едни и сьщи,но по-хубавите неща ге продават там,а тук нищо не мога да си харесам .Никога не бих си взела блузка за 5лв ,а тук е пьлно с такива,които наистина освен да избьршеш нещо с тях,за друго не стават. Не ми се обиждайте,но за мен е така.Вчера ми пристигнаха ботуши на Мис Сиксти купих ги за 70лв.еми уникални са. Вмагазина едни такива са 200 300лв.Има доста качествени неща,но те си струват пари и си заслужават,повярвайте ми.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #335 -: Декември 18, 2010, 12:22:03 » |
Нагоре
|
Аз пьк сьм много доволна от покупките си,но не от тук,а от другия сайт Понеже потребителите са почти едни и сьщи,но по-хубавите неща ге продават там,а тук нищо не мога да си харесам .Никога не бих си взела блузка за 5лв ,а тук е пьлно с такива,които наистина освен да избьршеш нещо с тях,за друго не стават. Не ми се обиждайте,но за мен е така.Вчера ми пристигнаха ботуши на Мис Сиксти купих ги за 70лв.еми уникални са. Вмагазина едни такива са 200 300лв.Има доста качествени неща,но те си струват пари и си заслужават,повярвайте ми. МИЛИЧКА,НЕ ВСЯКА има твоите покупателни способности,защо мислиш са тези размени тук,/които ги няма в другия сайт!/ами как например криси ще си купи ботуши от 70 лв,като малчето и расте ден след ден,а татето я дьржи вьв финансова зависимост?можем да си позволим по-скьпичко аз и ти и тя,дето ходи вече на работа и детето и е поотрасло,но за майките с майчинство 150 лв... забрави!и аз се изфуках че ми подариха джьст кабали,но не е като твойто мис сиксти де,мойтУ-и то боклучетина/и то новичка,от аукрото!/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desitka2008
new user
Неактивен
Публикации: 250
|
|
« Отговор #336 -: Декември 18, 2010, 12:23:16 » |
Нагоре
|
РОСИДИНКОВА, вижте темата,която пуснах преди малко,моля! В другият сайт стана някаква лудница от търговци. Сигурно и тук има мами,които купуват дрешки и обувки от и-бей,но ги продават или без надценка,или с минимална такава,докато в другият сайт се уливат! Вие сигурна ли сте,че примерно блузка,която сте купили от там за 20 лв,всъщност не сте я платили двойно и тройно? Явно за много хора препродажбата на стари дрехи и обувки е бизнес,от който печелят добре. Жалкото е обаче,че този тип търговия се прави на гърба на хора,които имат минимални финансови възможности!..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #337 -: Декември 18, 2010, 12:27:31 » |
Нагоре
|
РОСИДИНКОВА, вижте темата,която пуснах преди малко,моля! В другият сайт стана някаква лудница от търговци. Сигурно и тук има мами,които купуват дрешки и обувки от и-бей,но ги продават или без надценка,или с минимална такава,докато в другият сайт се уливат! Вие сигурна ли сте,че примерно блузка,която сте купили от там за 20 лв,всъщност не сте я платили двойно и тройно? Явно за много хора препродажбата на стари дрехи и обувки е бизнес,от който печелят добре. Жалкото е обаче,че този тип търговия се прави на гърба на хора,които имат минимални финансови възможности!.. Видях,видях даже и писах. Всеки гледа и преценява,дали е по джоба му.Никой,никого не кара насила нали? Такива като мен,които си купуват само от магазина е изгодно. Като не мога от чуждестранни сайтове,си пазаря от нашите.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desitka2008
new user
Неактивен
Публикации: 250
|
|
« Отговор #338 -: Декември 18, 2010, 12:30:07 » |
Нагоре
|
Явно имате добри възможности:) Но доста майки нямат и ми е ужасно гадно да гледам как ги лъжат и товарят с цените!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #339 -: Декември 18, 2010, 12:33:28 » |
Нагоре
|
Явно имате добри възможности:) Но доста майки нямат и ми е ужасно гадно да гледам как ги лъжат и товарят с цените!
Каквито и вьзможности да има човек,всеки би се радвал да спести някой лев
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #340 -: Декември 18, 2010, 14:05:02 » |
Нагоре
|
Аз даже забелзах,че повечето неща ще ми излязат по евтино,ако отида и си ги купя от магазина,като играчки,ботуши,чанти и т.н . Падам под масата от някои цени
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #341 -: Декември 18, 2010, 15:20:05 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=109212&cat=63 + доставката 2.50лв.Смятайте вие е то вече се излагат някои хора Почвам да се обеждавам,че повечето народ от тук е с цел печелбарство Почвам да се дразня,много ама много
|
|
« Последна редакция: Декември 18, 2010, 15:22:06 от Криси09 »
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
|
|
« Отговор #342 -: Декември 18, 2010, 15:33:06 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=103269&cat=63 състояние добро ,леко счупено ,цена 4 лв Оня ден го получих от един варненски сайт за 1,99 лв. разбира се новооо и здраво Това ,ще е от по качесвена пластмаса може би
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
tobito
new user
Неактивен
Публикации: 163
|
|
« Отговор #343 -: Декември 18, 2010, 15:33:39 » |
Нагоре
|
Аз купувам страхотни играчки от магазинче втора употреба и то на смешни цени-дали са от тук или от там има разлика в цената и в това ,че не са последна мода или че не са на български.Синът ми е на 2 г и не се оплаква от това и все още ми е лесно ,защото е доволен на всичко за сега-после ще му мисля.Все пак се заглеждам и тук но нещо цените са прекалени,особенно след празниците всички продават подарените играчки от дядо Коледа.Но явно не съм го закъсала толкова ,че да почна да продавам и да ви кажа честно то май аз повече се радвам от детето този мечо беше за 1лв дори си мислех ,че не работи .Прекрасен е иначе струва 120лв
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #344 -: Декември 18, 2010, 15:35:39 » |
Нагоре
|
Аз купувам страхотни играчки от магазинче втора употреба и то на смешни цени-дали са от тук или от там има разлика в цената и в това ,че не са последна мода или че не са на български.Синът ми е на 2 г и не се оплаква от това и все още ми е лесно ,защото е доволен на всичко за сега-после ще му мисля.Все пак се заглеждам и тук но нещо цените са прекалени,особенно след празниците всички продават подарените играчки от дядо Коледа.Но явно не съм го закъсала толкова ,че да почна да продавам и да ви кажа честно то май аз повече се радвам от детето този мечо беше за 1лв дори си мислех ,че не работи .Прекрасен е иначе струва 120лв какво прави,че струва толкова пари
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|