galia2007
new user
Неактивен
Публикации: 144
каката-август 2006 малкия -септември 2007
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #405 -: Декември 27, 2010, 23:21:39 » |
Нагоре
|
преди малко беше още по цветущ някой го беше сложил в Много ме дразни сега го е редактирала, ма не съвсем деТЦка това направо кърти миФки, любимо ми е
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #407 -: Декември 27, 2010, 23:30:30 » |
Нагоре
|
преди малко беше още по цветущ някой го беше сложил в Много ме дразни сега го е редактирала, ма не съвсем деТЦка това направо кърти миФки, любимо ми е Струва ми се , че тази думичка деТЦка аз лично си я срещам твърде често тук-за съжаление. Родна реч омайна .............
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Foxy1
new user
Неактивен
Публикации: 288
|
|
« Отговор #408 -: Декември 27, 2010, 23:42:39 » |
Нагоре
|
Foxy1 далече съм от идеята да те обиждам, .... Пак казвам, че никой не знае кой за колко е купил определена стока. Като информираш определен кръг от потребители за цена, на която ти си видяла продукта с какво ще им помогнеш. Те така или иначе вероятно нямат възможност да си го купят на тази цена, а при тях същата стока е достъпна на по- висока цена и обявената ги устройва. Така само се оспамва излишно обявата на продавача ....... Да, така е вече по-добре , а и донякъде съм съгласна с това ти мнение - точно затова и не "спамя" по въпросните Лука Босси обяви, а само си споделих тук (в онази обява ,по която си позволих да коментирам директно, проблемът беше съвсем друг - неетично и подвеждащо описание на артикул, който също по случайност познавам добре -като произход и материал ) Иначе, ще си пасуваме и туйто. Даже да видим китайски джапанки(от леФче), пуснати за 99 лв, щото някой може да си ги е купил преди това отнякъде за 150 .... нъл тъй Майтапя се Весели празници и на теб А това, верно кърти мивки ! Не би било зле при публикуване на следващата си обява, да процедира по този начин -
|
|
« Последна редакция: Декември 27, 2010, 23:47:26 от Foxy1 »
|
Активен
|
Бърза, точна и коректна съм. Очаквам същото и от отсрещния. Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка. Аз също ще ви дам своя. Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката на лични.Приятно пазаруване
|
|
|
Foxy1
new user
Неактивен
Публикации: 288
|
|
« Отговор #409 -: Декември 27, 2010, 23:45:40 » |
Нагоре
|
..и ако резултатът е пак същия... така - или направо...
|
|
« Последна редакция: Декември 28, 2010, 00:02:09 от Foxy1 »
|
Активен
|
Бърза, точна и коректна съм. Очаквам същото и от отсрещния. Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка. Аз също ще ви дам своя. Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката на лични.Приятно пазаруване
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
Публикации: 236
сладка
|
|
« Отговор #410 -: Декември 27, 2010, 23:51:58 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #411 -: Декември 27, 2010, 23:52:39 » |
Нагоре
|
Foxy1 далече съм от идеята да те обиждам, .... Пак казвам, че никой не знае кой за колко е купил определена стока. Като информираш определен кръг от потребители за цена, на която ти си видяла продукта с какво ще им помогнеш. Те така или иначе вероятно нямат възможност да си го купят на тази цена, а при тях същата стока е достъпна на по- висока цена и обявената ги устройва. Така само се оспамва излишно обявата на продавача ....... Да, така е вече по-добре , а и донякъде съм съгласна с това ти мнение - точно затова и не "спамя" по въпросните Лука Босси обяви, а само си споделих тук (в онази обява ,по която си позволих да коментирам директно, проблемът беше съвсем друг - неетично и подвеждащо описание на артикул, който също по случайност познавам добре -като произход и материал ) Иначе, ще си пасуваме и туйто. Даже да видим китайски джапанки(от леФче), пуснати за 99 лв, щото някой може да си ги е купил преди това отнякъде за 150 .... нъл тъй Майтапя се Весели празници и на теб А това, верно кърти мивки ! Не би било зле при публикуване на следващата си обява, да процедира по този начин - Голям цирк
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #413 -: Декември 28, 2010, 23:39:04 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #414 -: Декември 28, 2010, 23:39:46 » |
Нагоре
|
Хмм, то и без едната нула ( да речем, че е сгрешено при изписването на цифрите), пак идва ....майкоооооо Ако се махнат и двете нули, тъкмо ще е като от павилиона за вестници Иначе има подарък стари каталози К'во ли ще ги правя пък тях
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
|
alekso
new user
Неактивен
Публикации: 57
|
|
« Отговор #416 -: Декември 29, 2010, 09:32:41 » |
Нагоре
|
Не се чуди какво ще ги правиш ,все пак е зима и ако имаш печка може да ти свършат работа [/quote] Тц-не става за печката-не гори.Гланцираната хартия от списания трудно гори.Ама пък може да си направиш фунийки и да целиш от балкона за разнообразие. Или да пускаш самолетчета-помага при стрес Пък може и някой флирт да завъртиш-ако някой ти пусне самолетче от античен вестник от хиляда и Балканската купен от тук .....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #417 -: Декември 29, 2010, 09:47:06 » |
Нагоре
|
Тц-не става за печката-не гори.Гланцираната хартия от списания трудно гори.Ама пък може да си направиш фунийки и да целиш от балкона за разнообразие. Или да пускаш самолетчета-помага при стрес Пък може и някой флирт да завъртиш-ако някой ти пусне самолетче от античен вестник от хиляда и Балканската купен от тук ..... [/quote] Вика и подарък имало . По-добре да си го задържи ,че и за тях да се плаща по пощата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
maminko
new user
Неактивен
Публикации: 70
|
|
« Отговор #418 -: Декември 30, 2010, 20:38:19 » |
Нагоре
|
Момичета, това http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=112121&cat=70 Цената им максимум е 11 паунда с доставката (около 26лв, дори и да ги сложим 30лв - пак не са 48). Мъжът ми ги носи същите от 1 седмица от Спорт Директа.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! Не пазя ред! Всичко е по лична преценка!
|
|
|
bebcheto87
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #419 -: Декември 30, 2010, 23:09:46 » |
Нагоре
|
А цената е 48лв без доставка мацката праща с Еконт и още 6-7лв за доставка и те станаха златни
|
|
|
Активен
|
1.Коректна съм очаквам същото. 2.На нови потребители и такива с отрицателни оценки изпращам след предварително плащане. 3.Разменям определени обяви 4.Не плащам стоки пратени ми с наложен платеж без изрична оговорка 5.За повече от 1 обява предимство
|
|
|
|
|