s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #540 -: Януари 29, 2011, 23:26:18 » |
Нагоре
|
Аз пък си имам обява коята не е по правилата в такъв случай но няма да намаля цената. Една долничка барби която ми струваше малко над това но съм я пуснала на 20 лева ако се продаде ще купя другия размер за дъщеря ми т.к. това се оказа прекалено голямо и не следващата година ами незнам кога ще и стане. Доста нечестно ми се струва ако трябва да се набутам за да я продам и да купя пак по скъпо същото нещо! Ако не се продаде ще си стои така докато дъщеря ми порасне за да я носи ! Ако някой има претенции че търгувам нека си я купи от англия на 70 % от тази цена.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #541 -: Януари 30, 2011, 00:15:08 » |
Нагоре
|
Аз пък си имам обява коята не е по правилата в такъв случай но няма да намаля цената. Една долничка барби която ми струваше малко над това но съм я пуснала на 20 лева ако се продаде ще купя другия размер за дъщеря ми т.к. това се оказа прекалено голямо и не следващата година ами незнам кога ще и стане. Доста нечестно ми се струва ако трябва да се набутам за да я продам и да купя пак по скъпо същото нещо! Ако не се продаде ще си стои така докато дъщеря ми порасне за да я носи ! Ако някой има претенции че търгувам нека си я купи от англия на 70 % от тази цена.
Не става въпрос за претенции за търгуване а за правилата на сайта ако не го продадеш на 70% загубата ти няма ли да е на 100% .По добре да загубиш 30% отколкото да стои в къщи и да губиш 100% Всички спазват това правило за 70% ще те помоля да си коригираш обявата
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #542 -: Януари 30, 2011, 00:51:07 » |
Нагоре
|
Не става въпрос за претенции за търгуване а за правилата на сайта ако не го продадеш на 70% загубата ти няма ли да е на 100% .По добре да загубиш 30% отколкото да стои в къщи и да губиш 100% Всички спазват това правило за 70% ще те помоля да си коригираш обявата Пък ако не си беше признала, май никой нямаше и да разбере
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #543 -: Януари 30, 2011, 10:32:43 » |
Нагоре
|
Не става въпрос за претенции за търгуване а за правилата на сайта ако не го продадеш на 70% загубата ти няма ли да е на 100% .По добре да загубиш 30% отколкото да стои в къщи и да губиш 100% Всички спазват това правило за 70% ще те помоля да си коригираш обявата Пък ако не си беше признала, май никой нямаше и да разбере Ооооооо намират се такива дето веднага ще им направи впечатление
|
|
|
Активен
|
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
|
|
« Отговор #544 -: Януари 30, 2011, 11:35:41 » |
Нагоре
|
Не става въпрос за претенции за търгуване а за правилата на сайта ако не го продадеш на 70% загубата ти няма ли да е на 100% .По добре да загубиш 30% отколкото да стои в къщи и да губиш 100% Всички спазват това правило за 70% ще те помоля да си коригираш обявата Пък ако не си беше признала, май никой нямаше и да разбере Ооооооо намират се такива дето веднага ще им направи впечатление Ако беше по малък размер щях да съм се набутала но то е по голямо долнището така че изобщо не е набутвация а ще гто носи след 2 години вероятно тогава ще и става. НЕ мога да им схвана номерациите вземам все един размер 7-8 г. и или ще е огромно или точно а имам взети и за 4-5 г а и стават нещата. Тя след дни става на 6г. Извинявайте за спама. Относно обявата по добре я изтрийте и да не го продам отколкото да се набутам като го продам и дори да не си върна парите които съм дала и то за нещо съвсем ново. А едва ли такова долнище тук в марков магазин ще струва толкова за колкото съм го взела ! паз Пример с анцузите адидас ... също така и якенце найк - това от личен опит. Така че е относително дали е на 70 % от цените на пазара. А аз за колко съм го взела ще се знае само ако аз кажа. А ако съм го поръчвала сама и съм си платила 35 лири доставка ?! А колко " ненормални" цени има но вече не ми правят впечатление!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #545 -: Януари 30, 2011, 11:48:56 » |
Нагоре
|
Не става въпрос за претенции за търгуване а за правилата на сайта ако не го продадеш на 70% загубата ти няма ли да е на 100% .По добре да загубиш 30% отколкото да стои в къщи и да губиш 100% Всички спазват това правило за 70% ще те помоля да си коригираш обявата Пък ако не си беше признала, май никой нямаше и да разбере Ооооооо намират се такива дето веднага ще им направи впечатление Ако беше по малък размер щях да съм се набутала но то е по голямо долнището така че изобщо не е набутвация а ще гто носи след 2 години вероятно тогава ще и става. НЕ мога да им схвана номерациите вземам все един размер 7-8 г. и или ще е огромно или точно а имам взети и за 4-5 г а и стават нещата. Тя след дни става на 6г. Извинявайте за спама. Относно обявата по добре я изтрийте и да не го продам отколкото да се набутам като го продам и дори да не си върна парите които съм дала и то за нещо съвсем ново. А едва ли такова долнище тук в марков магазин ще струва толкова за колкото съм го взела ! паз Пример с анцузите адидас ... също така и якенце найк - това от личен опит. Така че е относително дали е на 70 % от цените на пазара. А аз за колко съм го взела ще се знае само ако аз кажа. А ако съм го поръчвала сама и съм си платила 35 лири доставка ?! А колко " ненормални" цени има но вече не ми правят впечатление! 35 лири за доставка нема такъв шашавец да плати а ти можеше да кажеш че не си включила цената за доставката както правят повечето
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daniabc
new user
Неактивен
Публикации: 27
|
|
« Отговор #546 -: Януари 31, 2011, 11:32:03 » |
Нагоре
|
Не надценка от 70%. Това май всеки си го разбира както иска. 70% от цената при закупуване ново от магазин (или сайт). Т.е. Ако си взел нещо за 10лв и не ти е паснало, харесало или там каквото е тук максималната му цена трябва да е 7лв. И това е за нещо ново и неизползвано с етикет. Ако срещнеш друг път обява с някаква надценка можеш да сигнализираш на админ или мод, за да изтрият.
Ама и аз къде ли блея... Отново питам, редно ли е да подаваме сигнали /къде, как, на кой?/, ако поднем на обяви със солени надценки? Гледам, че уреда е намален - вече е само 3 пъти по-скъп ПП. Тема, кое е изгодно и кое не, бих пуснала, но предпочитам да я направи човек с опит, изградено доверие и разполагащ с повечко време. Освен това от дрехи не разбирам и на марки не робувам. От тук купувам чат-пат за бебето, понеже всичко бебешко от каката и баткото съм подарила отдавна. Единствено с компютри/лаптопи и компонентите им мога да съм истински полезна, но те са прекаленено малка "капка в морето" от обяви, за да си заслужат цяла тема. А понякога е много трудно да докажеш на продавача, без да го обидиш, че това, което е купил преди 3-5 години за 4 цифрена сума, сега не струва и 1/4!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #547 -: Януари 31, 2011, 12:16:04 » |
Нагоре
|
Не надценка от 70%. Това май всеки си го разбира както иска. 70% от цената при закупуване ново от магазин (или сайт). Т.е. Ако си взел нещо за 10лв и не ти е паснало, харесало или там каквото е тук максималната му цена трябва да е 7лв. И това е за нещо ново и неизползвано с етикет. Ако срещнеш друг път обява с някаква надценка можеш да сигнализираш на админ или мод, за да изтрият.
Ама и аз къде ли блея... Отново питам, редно ли е да подаваме сигнали /къде, как, на кой?/, ако поднем на обяви със солени надценки? Гледам, че уреда е намален - вече е само 3 пъти по-скъп ПП. Тема, кое е изгодно и кое не, бих пуснала, но предпочитам да я направи човек с опит, изградено доверие и разполагащ с повечко време. Освен това от дрехи не разбирам и на марки не робувам. От тук купувам чат-пат за бебето, понеже всичко бебешко от каката и баткото съм подарила отдавна. Единствено с компютри/лаптопи и компонентите им мога да съм истински полезна, но те са прекаленено малка "капка в морето" от обяви, за да си заслужат цяла тема. А понякога е много трудно да докажеш на продавача, без да го обидиш, че това, което е купил преди 3-5 години за 4 цифрена сума, сега не струва и 1/4! Можеш да пишеш в темата "Обяви неотговарящи на правилата". Даже за да си по-точна и за да не се чудят модовете и админите за кво иде реч им сложи (ако има де) линк към магазинска цена. Я дай да видим уреда със златните нишки.
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
daniabc
new user
Неактивен
Публикации: 27
|
|
« Отговор #548 -: Януари 31, 2011, 12:42:17 » |
Нагоре
|
Уреда е този: http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=127064&cat=favЛинк не мога да дам, понеже е стар модел, купувала съм го преди 5-6 г. от склад на ТСМ в Пловдив. Хубав е, доволна съм, но за тези пари ....може би, като антика е оценен И аз не пазя бележка и гаранция - изхвърлям документи, които не са актуални.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #549 -: Януари 31, 2011, 13:38:38 » |
Нагоре
|
Е то като се разровиш в техиката, май всичко е на някакви такива цени като на антики. Гледах едно ДВД дето аз го купих от Техномаркет за 39лв. минала зима, а сега тук беше на 50лв. А и това си има стойност http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=71313&cat=30&date=1295788241
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #550 -: Февруари 01, 2011, 09:29:04 » |
Нагоре
|
вижте този тостер преди седмица гледах в кауфланд като този ,без приставки беше 12лв,а със сменящите приставки 15 откриите разликата http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=130459&cat=30
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #551 -: Февруари 03, 2011, 15:40:43 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #552 -: Февруари 03, 2011, 15:46:57 » |
Нагоре
|
Не става въпрос за претенции за търгуване а за правилата на сайта ако не го продадеш на 70% загубата ти няма ли да е на 100% .По добре да загубиш 30% отколкото да стои в къщи и да губиш 100% Всички спазват това правило за 70% ще те помоля да си коригираш обявата И що пък да е на загуба В случая долничката е ГОЛЯМА за детето, а не МАЛКА, така, че все пак предстои да се носи. В такъв случай аз казвам, че това са "затворени пари". Аз често " затварям пари", купувам дрешки и обувки за сезон или дори за година напред, понякога и за два Екстра съм, когато установя, че нещо вече им е малко си отварям резервния шкаф и вадя следващото! Възприех тази практика, защото доходите ми са непостоянни и немога да разчитам, че, ако вече не съм приготвила децата за лятото, то май или юни месец ще е възможно
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #553 -: Февруари 03, 2011, 15:58:56 » |
Нагоре
|
Определено, ще и е трудно да продаде, каквото и да било. В момента Моловете са на 50-70% и нови са по-евтини от нейните неща.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #554 -: Февруари 03, 2011, 16:31:26 » |
Нагоре
|
Определено, ще и е трудно да продаде, каквото и да било. В момента Моловете са на 50-70% и нови са по-евтини от нейните неща. Писах на дамата и съм и дал срок до довечера каквото има да си качва от обявите и после ги премахвам!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|