tobito
new user
Неактивен
Публикации: 163
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #555 -: Февруари 03, 2011, 16:37:45 » |
Нагоре
|
Определено, ще и е трудно да продаде, каквото и да било. В момента Моловете са на 50-70% и нови са по-евтини от нейните неща. Жената е обзета от ентусиазъм- дали и аз да не сложа по едно 99 накрая за цвят?
|
|
« Последна редакция: Февруари 03, 2011, 16:39:19 от tobito »
|
Активен
|
|
|
|
Foxy1
new user
Неактивен
Публикации: 288
|
|
« Отговор #556 -: Февруари 03, 2011, 20:11:43 » |
Нагоре
|
Обърнете внимание тук , снимка на точно КАКЪВ етикет е сложена, като доказателство за покупната цена на въпросните обувки?! Мацето отлепило етикета от некви гащета, написало си номер, намислило си цена (386лв) , написало си я и хоп ... кво намаление ,кво чудо - от 386 на 286 лв, Насам народеее,кой превари, той ще натовариии, полекаааа, не се блъскайтееее http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=99588
|
|
|
Активен
|
Бърза, точна и коректна съм. Очаквам същото и от отсрещния. Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка. Аз също ще ви дам своя. Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката на лични.Приятно пазаруване
|
|
|
Foxy1
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #557 -: Февруари 03, 2011, 20:20:22 » |
Нагоре
|
..макар че, допускам и варианта там да е пишело само 86 лв , а тройчицата отпред да е е появила по късно ..малко по различничък е май почеркът и наклона ...и що си мисля, че някой пак ни е хванал за шарани
|
|
|
Активен
|
Бърза, точна и коректна съм. Очаквам същото и от отсрещния. Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка. Аз също ще ви дам своя. Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката на лични.Приятно пазаруване
|
|
|
black_ice
Черно ледче
power user
Неактивен
Публикации: 782
|
|
« Отговор #558 -: Февруари 03, 2011, 20:21:09 » |
Нагоре
|
Направо ще падна от смях. Точно видях обявата и какво й написа за етикета. За пръв път виждам обувки с такъв етикет, ама може би това е защото са толкова скъпи. П.П. Не исках да го казвам, ама жената си го изпроси! Не стига, че праща вмирисани якета, ми сега и цени си измисля.
|
|
« Последна редакция: Февруари 03, 2011, 20:23:55 от black_ice »
|
Активен
|
|
|
|
Foxy1
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #559 -: Февруари 03, 2011, 20:24:23 » |
Нагоре
|
Направо ще падна от смях. Точно видях обявата и какво й написа за етикета. За пръв път виждам обувки с такъв етикет, ама може би това е защото са толкова скъпи. Само това ще да е Аз пък,без да искам си затрих първия коментар, докато исках да добавя още нещо Ма си го написах пак отдолу де
|
|
« Последна редакция: Февруари 03, 2011, 20:26:48 от Foxy1 »
|
Активен
|
|
|
|
таня ботева
new user
Неактивен
Публикации: 373
на мама слънчицата ДАЯНА и АЛЕКСА
|
|
« Отговор #560 -: Февруари 03, 2011, 20:27:36 » |
Нагоре
|
Направо ще падна от смях. Точно видях обявата и какво й написа за етикета. За пръв път виждам обувки с такъв етикет, ама може би това е защото са толкова скъпи. П.П. Не исках да го казвам, ама жената си го изпроси! Не стига, че праща вмирисани якета, ми сега и цени си измисля. скъпички са си обувчиците със този етикет и аз имам /етикети де /който иска да свирка давам малко са старички но ще свършат работа
|
|
|
Активен
|
коректна съм бъдете коректни и вие пиша винаги оценки пишете и вие изпращам снимка на квитанцията нищо лично към който и да е от вас просто аман от ,,,,,,,,,
|
|
|
Foxy1
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #561 -: Февруари 03, 2011, 20:33:02 » |
Нагоре
|
Направо ще падна от смях. Точно видях обявата и какво й написа за етикета. За пръв път виждам обувки с такъв етикет, ама може би това е защото са толкова скъпи. П.П. Не исках да го казвам, ама жената си го изпроси! Не стига, че праща вмирисани якета, ми сега и цени си измисля. скъпички са си обувчиците със този етикет и аз имам /етикети де /който иска да свирка давам малко са старички но ще свършат работа Дано поне да са за обувки де , а не за ..гащури
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Foxy1
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #562 -: Февруари 03, 2011, 20:34:09 » |
Нагоре
|
Направо ще падна от смях. Точно видях обявата и какво й написа за етикета. За пръв път виждам обувки с такъв етикет, ама може би това е защото са толкова скъпи. П.П. Не исках да го казвам, ама жената си го изпроси! Не стига, че праща вмирисани якета, ми сега и цени си измисля. Мхм, това за якетата не го знаехме..Я осветли аудиторията, Мариелка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #564 -: Февруари 03, 2011, 21:24:47 » |
Нагоре
|
..макар че, допускам и варианта там да е пишело само 86 лв , а тройчицата отпред да е е появила по късно ..малко по различничък е май почеркът и наклона ...и що си мисля, че някой пак ни е хванал за шарани И аз го забелязах това с тройката Пък и е'аси гащите......пак са били много скъпи, цели 86 лв . Сигурно са готини, язък, изпуснали сме ги!!!
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
Foxy1
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #565 -: Февруари 03, 2011, 21:29:14 » |
Нагоре
|
..макар че, допускам и варианта там да е пишело само 86 лв , а тройчицата отпред да е е появила по късно ..малко по различничък е май почеркът и наклона ...и що си мисля, че някой пак ни е хванал за шарани Momata иска да избие рибата с един удар обувки за 386лв глей само върху какъв луксозен мокет са снимани хихихихихи Дам, мноо приятно десенче Чекай, че напрау са комлексирах ... почвам да кътам парици , та и аз да мога некой ден да са барна с чепик от 386 лева
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #567 -: Февруари 03, 2011, 21:42:41 » |
Нагоре
|
Малко графология Тройката е заоблена и тумбеста Осмицата издължена и приплескана отстрани Шестицата отново е заоблена и кръгла Извод поне за мен , на етикета е пишело само 8 а 3 и 6 са добавени
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #569 -: Февруари 03, 2011, 22:01:02 » |
Нагоре
|
Как гащи от 8 (осем) лева се превръщат в обувки за 386 (триста осемдесет и шест) лева.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
|