emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #90 -: Октомври 09, 2010, 20:51:00 » |
Нагоре
|
аз неадекватно да се включа - тия ХИТови ботуши само детски ли са ... да си поръчам един 40-ти номер И аз и аз ама ако има 41 най-добре
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
desipetrova1981
new user
Неактивен
Публикации: 268
моите съкровища-каката и близнаците-тя и той
|
|
« Отговор #91 -: Октомври 09, 2010, 21:08:58 » |
Нагоре
|
аз неадекватно да се включа - тия ХИТови ботуши само детски ли са ... да си поръчам един 40-ти номер И аз и аз ама ако има 41 най-добре няма има до 33 най-много
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Neige
new user
Неактивен
Публикации: 110
|
|
« Отговор #92 -: Октомври 10, 2010, 11:08:39 » |
Нагоре
|
Само да вметна, че в Евроленд Младост няма ботушки.
|
|
|
Активен
|
Пазя ред в рамките на деня. Моля, при сериозен интерес пишете ЛС! Купувачи на 2 и повече мои обяви и майки на близнаци са с предимство. Поставям оценки, поставяйте и вие. Коректна съм, бъдете коректни и вие!
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #93 -: Октомври 10, 2010, 12:02:59 » |
Нагоре
|
Хора , тия магазини нищо не ми говорят , Отвеяна от вихрушката драсни ми едно просветляващо по въпроса ЛС А тоя евроленд го пуснах в гугъл за национално издирване НИЕНТЕ нищо не ми даде , я кажете в банишорския кайфлан / деп поне него знам/ има ли ги тези ботуши че много се запалих
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #94 -: Октомври 10, 2010, 12:08:54 » |
Нагоре
|
евроланд,не евроленд
|
|
|
Активен
|
|
|
|
*bamby*
new user
Неактивен
Публикации: 33
|
|
« Отговор #95 -: Октомври 10, 2010, 12:11:23 » |
Нагоре
|
Има ги в Euroland на входа на магазин Хит - намира се между Люлин и Обеля В петък взех на малката от там и между другото има и дънки за момиченца на 10лв
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #96 -: Октомври 10, 2010, 12:48:09 » |
Нагоре
|
Има ги в Euroland на входа на магазин Хит - намира се между Люлин и Обеля В петък взех на малката от там и между другото има и дънки за момиченца на 10лв е нали го казах на предната страница дънките са Ней ит-маркови
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desipetrova1981
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #97 -: Октомври 10, 2010, 13:15:00 » |
Нагоре
|
Хора , тия магазини нищо не ми говорят , Отвеяна от вихрушката драсни ми едно просветляващо по въпроса ЛС А тоя евроленд го пуснах в гугъл за национално издирване НИЕНТЕ нищо не ми даде , я кажете в банишорския кайфлан / деп поне него знам/ има ли ги тези ботуши че много се запалих има го в Хит-Обеля а дънките Нейм ит ги има на 5лв само че бързо се изчерпват номерата
|
|
« Последна редакция: Октомври 10, 2010, 13:16:42 от desipetrova1981 »
|
Активен
|
|
|
|
|
sysily
new user
Неактивен
Публикации: 132
|
|
« Отговор #99 -: Октомври 10, 2010, 16:26:10 » |
Нагоре
|
МЕВДУ ДРУГОТО ЗА ВАШИТЕ ГУМЕНИ БОТУШКИ ДЕТО СТЕ ИЗПАДНАЛИ В ЕКСТАЗ...В МОЛ СЕРДИКА В СОФИЯ ГИ ИМА В МАГАЗИН ХЮМАНИК ЗА 29.90 :АМА СИГУРНО СА ПО-РАЗЛИЧНИ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desipetrova1981
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #100 -: Октомври 10, 2010, 16:57:23 » |
Нагоре
|
цената е без 50% намаление от магазина и в магазина пише 10лв, пък плащаш 5лв това е цяло лято
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #101 -: Октомври 10, 2010, 16:59:23 » |
Нагоре
|
да ви информирам - получих брошура от Т-маркет, има гумени ДАМСКИ ботуши в много свежарски цветове, ама за цели 19.99 лв ако ги видите тук за 40 лв, да не се нахвърлите!!!
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #102 -: Октомври 10, 2010, 17:13:56 » |
Нагоре
|
Някой би ли ми купил ботушки за малката 32-33 номер Ако може драсне ЛС,или ако знаете в къде в Пловдив се продават
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|