kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #105 -: Октомври 12, 2010, 13:05:39 » |
Нагоре
|
Аз пък съм възмутена от 2-3 обяви на китайските електронни цигари. Пуснали са ги съответно по 45,30 и 25 лв., а миналата седмица си я купих за 15 лв. в София.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sysily
new user
Неактивен
Публикации: 132
|
|
« Отговор #106 -: Октомври 12, 2010, 13:32:05 » |
Нагоре
|
АМА РАЗБИРА СЕ,ТУК СЕ Е ДОКАЗАЛО,чЕ ИМА ЗАБЛУДЕНИ ДАМИ,ЗАщО НЯКОЙ ДА НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ТОВА - ЕТО ТОВА Е АБСУРДНОТО НА ТОЗИ ВИД ОБЯВИ.ВСЕКИ СМЯТА,чЕ НЕГОВОТО Е "СТРАХОТНО",УНИКАЛНО","ЖЕСТОКО" И КУП ДРУГИ ОПРЕДЕЛНИЯ,Е В КРАЙНА СМЕТКА Е НОСЕНО - АЗ ДА НЕ СЪМ РАСЛА В САКСИЯ!!! Аз пък съм възмутена от 2-3 обяви на китайските електронни цигари. Пуснали са ги съответно по 45,30 и 25 лв., а миналата седмица си я купих за 15 лв. в София.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #107 -: Октомври 12, 2010, 13:40:41 » |
Нагоре
|
АМА РАЗБИРА СЕ,ТУК СЕ Е ДОКАЗАЛО,чЕ ИМА ЗАБЛУДЕНИ ДАМИ,ЗАщО НЯКОЙ ДА НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ТОВА - ЕТО ТОВА Е АБСУРДНОТО НА ТОЗИ ВИД ОБЯВИ.ВСЕКИ СМЯТА,чЕ НЕГОВОТО Е "СТРАХОТНО",УНИКАЛНО","ЖЕСТОКО" И КУП ДРУГИ ОПРЕДЕЛНИЯ,Е В КРАЙНА СМЕТКА Е НОСЕНО - АЗ ДА НЕ СЪМ РАСЛА В САКСИЯ!!! Аз пък съм възмутена от 2-3 обяви на китайските електронни цигари. Пуснали са ги съответно по 45,30 и 25 лв., а миналата седмица си я купих за 15 лв. в София.
Мила sysily, аз пак ще те подкрепя! Явно ние с теб сме се напатили, затова реагираме така "остро". Ето затова си промених подписа , сега той звучи наистина"остро", но и на мен вече ми писна от такива тарикати!
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
tevolere
new user
Неактивен
Публикации: 33
|
|
« Отговор #108 -: Октомври 12, 2010, 14:45:46 » |
Нагоре
|
незнам дали са скъпи ,купих на моето момиче от магазина /понеже не намерих номер тук /за 20лв. с Пепеляшка .
|
|
|
Активен
|
Точна и коректна съм,очаквам същото от Вас! Пращам артикулите с Еконт - пощенска пратка до офис. Използвам новата форма на сайта за отсъпка ЕКОНТ. Пращам и с Бг. поща като МПП! Държа на добрата комуникация!приятно пазаруване!
|
|
|
sysily
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #109 -: Октомври 12, 2010, 16:28:16 » |
Нагоре
|
мила да ти призная аз не съм си патила или поне не токова,че да пиша отр. оценки да се разправям и да пускам теми(то не лъсно де) - така разсъждаваме правилно мислещите хора - това е истината АМА РАЗБИРА СЕ,ТУК СЕ Е ДОКАЗАЛО,чЕ ИМА ЗАБЛУДЕНИ ДАМИ,ЗАщО НЯКОЙ ДА НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ТОВА - ЕТО ТОВА Е АБСУРДНОТО НА ТОЗИ ВИД ОБЯВИ.ВСЕКИ СМЯТА,чЕ НЕГОВОТО Е "СТРАХОТНО",УНИКАЛНО","ЖЕСТОКО" И КУП ДРУГИ ОПРЕДЕЛНИЯ,Е В КРАЙНА СМЕТКА Е НОСЕНО - АЗ ДА НЕ СЪМ РАСЛА В САКСИЯ!!! Аз пък съм възмутена от 2-3 обяви на китайските електронни цигари. Пуснали са ги съответно по 45,30 и 25 лв., а миналата седмица си я купих за 15 лв. в София.
Мила sysily, аз пак ще те подкрепя! Явно ние с теб сме се напатили, затова реагираме така "остро". Ето затова си промених подписа , сега той звучи наистина"остро", но и на мен вече ми писна от такива тарикати!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #110 -: Октомври 12, 2010, 18:24:47 » |
Нагоре
|
мила да ти призная аз не съм си патила или поне не токова,че да пиша отр. оценки да се разправям и да пускам теми(то не лъсно де) - така разсъждаваме правилно мислещите хора - това е истината АМА РАЗБИРА СЕ,ТУК СЕ Е ДОКАЗАЛО,чЕ ИМА ЗАБЛУДЕНИ ДАМИ,ЗАщО НЯКОЙ ДА НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ТОВА - ЕТО ТОВА Е АБСУРДНОТО НА ТОЗИ ВИД ОБЯВИ.ВСЕКИ СМЯТА,чЕ НЕГОВОТО Е "СТРАХОТНО",УНИКАЛНО","ЖЕСТОКО" И КУП ДРУГИ ОПРЕДЕЛНИЯ,Е В КРАЙНА СМЕТКА Е НОСЕНО - АЗ ДА НЕ СЪМ РАСЛА В САКСИЯ!!! Аз пък съм възмутена от 2-3 обяви на китайските електронни цигари. Пуснали са ги съответно по 45,30 и 25 лв., а миналата седмица си я купих за 15 лв. в София.
Мила sysily, аз пак ще те подкрепя! Явно ние с теб сме се напатили, затова реагираме така "остро". Ето затова си промених подписа , сега той звучи наистина"остро", но и на мен вече ми писна от такива тарикати! Това е ОК, дано не ти се случва! На мен...няколко пъти, въпреки, че аз също не съм писала отрицателни оценки. Но....да си призная, не пиша, защото рискувам да ми се отвърне със същата, без да я заслужавам...и се започва едноооооо ..... не ми се разправя.... Нямам нерви за такива неща!!Мразя скандалите!
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
sysily
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #111 -: Октомври 13, 2010, 10:19:05 » |
Нагоре
|
да ти кажа честно и аз за това,но като се замислиш не трябва да е така,не трябва да пестим на никой тъпотиите, които прави,защото така допускаме и други да си го отнесат...и пак разбира се мислим за нас си - аз затова вече навсякъде чета,търся си правата и се оплаквам по всички възможни начини-дори и да заня,че моят проблем няма да се разреши, но това би помогнало на дуги да получат качествена услуга.ако всички така разсъждаваме,боклуците(и одушевени и неудошевени предмети) ще си стоят там,където им е мястото,защото ще знаят, че има такива като нас,които не се дават...
Това е ОК, дано не ти се случва! На мен...няколко пъти, въпреки, че аз също не съм писала отрицателни оценки. Но....да си призная, не пиша, защото рискувам да ми се отвърне със същата, без да я заслужавам...и се започва едноооооо ..... не ми се разправя.... Нямам нерви за такива неща!!Мразя скандалите!
[/quote]
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #112 -: Октомври 13, 2010, 22:48:45 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
|
sysily
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #117 -: Октомври 13, 2010, 22:59:10 » |
Нагоре
|
по-скоро е трагична някой наистина се вземат на сериозно...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #118 -: Октомври 13, 2010, 23:23:43 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #119 -: Октомври 13, 2010, 23:27:21 » |
Нагоре
|
моето дете още не може да ходи, та да ви питам: толкова лесно ли се унищожават маратонки, при това адидас? защото тези са буквално съдрани от носене... мислех си дали не са минали през повече крачета...
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
|
|