AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #120 -: Октомври 13, 2010, 23:33:21 » |
Нагоре
|
моето дете още не може да ходи, та да ви питам: толкова лесно ли се унищожават маратонки, при това адидас? защото тези са буквално съдрани от носене... мислех си дали не са минали през повече крачета... не се притеснявай - много е лесно да се съсипят точно адидаски дъщеря ми ги прави на нищо Като почне да се спира на люлката с пръстите на краката да си сурка, че ъ е високо още да търка цяла подметка и ела да видиш бордовете как изглеждат А като иде на градина и се разкарва по чорапи и те станат чернииииии и обуе после обувките - ела да видиш стелка как се пере точно преди малко в темата с петната писах по въпроса със стелката Или пък като се завре в пясъка и се напълнат обувките с пясък - стой та гледай ...тръскай имам предвид А тези маратонки са момчешки, като гледам и ако и футбол се е играло с тях - нормално е едно дете да ги съсипе особенно при интензивно носене
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #121 -: Октомври 13, 2010, 23:43:37 » |
Нагоре
|
Поне,жената не е спестила нищо!Описала е сьстоянието. Някой малчуган ще им се зарадва.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #122 -: Октомври 14, 2010, 06:55:32 » |
Нагоре
|
Някой малчуган ще им се зарадва. За тези пари надали.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #123 -: Октомври 14, 2010, 08:58:35 » |
Нагоре
|
Аз казах ли ви, че тук, ако не е Адидас, Некст и т.н. "марково", не се купува, дори да е почти ново и на мн. ниска цена.... Трябва да е "марково", па ако ще и за боклука да е и на баснословна цена-веднага се харчи като топъл хляб... Не , че съм против "марките", напротив, но , моля ви, съобразявайте се със състоянието на това, което предлагате и съответно-поставяйте цена, каквато реално заслужава.
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
amber
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #124 -: Октомври 14, 2010, 09:28:22 » |
Нагоре
|
Аз не вярвам да са продадени, абсурд.Просто жената се е усетила след забележката от модератор, но понеже няма как да изтрие обявата, я е маркирала като прочетена.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #125 -: Октомври 14, 2010, 13:33:36 » |
Нагоре
|
Другият вариант беше да си намали цената-ако е ниска може и да се намери кой да ги купи. Въпреки че на далеч по ниска цена могат да се намерят здрави ее няма да са може би адидас но ще са здрави
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #126 -: Октомври 15, 2010, 13:53:05 » |
Нагоре
|
Някой би ли ми купил ботушки за малката 32-33 номер Ако може драсне ЛС,или ако знаете в къде в Пловдив се продават има номер 30-31 със стелка 20.5см казвайте кой иска ботуши! Пращайте на ЛС .Ще ви взема САМО по 8лв,като ще си включа пощ.разходи,пликове,тиксо,химикал и време да отида до там и до пощата Ако пропускам нещо,значи съм го сметнала в цената.Да,и по 1 близалка за децата Има при нас,но от по-големите : 1 номер 28-29-стелка 19.5см 2.Номер 30-31 стелка 20.5см За другите не помня какво беше Който е сигурен,че иска,да ми прати ЛС с номер или стелка!Ще отида довечера или утре сутринта до там да взема
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #127 -: Октомври 15, 2010, 13:55:13 » |
Нагоре
|
Е жалко,на нас ни трябва подметка 23см.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #128 -: Октомври 15, 2010, 14:07:29 » |
Нагоре
|
момичета и големи жени!Написала съм това,което съм запомнила.Малкия ревеше и бързо се изнизах от там Кажете кой каква стелка иска,да направя списък и да видя вече там на място
|
|
|
Активен
|
|
|
|
cuckoo
new user
Неактивен
Публикации: 14
|
|
« Отговор #129 -: Октомври 20, 2010, 17:06:24 » |
Нагоре
|
Здравейте, тъй като съм сравнително нова, бихте ли ми изяснили нещо? Доколкото схванах, неписаното правило е първо да се изпращат парите. Но има потребителки, които имат в подписа си: "Предварително не плащам." Тогава? Или аз нещо не съм доразбрала.
По въпроса с ценообразуването - коментирах една потребителка (която присъства с линк и в тази тема по-нагоре), че в момента това, което продава, е намалено наполовина в сайта, има и избор на номера. И тя веднага реагира, че ги е купила за еди колко си, и да съм си махнела коментара. Аз така и направих, защото не исках да се заяждам, пък и тя сигурно е наясно с намалението. Но ме подразни нейния отговор: "Като искаш, купи си ги за ....паунда." Значи, хем иска от мен нещо което не съм длъжна, хем самата тя гледа да ме ухапе... И то при положение, че не съм излъгала.
|
|
« Последна редакция: Октомври 20, 2010, 17:31:47 от cuckoo »
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #130 -: Октомври 20, 2010, 18:52:49 » |
Нагоре
|
Аз казах ли ви, че тук, ако не е Адидас, Некст и т.н. "марково", не се купува, дори да е почти ново и на мн. ниска цена.... Трябва да е "марково", па ако ще и за боклука да е и на баснословна цена-веднага се харчи като топъл хляб... Не , че съм против "марките", напротив, но , моля ви, съобразявайте се със състоянието на това, което предлагате и съответно-поставяйте цена, каквато реално заслужава.
Според мен това е абсурдно. Принципно не съм против, но какво като на етикета пише Некст или нещо си А има и друго - много утвърдени марки, за които в Бг не сме и чували. Аз държа да е качествена дрешката, а не на първото пране да се разпадне, пък ако ще и .... да пише на етикета. В заключение : Изберете българското !
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #131 -: Октомври 20, 2010, 19:00:03 » |
Нагоре
|
Здравейте, тъй като съм сравнително нова, бихте ли ми изяснили нещо? Доколкото схванах, неписаното правило е първо да се изпращат парите. Но има потребителки, които имат в подписа си: "Предварително не плащам." Тогава? Или аз нещо не съм доразбрала.... ... Аз така и направих, защото не исках да се заяждам, пък и тя сигурно е наясно с намалението. Но ме подразни нейния отговор: "Като искаш, купи си ги за ....паунда." Значи, хем иска от мен нещо което не съм длъжна, хем самата тя гледа да ме ухапе... И то при положение, че не съм излъгала.
Добре дошла ! Относно плащането както се разберете с отсрещната страна - така. А за другото по мои наблюдения има хора, които заради това живеят. Все да се заядат или нещо от сорта. Ама не му мисли много. Добра дума железни врати отваря
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #133 -: Октомври 21, 2010, 08:23:58 » |
Нагоре
|
Ужасссссссссс А и забележката хич не е едва забележима. Пусто яке, то с цена като чисто ново
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
amber
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #134 -: Октомври 21, 2010, 08:48:46 » |
Нагоре