Sweet
new user
Неактивен
Публикации: 236
сладка
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Септември 19, 2010, 13:09:54 » |
Нагоре
|
Хайде тук да си говорим за омекотителите. Аз съм им голяма фенка. За сега на първо място в класацията ми са Ленор и Силан - всичките им серии имат страхотен аромат (според моите вкусове) а и аромата се задържа с години. Имаме дрешки на децата които са прани преди години, след което са прибрани, защото са малки вече и все още като отворя шкафчето миришат на омекотителя, с който са прани. Какви ползвате вие, от кои сте доволни и от кои не?
|
|
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #1 -: Септември 23, 2010, 23:15:49 » |
Нагоре
|
Хайде тук да си говорим за омекотителите. Аз съм им голяма фенка. За сега на първо място в класацията ми са Ленор и Силан - всичките им серии имат страхотен аромат (според моите вкусове) а и аромата се задържа с години. Имаме дрешки на децата които са прани преди години, след което са прибрани, защото са малки вече и все още като отворя шкафчето миришат на омекотителя, с който са прани. Какви ползвате вие, от кои сте доволни и от кои не?
Аз ползвам Максима има 4-ри вида бял,зелен,син и розов.Пробвала съм ги всичките и само белия ми харесва.Силно са концентрирани и се слага по малко,по скъпичък е но си заслужава.Има и такъв прах също е скъп,но е добър. Относо прах днес пробвах новия ариел на капсули,ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМ ДОВОЛНА.Купих си две една за бяло и една за цветно,колкото да пробвам,моя позната която работи в магазина ми каза да не слагам омекотител,че има много силен аромат,чудесна е миризмата му.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
сладка
|
|
« Отговор #2 -: Септември 24, 2010, 06:55:05 » |
Нагоре
|
И аз си накупих капсули на Ариел. Преди няколко дни за първи път си купих две - за цветно и бяло и останах много доволна. Вчера пуснах една пералня с капсулка и сложих една доза черен Ленор - цялата къща ухае чудесно. Дано само да не ги развалят... като пуснат нещо ново в началото е супер качествено и после сякаш не е същото. При нас капсулките на ариел са по 60 ст. и засега смятам да пера с тях, тъй като ми излизат най-евтини и изпират много добре дрехите.
|
|
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
abrikotin
new user
Неактивен
Публикации: 107
|
|
« Отговор #3 -: Септември 24, 2010, 09:21:51 » |
Нагоре
|
Аз като че ли най-много съм доволна от омекотителите на Сано Максима. Както е написала Silvena са силно концентрирани и с доста трайни аромати. За да не свиквам с ароматите и после да не ги усещам, постоянно ги редувам четирите, много пъти дори си правя експерименти и смесвам по два вида- става ОК! Когато ползвам капсулите за пране (последните, които взех са на Персил- страхотни), не слагам омекотител, то няма и нужда.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #4 -: Октомври 06, 2010, 23:18:42 » |
Нагоре
|
Аз ползвам ЛЕНОР черния,много ми харесва.Пробвала сьм и други,но този ми е фаворит.Омекотител,ползвам понеже дрешките стават по-меки и по-лесни за гладене а аз много мразя да гладя направо откачам
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #5 -: Октомври 07, 2010, 06:28:41 » |
Нагоре
|
Аз ползвам синият Ленор, той ми е любим. Дори след пране оставям пералнята отворена и в кухнята ухае доста след това. А за капсулите бях скептично настроена, но ще взема да ги пробвам.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
сладка
|
|
« Отговор #6 -: Октомври 30, 2010, 22:50:41 » |
Нагоре
|
Аз ползвам ЛЕНОР черния,много ми харесва.
И на мен много ми допада Черния Ленор. А онзи ден купих някакъв евтин омекотител ( за около 2 лв) и останах приятно изненадана от аромата му. Пижамката на малкия ухае цяла седмица.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #7 -: Октомври 30, 2010, 22:52:34 » |
Нагоре
|
Аз като че ли най-много съм доволна от омекотителите на Сано Максима. Както е написала Silvena са силно концентрирани и с доста трайни аромати.
И аз така.Ползвам най-вече черния прах с аромат на мускус в комбинация с розовия омекотител,с бебчето отпред.Цялата къща ухае след пране
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #8 -: Ноември 02, 2010, 17:48:13 » |
Нагоре
|
Не сьм ги виждала тези омекотители Но ще се огледам,и ще си взема да пробвам,щом са толкова хубави.Как сьм пропуснала ?
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
|
ponky
new user
Неактивен
Публикации: 64
|
|
« Отговор #10 -: Ноември 02, 2010, 18:09:51 » |
Нагоре
|
И аз мислех да отварям тема за омекотители и прахове,но не се решавах. Ленора си е Ленор,но черния и синия,другите,защо така ми идват слабички. За капсулите на Ариел,и аз си купих,но още не съм ги пробвала. Семаната в началото беше добър,но сега вече,но ползвах последно от новите й аромати-червената.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ponky
new user
Неактивен
Публикации: 64
|
|
« Отговор #11 -: Ноември 02, 2010, 18:11:51 » |
Нагоре
|
И аз си накупих капсули на Ариел. Преди няколко дни за първи път си купих две - за цветно и бяло и останах много доволна. Вчера пуснах една пералня с капсулка и сложих една доза черен Ленор - цялата къща ухае чудесно. Дано само да не ги развалят... като пуснат нещо ново в началото е супер качествено и после сякаш не е същото. При нас капсулките на ариел са по 60 ст. и засега смятам да пера с тях, тъй като ми излизат най-евтини и изпират много добре дрехите. Аз си ги взех за 8.80лв кутията.И при нас продават на бройка,но илиза по-скъпо естествено.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #12 -: Ноември 02, 2010, 18:13:24 » |
Нагоре
|
8.80 ?! Колко бройки са? Аз съм виждала кутии но са към 15-16 лв.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен