viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Ноември 02, 2010, 19:27:49 » |
Нагоре
|
Многохубава темичка-аз ползвам само ЛЕНОР ПАРФЮМЕЛЕ ,невероятен е ,влюбена съм в него.Какво ли не съм пробвала-това е омекотителят
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #17 -: Ноември 02, 2010, 20:50:37 » |
Нагоре
|
16 бр. са.
А при нас 16 капсули 7.60 лв
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #18 -: Ноември 05, 2010, 20:53:29 » |
Нагоре
|
8.80 ?! Колко бройки са? Аз съм виждала кутии но са към 15-16 лв. 9лв са при нас вътре има 16 капсули 16лв са големите кутии по 32 капсули(което естествено е по изгодно) Но като се замислиш затваряш 30лв за две кутии бяло и цветно нали няма смисъл,оня ден си мислех и накрая си купих Рекс за бяло и цветно за 12лв и омекотител Ленор синия за 4.50лв и пак ми излезе по евтино,когато ми трябват капули(защото наистина излизат петната) отивам и си купувам 1 2
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
kema81
new user
Неактивен
Публикации: 45
|
|
« Отговор #20 -: Ноември 21, 2010, 10:48:11 » |
Нагоре
|
И аз използвах само него /особено в магазин Пени като имаше промоция и беше по 1.30 лв./, запасих се с няколко бутилки, но вчера вече свърши и като ходих у свекито прането и миришеше страхотно, като я погледнах с Бинго омекотител / белия/. Като се прибрах го потърсих в магазина до вкъщи, но точно от белия нямаше, взех си зелен и също мн. хубаво ми ухае прането и струва 2.20 лв.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
anna-mariq
Мис Паника (от Админ)
power user
Неактивен
Публикации: 1786
на мама съкровишето
|
|
« Отговор #21 -: Ноември 21, 2010, 12:16:40 » |
Нагоре
|
8.80 ?! Колко бройки са? Аз съм виждала кутии но са към 15-16 лв. а при нас са 10лв,а броиката 90стотинки
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #22 -: Ноември 21, 2010, 15:16:46 » |
Нагоре
|
8.80 ?! Колко бройки са? Аз съм виждала кутии но са към 15-16 лв. а при нас са 10лв,а броиката 90стотинки Аз си ги купих за 15,50, бяха на някава промоция, после в различни магазини ги проверявах, имаше и на 15, 16 .... до 19лв. Явно всеки си измисля цената както му е удобно.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
Публикации: 236
сладка
|
|
« Отговор #23 -: Ноември 23, 2010, 18:52:19 » |
Нагоре
|
8.80 ?! Колко бройки са? Аз съм виждала кутии но са към 15-16 лв. а при нас са 10лв,а броиката 90стотинки Аз си ги купих за 15,50, бяха на някава промоция, после в различни магазини ги проверявах, имаше и на 15, 16 .... до 19лв. Явно всеки си измисля цената както му е удобно. Ужас! Какви са тези цени при вас??? Колко броя са в кутията?
|
|
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #24 -: Ноември 23, 2010, 19:55:03 » |
Нагоре
|
8.80 ?! Колко бройки са? Аз съм виждала кутии но са към 15-16 лв. а при нас са 10лв,а броиката 90стотинки Аз си ги купих за 15,50, бяха на някава промоция, после в различни магазини ги проверявах, имаше и на 15, 16 .... до 19лв. Явно всеки си измисля цената както му е удобно. Ами 32 броя са. Ужас! Какви са тези цени при вас??? Колко броя са в кутията?
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
Публикации: 236
сладка
|
|
« Отговор #25 -: Ноември 25, 2010, 13:57:09 » |
Нагоре
|
32 броя за 15.50лв е чудесна цена.
|
|
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #26 -: Ноември 25, 2010, 20:01:01 » |
Нагоре
|
32 броя за 15.50лв е чудесна цена. Ами най-ниската е от всички, които видях. Утре смятам да си купя още една кутия, в DM има Колело на късмета на касата и ако имам късмет може и 15% отстъпка още да ми направят Взех си за цветно, да разбирам ли, че другите са за бяло? Ползвали ли сте?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #27 -: Ноември 25, 2010, 21:06:19 » |
Нагоре
|
32 броя за 15.50лв е чудесна цена. Ами най-ниската е от всички, които видях. Утре смятам да си купя още една кутия, в DM има Колело на късмета на касата и ако имам късмет може и 15% отстъпка още да ми направят Взех си за цветно, да разбирам ли, че другите са за бяло? Ползвали ли сте? За бяло са зелените,а за цветно лилавите
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #28 -: Ноември 25, 2010, 21:45:12 » |
Нагоре
|
32 броя за 15.50лв е чудесна цена. Ами най-ниската е от всички, които видях. Утре смятам да си купя още една кутия, в DM има Колело на късмета на касата и ако имам късмет може и 15% отстъпка още да ми направят Взех си за цветно, да разбирам ли, че другите са за бяло? Ползвали ли сте? За бяло са зелените,а за цветно лилавите Ясно, благодаря. А имам лилавите, ще си взема и зелените. Дано са ефикасни.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #29 -: Ноември 25, 2010, 23:00:30 » |
Нагоре
|
Аз като че ли най-много съм доволна от омекотителите на Сано Максима. Както е написала Silvena са силно концентрирани и с доста трайни аромати.
И аз така.Ползвам най-вече черния прах с аромат на мускус в комбинация с розовия омекотител,с бебчето отпред.Цялата къща ухае след пране Този черния прах на Сано Максима не е ли за черни дрехи?
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
|
|