springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Януари 12, 2011, 23:16:20 » |
Нагоре
|
дано се включи някой да каже дали е виждал някъде...
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #46 -: Януари 12, 2011, 23:30:21 » |
Нагоре
|
Майка ми има такъв спрей за дрехи в Брюксел. Май беше на Еър Уик или нещо подобно. Ще трябва да я питам.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #47 -: Януари 13, 2011, 17:11:04 » |
Нагоре
|
Майка ми има такъв спрей за дрехи в Брюксел. Май беше на Еър Уик или нещо подобно. Ще трябва да я питам.
Ами Еми,кажи на мама да донесе.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #48 -: Януари 13, 2011, 18:35:24 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #49 -: Януари 13, 2011, 18:43:14 » |
Нагоре
|
Ами Еми,кажи на мама да донесе. Заминавам при мама Февруари, връщам се март. Ако намеря нещо подобно и на поносима цена ще влача, какво да правя Да не ме обвинят в търговия после
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #50 -: Януари 13, 2011, 20:59:52 » |
Нагоре
|
Ами Еми,кажи на мама да донесе. Заминавам при мама Февруари, връщам се март. Ако намеря нещо подобно и на поносима цена ще влача, какво да правя Да не ме обвинят в търговия после Няма споко
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #51 -: Януари 14, 2011, 08:28:35 » |
Нагоре
|
Момичета, този спрей за дрехи може да си поръчате от Турция. Носят ги търговците на прахове. Аз ползвам този с аромат на лавандула : http://www.bogazicitemizlik.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=94257Наистина мирише страхотно. Пръскам в гардероби, по пердета и цялата къща ухае . И аз дълго търсих къде се продават.Съвсем случайно го открих в един магазин, където продаваха от турските прахове и памперси.Купих го на цена от 5 лв. Но това беше преди доста време и след това не съм виждала.
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #52 -: Януари 14, 2011, 10:49:11 » |
Нагоре
|
Ами Еми,кажи на мама да донесе. Заминавам при мама Февруари, връщам се март. Ако намеря нещо подобно и на поносима цена ще влача, какво да правя Да не ме обвинят в търговия после Няма споко Хи хи. Ако намеря ще пиша и снимам. Ако искате - приемам поръчки.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #53 -: Януари 14, 2011, 12:01:41 » |
Нагоре
|
Аз се нареждам за един ароматизатор за дрехи!!! , дето ги пръскаш, като са изпрани и сухички Само пиши, ако има нещо.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #54 -: Януари 14, 2011, 12:05:33 » |
Нагоре
|
Аз се нареждам за един ароматизатор за дрехи!!! , дето ги пръскаш, като са изпрани и сухички Само пиши, ако има нещо. Ок. Ще обикалям, търся и давам инфо. Но ако намеря ще го донеса чак началото на Март
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #55 -: Януари 14, 2011, 12:42:35 » |
Нагоре
|
Аз се нареждам за един ароматизатор за дрехи!!! , дето ги пръскаш, като са изпрани и сухички Само пиши, ако има нещо. Ок. Ще обикалям, търся и давам инфо. Но ако намеря ще го донеса чак началото на Март Станахме множко Еми ще пьлниш цял куфар.Да ти пратим парички предварително,ако трябва.Пиши ми
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #56 -: Януари 20, 2011, 21:53:35 » |
Нагоре
|
И при нас има Йомош турски. По 5 лв е да. Даже по тапицериите на колата пръскам от него. Страхотен е.
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
Kremi84
power user
Неактивен
Публикации: 847
Коректна съм! Бъдете и Вие!
|
|
« Отговор #57 -: Януари 21, 2011, 11:34:35 » |
Нагоре
|
А някой знае ли откъде мога да си купя ароматизатор за дрехи /от Варна съм/, но от тия, които се пръскат на дрехите, след като са изпрани и изсъхнали?Давала съм дрехи на индивидуална пералня и съм ги вземала, ухаещи страхотно точно от такива препарати...
В Кауфланд има такъв спрей за дрехи на Air Wick
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #58 -: Януари 21, 2011, 14:47:46 » |
Нагоре
|
А някой знае ли откъде мога да си купя ароматизатор за дрехи /от Варна съм/, но от тия, които се пръскат на дрехите, след като са изпрани и изсъхнали?Давала съм дрехи на индивидуална пералня и съм ги вземала, ухаещи страхотно точно от такива препарати...
В Кауфланд има такъв спрей за дрехи на Air Wick Същото видях и при майка. Друг аромат, но същият. даже тя каза, че направо пръска в гардероба и бая дълго трае
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kremi84
power user
Неактивен
Публикации: 847
Коректна съм! Бъдете и Вие!
|
|
« Отговор #59 -: Януари 21, 2011, 15:59:52 » |
Нагоре
|
Имаше и с други аромати, да Само не мога да си спомня цената, но мисля, че беше около 4-5-6лв. Май и аз ще си купя; зарибихте ме с тези хвалби, че доста трае аромата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|