emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #60 -: Януари 21, 2011, 16:10:31 » |
Нагоре
|
Имаше и с други аромати, да Само не мога да си спомня цената, но мисля, че беше около 4-5-6лв. Май и аз ще си купя; зарибихте ме с тези хвалби, че доста трае аромата :P Това е по данни на мама
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #61 -: Януари 21, 2011, 20:10:25 » |
Нагоре
|
А някой знае ли откъде мога да си купя ароматизатор за дрехи /от Варна съм/, но от тия, които се пръскат на дрехите, след като са изпрани и изсъхнали?Давала съм дрехи на индивидуална пералня и съм ги вземала, ухаещи страхотно точно от такива препарати...
В Кауфланд има такъв спрей за дрехи на Air Wick Утре ще проверя и ще пиша,да не заангажирваме Еми
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #62 -: Януари 21, 2011, 20:19:33 » |
Нагоре
|
А каква им е цената?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #63 -: Януари 21, 2011, 21:24:46 » |
Нагоре
|
А някой знае ли откъде мога да си купя ароматизатор за дрехи /от Варна съм/, но от тия, които се пръскат на дрехите, след като са изпрани и изсъхнали?Давала съм дрехи на индивидуална пералня и съм ги вземала, ухаещи страхотно точно от такива препарати...
В Кауфланд има такъв спрей за дрехи на Air Wick Утре ще проверя и ще пиша,да не заангажирваме Еми ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ убихте ми търговийката още в зародиш Няма проблем и на мен ми стана любопитно и ще обикалям по техните вериги магазини и ще търся техни марки продукти . Хем по-евтинко, хем да видя и аз
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #64 -: Януари 21, 2011, 22:05:33 » |
Нагоре
|
В Кауфланд има такъв спрей за дрехи на Air Wick Ама той май не е точно за дрехи, пише:"Air Wick Aqua Mist Air Freshener Spray, Magnolia & Cherry BLossom". Имаше нещо на етикета, че не уврежда дрехи, но..някой пробвал ли го е?Да видим Rosidinkova какво ще пише, ако е ходила на оглед
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #65 -: Януари 21, 2011, 22:10:49 » |
Нагоре
|
В Кауфланд има такъв спрей за дрехи на Air Wick Ама той май не е точно за дрехи, пише:"Air Wick Aqua Mist Air Freshener Spray, Magnolia & Cherry BLossom". Имаше нещо на етикета, че не уврежда дрехи, но..някой пробвал ли го е?Да видим Rosidinkova какво ще пише, ако е ходила на оглед Майка го пръска в гардероба. Ако не се лъжа е на водна основа, за да няма поражения по дрехите. Ама вижте, питайте и четете етикетите.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #66 -: Януари 22, 2011, 00:06:21 » |
Нагоре
|
Утре съм се уговорила да ходим със свекито двете на пазар точно в Кауфланд. Ще проверя и аз непременно и ще ви кажа после до какъв резултат е стигнало разследването Може да взема и аз да го пробвам, събудихте ми любопитството. Ще напръскам гардероба с чаршафите първо да видим дали ще има поражения
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #67 -: Януари 22, 2011, 11:22:45 » |
Нагоре
|
Утре съм се уговорила да ходим със свекито двете на пазар точно в Кауфланд. Ще проверя и аз непременно и ще ви кажа после до какъв резултат е стигнало разследването Може да взема и аз да го пробвам, събудихте ми любопитството. Ще напръскам гардероба с чаршафите първо да видим дали ще има поражения И брой дните, които чаршафите ще миришат с едно пръскане
|
|
|
Активен
|
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
Публикации: 982
|
|
« Отговор #68 -: Януари 22, 2011, 11:54:47 » |
Нагоре
|
незнам тук ли да пиша ама имам въпрос към някоя мама със сушилня ох взех си втора употреба днес я изпробвам за първи път и пуснах ги на 40гр за един час първо и нищо сега ги пуснах на още един час и чакам но мирише ми на нещо като застояло защо така да ги пусна ли 60гр имам само 40 и 60 гр вие на колко гр ги сушите и коло време много ще съм благодарна ако ми пише някой май ще се простя с тези ми дрешки втори час влажни още и ги прострях сегс пуснах другите на 60градуса 1 час ще видим
|
|
« Последна редакция: Януари 22, 2011, 12:37:13 от krem21 »
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #69 -: Януари 22, 2011, 13:42:33 » |
Нагоре
|
Еми, ще ги душа всеки ден и ще си задрасквам в календарче крем21 - не ми се вижда никак нормално тази твоя сушилна да не ги изсуши за 2 часа. Тя моята пералня след центрофуга, която намалявам винаги на 500 оборота, ми ги изкарва леко влажни. Пък какво остава за 2 часа сушилня... Не може ли да питаш там от където взе сушилнята за какво става въпрос. Те дори на 2рата употреба трябва да дават поне месец-два гаранция. Не е ли така? Наистина, нямам тази екстра вкъщи и не мога да дам компетентно мнение. Някоя друга мама, която ползва ще каже. Работих в Германия в един хотел и там имахме от тези огромните перални и също толкова огромни сушилни. Ако не се лъжа след час, час и половина беше, като ги изкарвахме 10кг топлички и сухички от сушилнята...
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #70 -: Януари 22, 2011, 14:03:14 » |
Нагоре
|
Еми, ще ги душа всеки ден и ще си задрасквам в календарче крем21 - не ми се вижда никак нормално тази твоя сушилна да не ги изсуши за 2 часа. Тя моята пералня след центрофуга, която намалявам винаги на 500 оборота, ми ги изкарва леко влажни. Пък какво остава за 2 часа сушилня... Не може ли да питаш там от където взе сушилнята за какво става въпрос. Те дори на 2рата употреба трябва да дават поне месец-два гаранция. Не е ли така? Наистина, нямам тази екстра вкъщи и не мога да дам компетентно мнение. Някоя друга мама, която ползва ще каже. Работих в Германия в един хотел и там имахме от тези огромните перални и също толкова огромни сушилни. Ако не се лъжа след час, час и половина беше, като ги изкарвахме 10кг топлички и сухички от сушилнята... Така, така Емче води си записки и после подробен доклад в до 300 знака Иначе и аз нямам сушилня. Пералнята ги изкарва почти сухи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #71 -: Януари 22, 2011, 14:04:49 » |
Нагоре
|
Еми, ще ги душа всеки ден и ще си задрасквам в календарче крем21 - не ми се вижда никак нормално тази твоя сушилна да не ги изсуши за 2 часа. Тя моята пералня след центрофуга, която намалявам винаги на 500 оборота, ми ги изкарва леко влажни. Пък какво остава за 2 часа сушилня... Не може ли да питаш там от където взе сушилнята за какво става въпрос. Те дори на 2рата употреба трябва да дават поне месец-два гаранция. Не е ли така? Наистина, нямам тази екстра вкъщи и не мога да дам компетентно мнение. Някоя друга мама, която ползва ще каже. Работих в Германия в един хотел и там имахме от тези огромните перални и също толкова огромни сушилни. Ако не се лъжа след час, час и половина беше, като ги изкарвахме 10кг топлички и сухички от сушилнята... ок незнам и аз чакам някоя от мамите които имат да пишат вече 2 час на 60 градуса пуснах как ли ще ги изкарам таймера ми е до 130мин оф какво ли ми трябваше кой знае колко ток навъртях
|
|
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #72 -: Януари 22, 2011, 14:06:57 » |
Нагоре
|
Еми, ще ги душа всеки ден и ще си задрасквам в календарче крем21 - не ми се вижда никак нормално тази твоя сушилна да не ги изсуши за 2 часа. Тя моята пералня след центрофуга, която намалявам винаги на 500 оборота, ми ги изкарва леко влажни. Пък какво остава за 2 часа сушилня... Не може ли да питаш там от където взе сушилнята за какво става въпрос. Те дори на 2рата употреба трябва да дават поне месец-два гаранция. Не е ли така? Наистина, нямам тази екстра вкъщи и не мога да дам компетентно мнение. Някоя друга мама, която ползва ще каже. Работих в Германия в един хотел и там имахме от тези огромните перални и също толкова огромни сушилни. Ако не се лъжа след час, час и половина беше, като ги изкарвахме 10кг топлички и сухички от сушилнята... ок незнам и аз чакам някоя от мамите които имат да пишат вече 2 час на 60 градуса пуснах как ли ще ги изкарам таймера ми е до 130мин оф какво ли ми трябваше кой знае колко ток навъртях А не можеш ли да питаш продавача или да потърсиш спецификация в интернет за модела и марката ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #73 -: Януари 22, 2011, 14:22:49 » |
Нагоре
|
ровя из форумите никой не суши по 2 часа като мен казват по 1час тя не е скъпа 250лв е взех за това сигурно няма програми само градуси и таймер има и докато суши мирише като в моргата направо съм потресена и много разоачрована ще е върна охххххххххххх нямаме асансьор на 5ет сме като си помисля лошо ми става
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #74 -: Януари 22, 2011, 14:24:38 » |
Нагоре
|
ровя из форумите никой не суши по 2 часа като мен казват по 1час тя не е скъпа 250лв е взех за това сигурно няма програми само градуси и таймер има и докато суши мирише като в моргата направо съм потресена и много разоачрована ще е върна охххххххххххх нямаме асансьор на 5ет сме като си помисля лошо ми става Щом мирише явно нещо във филтрите ли и аз не знам не е наред. Връщай я, най-много да ти омирише дрехите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|