krem21
power user
Неактивен
Публикации: 982
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #75 -: Януари 22, 2011, 15:01:50 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #76 -: Януари 22, 2011, 17:21:14 » |
Нагоре
|
Оооооо , нищо че нямам сушилня - тази със сигурност е развалена. Ако наистина имаш опция да я върнеш - махай я веднага. Така, аз съм закупила въпросното чудо. 4.89лв - без промоция или нещо. Напръсках шкафа с чаршави и одеала и чекмеджето с кърпите. Целия апартамент замириса чудно На шишето пише че не уврежда тъкани и мебели. Май е на водна основа също. Ще пиша по-нататъшни наблюдения
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
Публикации: 982
|
|
« Отговор #77 -: Януари 22, 2011, 17:46:48 » |
Нагоре
|
Оооооо , нищо че нямам сушилня - тази със сигурност е развалена. Ако наистина имаш опция да я върнеш - махай я веднага. Така, аз съм закупила въпросното чудо. 4.89лв - без промоция или нещо. Напръсках шкафа с чаршави и одеала и чекмеджето с кърпите. Целия апартамент замириса чудно На шишето пише че не уврежда тъкани и мебели. Май е на водна основа също. Ще пиша по-нататъшни наблюдения благодаря ти че се включи мила ще е върна нямам гаранция но не ме интересува ако трябва в защита на потребителите ще се оплача
|
|
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
abrikotin
new user
Неактивен
Публикации: 107
|
|
« Отговор #78 -: Януари 22, 2011, 17:52:04 » |
Нагоре
|
Оооооо , нищо че нямам сушилня - тази със сигурност е развалена. Ако наистина имаш опция да я върнеш - махай я веднага. Така, аз съм закупила въпросното чудо. 4.89лв - без промоция или нещо. Напръсках шкафа с чаршави и одеала и чекмеджето с кърпите. Целия апартамент замириса чудно На шишето пише че не уврежда тъкани и мебели. Май е на водна основа също. Ще пиша по-нататъшни наблюдения Креми, махай я наистина вмирисващата сушилня и дано всичко мине ок. Днес и аз си купих въпросното чудо , и аз за 4.89 лв от Кауфланд. Еми, ти кой аромат взе? Моя се води "свежо пране и бял люляк". Много приятно ухае. Сега като се замисля, май го бях мяркала и във Фантастико. Отивам да напръскам, та да видим какъв ще е резултата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #79 -: Януари 22, 2011, 18:18:49 » |
Нагоре
|
Мисля, някой по-рано беше писал за качеството на нашите и чужди препарати. Било то прах за пране, ароматизатор и какво ли още не. Този български спрей мирише около3-4 дена, а този който може Еми да ви донесе ще мирише дори и след следващо изпиране.
За сушилнята - върни я. Моята пералня има функция и сушилня. За 40 мин всичко е готово. Вярно незнам на колко градуса е, но...
|
|
« Последна редакция: Януари 22, 2011, 18:20:58 от aneliq38 »
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #80 -: Януари 22, 2011, 18:44:23 » |
Нагоре
|
Оооооо , нищо че нямам сушилня - тази със сигурност е развалена. Ако наистина имаш опция да я върнеш - махай я веднага. Така, аз съм закупила въпросното чудо. 4.89лв - без промоция или нещо. Напръсках шкафа с чаршави и одеала и чекмеджето с кърпите. Целия апартамент замириса чудно На шишето пише че не уврежда тъкани и мебели. Май е на водна основа също. Ще пиша по-нататъшни наблюдения Креми, махай я наистина вмирисващата сушилня и дано всичко мине ок. Днес и аз си купих въпросното чудо , и аз за 4.89 лв от Кауфланд. Еми, ти кой аромат взе? Моя се води "свежо пране и бял люляк". Много приятно ухае. Сега като се замисля, май го бях мяркала и във Фантастико. Отивам да напръскам, та да видим какъв ще е резултата abricotin, твоя това от прозрачните шишенца ли е, дето са с помпичка отгоре, аз май не видях такъв аромат?какъв цвета на помпичката?
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
abrikotin
new user
Неактивен
Публикации: 107
|
|
« Отговор #81 -: Януари 22, 2011, 19:03:55 » |
Нагоре
|
Да, от прозрачните шишенца с помпичка е. Аз други не видях, да не би и други да има Цвета на помпата е бял.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #82 -: Януари 22, 2011, 19:05:41 » |
Нагоре
|
Мисля, някой по-рано беше писал за качеството на нашите и чужди препарати. Било то прах за пране, ароматизатор и какво ли още не. Този български спрей мирише около3-4 дена, а този който може Еми да ви донесе ще мирише дори и след следващо изпиране.
За сушилнята - върни я. Моята пералня има функция и сушилня. За 40 мин всичко е готово. Вярно незнам на колко градуса е, но...
Ето ви момичета, това има майка ми http://www.airwick.co.uk/product-aqua-mist.phpНе гарантирам, че ще мирише по-дълго, пък и цената му определено няма да е 2.5 евро
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #83 -: Януари 22, 2011, 19:11:56 » |
Нагоре
|
Ето ви момичета, това има майка ми http://www.airwick.co.uk/product-aqua-mist.phpНе гарантирам, че ще мирише по-дълго, пък и цената му определено няма да е 2.5 евро E обикновен ароматизатор ама не и за дрехи. И мирише да ама като напръскаш.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #85 -: Януари 22, 2011, 19:17:26 » |
Нагоре
|
Моята мисъл бе да търся други марки Имат един магазин, чете се Корут ама не мога да го напиша правилно (пусти френски), мислех да търся там и в Германия - имат една много голяма верига и поддържат собствени марки. Че магазините им хем близо, хем по-евтини от Белгийските.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #86 -: Януари 22, 2011, 19:44:08 » |
Нагоре
|
LENOR FEBREZE ПРЕПАРАТ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА НЕПРИЯТНИ МИРИЗМИ ОТ ВСЯКАКВИ ТЪКАНИ или Sano Maxima - омекотител за сушилня - спрей
|
|
« Последна редакция: Януари 22, 2011, 19:47:15 от Фло »
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #87 -: Януари 22, 2011, 20:37:00 » |
Нагоре
|
Еми, ти прах за пране от чужбина ли ползваш? Ако е ДА, има ли разлика с българските прахове, дори да са едни и същи марки? Току що springflower ми изпрати това http://perilni-bg.com/index.php?cPath=70Този спрей 5-тия,(по-точно турския, този незнам къде и за къде е произвеждан) мирише дори и след като извадиш дрехите от пералнята. Тоест напръскваш ги, носиш ги, периш ги и пак остава миризма.
|
|
« Последна редакция: Януари 22, 2011, 20:42:31 от aneliq38 »
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #88 -: Януари 22, 2011, 20:43:15 » |
Нагоре
|
Еми, ти прах за пране от чужбина ли ползваш? Ако е ДА, има ли разлика с българските прахове, дори да са едни и същи марки?
И аз искам да разбера.. Още нещо, вижте какво намерих, момичета,оттук може да се поръча този ароматизатор за дрехи Yumoshttp://perilni-bg.com/index.php?cPath=70&osCsid=acs127dskmu0a2jlnbofa5s7k2Само че доставката е безплатна само за София, ако някой иска да се комбинираме за Варна да поръчаме няколко, за да ни излезе по-изгодно?
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #89 -: Януари 22, 2011, 22:14:19 » |
Нагоре
|
Еми, ти прах за пране от чужбина ли ползваш? Ако е ДА, има ли разлика с българските прахове, дори да са едни и същи марки? Току що springflower ми изпрати това http://perilni-bg.com/index.php?cPath=70Този спрей 5-тия,(по-точно турския, този незнам къде и за къде е произвеждан) мирише дори и след като извадиш дрехите от пералнята. Тоест напръскваш ги, носиш ги, периш ги и пак остава миризма. Когато съм там да, но иначе в София не. Там употребявам прах от Карфур, даже си беше тяхната марка. Тук също съм го пробвала карфурския, но не става Явно има разлика. Трябва да се загледам в производителя Сега съм с течен прах за пране от Лидл и омекотител от Лидл, ми много съм доволна . springflower колко е доставката до Варна ? Ако за София е без пари, да ти поръчвам, пък като МПП ще ти излезе 2 лв.
|
|
« Последна редакция: Януари 22, 2011, 22:20:05 от emi9 »
|
Активен
|
|
|
|
|
|