viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Септември 21, 2010, 09:27:25 » |
Нагоре
|
Мами моля ви кажете имате ли такъв проблем,малкия ми постоянно го хапят насекоми,до преди месец бълхи(понеже ходи често на село и от там си ги носим ),а сега вече незнам какво го яде.Вчера като се събуди,имаше отново нахапано по гърдите(големи пъпки като от комар,а комари няма в нас 100процента),мазах го с йод,пъпка по пъпка!Знаете ли някакво др лекарство,само че да не е алергозан,защото не е алергия!Благодаря ви предварително.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #1 -: Септември 21, 2010, 09:40:36 » |
Нагоре
|
Аз лично мажа със спирт 95%, успокоява сърбежа. За да не ни хапят буболечки съм си взеле Аутан.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #2 -: Септември 21, 2010, 10:04:39 » |
Нагоре
|
Имаме същия проблем.Давам"ledum palustre"-хомеопатично е,насекомите спират да хапят и мажа с "фенистил"гел.
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #3 -: Септември 21, 2010, 11:46:44 » |
Нагоре
|
пръскам с аутан.Един прозрачен с оранжев надпис.Всички други са гола вода
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Септември 21, 2010, 13:38:14 » |
Нагоре
|
Аз също го мажа с Аутан(стик),а за фенистил гел, педито каза да не го мажа с него защото било алергозан и ставало още по лошо като го мажа с него,защото било мазно.Каза ми никакви мазни неща да не се слагат по пъпките,за спирт незнех- ще пробвам.А това ledum palustre не съм го чувала,предполагам по аптеките го има. Благодаря ви ще пробвам. П.П а спирта как да го нанасям,само на пъпките или като разтривка?
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #5 -: Септември 21, 2010, 13:50:52 » |
Нагоре
|
Напоявам едно памуче и мажа предимно пъпките. Той успокоява сърбежа. Но за по сигурно се консултираи и с лекар
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Весели празници!
|
|
« Отговор #6 -: Септември 21, 2010, 13:53:15 » |
Нагоре
|
ledum palustre ch Има го дава се по 5гранули сутрин и вечер разтворени във малко вода. Наистина има ефект. На мен педито ми каза за фенистила,ще си взема и аз аутан.
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Септември 21, 2010, 13:56:02 » |
Нагоре
|
Благодаря ви,ще пробвам и ще се консултирам отново с педито
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #8 -: Септември 21, 2010, 16:27:36 » |
Нагоре
|
И ние имаме проблем с нахапвания,по описанието на Вив,пъпките са същите,това са бълхи,носим си ги и ние от вън Спирт ползвам да не сърби,пък и изгаря пъпките бързо.явно от времето има нашествие на бълхи!
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Септември 21, 2010, 16:32:19 » |
Нагоре
|
И ние имаме проблем с нахапвания,по описанието на Вив,пъпките са същите,това са бълхи,носим си ги и ние от вън Спирт ползвам да не сърби,пък и изгаря пъпките бързо.явно от времето има нашествие на бълхи! И ние по принцип си носим бълхите от село,а и пред нас има цяла глутница хайти ,ама ей това е , че не е нахапано от бълхи,ами от нещо друго,дали може да са паяци? : (не че имаме в нас де,ама вече незнам какво е,но знам че неможе да спинка от това )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Весели празници!
|
|
« Отговор #10 -: Септември 22, 2010, 17:52:53 » |
Нагоре
|
При такова положение давам и "фенистил"капки,успокоява се още в същия ден на приема му.
|
|
|
Активен
|
РАЗМЕНЯМ!!!
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Весели празници!
|
|
« Отговор #11 -: Октомври 25, 2010, 19:24:38 » |
Нагоре
|
не бих мазала с"алергозан"ако е малко дете.
|
|
|
Активен
|
РАЗМЕНЯМ!!!
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Октомври 26, 2010, 09:21:02 » |
Нагоре
|
не бих мазала с"алергозан"ако е малко дете.
И на мен педито ми забрани да мажа с алергозани,защото не е алергиче,а нахапан,ама вече и аз незнам.Много бавно му минава
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvaJ
new user
Неактивен
Публикации: 146
|
|
« Отговор #13 -: Октомври 26, 2010, 16:01:13 » |
Нагоре
|
Лавандуловото масло също помага,насекомите бягат!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Октомври 27, 2010, 11:08:50 » |
Нагоре
|
Лавандуловото масло също помага,насекомите бягат!
мерси,напоследък поспряха да го хапят гадовете,ама можеби от сезона,за догодина вече ще знам какво да ползвам.Благодаря на всички,които се включиха
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|