taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #135 -: Октомври 11, 2010, 19:18:06 » |
Нагоре
|
Аз също обичам и предпочитам размените,защото обожавам дрехите!!! Но....след като почти 9 г. работих в една международна компания и при съкращенията първо започнаха от майките/като мен с 2 деца/и сега съм без доходи,МИ СЕ НАЛАГА ДА ПРОДАВАМ,А НЕ ДА РАЗМЕНЯМ дрехите,които съм си купувала с огромно удоволствие.И тези на съпруга ми,и тези на децата ми. Просто,защото ЕВН,ВИК,НАП и другите абревиатурни лакомии не приемат дрехи и обувки за размяна,а само КЕШ. За културата на писане и говорене няма да коментирам.Темата е болезнена.Неграмотността започва от семейството,продължава в училището и обществото и се завръща обратно там,от където е тръгнала.Кръгът е порочен!И ужасяващ!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #137 -: Октомври 11, 2010, 20:48:59 » |
Нагоре
|
И на мен това винаги ми е било много чудно и малко дразнещо.Ми пускаш обява- подготви си я като хората и тогава я пусни.Не мога да разбера, нямат търпение да си пуснат обявата ли, що ли?!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #138 -: Октомври 12, 2010, 09:19:40 » |
Нагоре
|
Аз да си призная , бях напускала 30-40 бебешки дрешки за периода 0-9 месеца , и бяха без размери , едно че ако щете вярвайте но най голямото мерително устройство в къщи в момента е 20 сантиметров книгоразделител дето е и като линия, второ че само като си помисля да измеря 40 дрехи и ми се отщява да ги пускам , както и да е надеждата ми беше че там разликите са много малки и без значение , обаче като имах интерес към една от обявите и като измерих нещата , се оказа че ще са им малки , тоест размери си трябва , и аз естествено махнах обявите и ще ги кача като ги измеря . Мен много ме дразни , като видя обява в която не е обявено кой град е , е толкова ли е трудно!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #139 -: Октомври 12, 2010, 09:27:50 » |
Нагоре
|
..... второ че само като си помисля да измеря 40 дрехи и ми се отщява да ги пускам ... Ох аз заради това си стоя с 2 обяви - едната, от които е за търсене
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Анджелина
Омъжена с деца
new user
Неактивен
Публикации: 103
добра
|
|
« Отговор #140 -: Октомври 12, 2010, 09:36:10 » |
Нагоре
|
Е, хубаво де, ама аз как да си купя от вас дрехи без размер? : От къде да знам дали ще стане на мен или детето ми? А сега да харесам нещо и да се започне някакъв безумен диалог от сорта на "Дай дължина на...", "Дай ширина на....", "ама чакай довечера, че сега съм в офиса", "ама, ама..." и пр. и накрая да се установи, че даденото нещо не е за мен, какъв е смисълът. Нали това е целта на он-лайн пазаруването- без да видиш дадена стока да можеш да прецениш дали е за теб. А не да си губя времето и това на отсрещната страна в безсмислени диалози. Това че ви мързи, е друг въпрос. Едно от малкото неща, за които уважават правилата в Продавалника е, че обява без размери се трие.
|
|
|
Активен
|
Не купувам/продавам парцали; Коректна съм, очаквам същото;
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #141 -: Октомври 12, 2010, 13:41:44 » |
Нагоре
|
Е, хубаво де, ама аз как да си купя от вас дрехи без размер? : От къде да знам дали ще стане на мен или детето ми? А сега да харесам нещо и да се започне някакъв безумен диалог от сорта на "Дай дължина на...", "Дай ширина на....", "ама чакай довечера, че сега съм в офиса", "ама, ама..." и пр. и накрая да се установи, че даденото нещо не е за мен, какъв е смисълът. Нали това е целта на он-лайн пазаруването- без да видиш дадена стока да можеш да прецениш дали е за теб. А не да си губя времето и това на отсрещната страна в безсмислени диалози. Това че ви мързи, е друг въпрос. Едно от малкото неща, за които уважават правилата в Продавалника е, че обява без размери се трие. Много точно казано, Анджи!
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #142 -: Октомври 12, 2010, 13:55:25 » |
Нагоре
|
А тук обява без размери какво се прави?
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
Анджелина
Омъжена с деца
new user
Неактивен
Публикации: 103
добра
|
|
« Отговор #143 -: Октомври 12, 2010, 13:57:26 » |
Нагоре
|
От къде да знам? Аз си пускам с размери. Така съм си наученка Но срещам и много без такива.
|
|
|
Активен
|
Не купувам/продавам парцали; Коректна съм, очаквам същото;
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #144 -: Октомври 12, 2010, 14:05:58 » |
Нагоре
|
От къде да знам? Аз си пускам с размери. Така съм си наученка Но срещам и много без такива. Тук са на почит 24 часа и после са в коша. Примерно incadens да ти каже дали е така? А за това, че срещаш и такива обяви без размери има цяла тема, където можеш да сложиш линк. И навсякъде можеш да срещнеш такива обяви не само тук. Нека да си имаме уважението!
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #145 -: Октомври 12, 2010, 14:35:35 » |
Нагоре
|
Мен много ме дразни , като видя обява в която не е обявено кой град е , е толкова ли е трудно!
А, това не може ли да се прибави към задължителните полета?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #146 -: Октомври 12, 2010, 14:42:50 » |
Нагоре
|
Вече май е добавено към задължителните полета:) Аз пък много мразя да си пиша града, както и не обичам срещи.Да вися на някоя спирка с торбичка стари дрехи за 2-3 лева :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #147 -: Октомври 12, 2010, 14:43:52 » |
Нагоре
|
Прибавено е!Не те пуска да публикуваш или редактираш обява,без тази попълнена графа1
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
amber
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #148 -: Октомври 12, 2010, 14:47:03 » |
Нагоре
|
Прибавено е!Не те пуска да публикуваш или редактираш обява,без тази попълнена графа1
Мда, аз го разбрах, когато се опитах да изтрия една обява.Изписа ми че трябва да попълня полето с града:) Но му хванах цаката
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фани
new user
Неактивен
Публикации: 156
|
|
« Отговор #149 -: Октомври 12, 2010, 14:49:07 » |
Нагоре
|
Много ме дразни да си харесам нещо, да ми го изпратят и да се започне още на следващият ден "какво стана мила, изпрати ли парите", два часа по-късно, "виждам че си на линия, какво стана с моя запис" Ама чакай бе, какви пари? Като го получа ще пиша, ако пропусна направо ще си получиш записа, а дали ще пишеш че си го получила това е друг въпрос! Другото е, че някои потребители, след като се разберем че ще взимам определено нещо МЕ ЗАДЪЛЖАВАТ да им пусна парите предварително! Е това няма как да стане, ако ще и черен дроб да ми праща!!!!!!!! Не съществуват тези думи като " може ли" и т. н., а направо "ето ти адрес, пращай" И трето, когато пиша на лични съобщения се правят, че не съществувам, разбира се в случаите, когато са ме пропуснали лекичко! Има още неща, които ме вбесиха точно преди минутка, но сам на работа
|
|
|
Активен
|
Мога да изчезна всеки момент за няколко дни/считано от март месец/! Ако чакате парички ще си ги получите, ако чакате пратка-също. Моля за разбиране, няма да ви излъжа!
|
|
|
|
|