Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #195 -: Октомври 18, 2010, 15:53:03 » |
Нагоре
|
Това за бисерите е добра идея.Изумявам се когато прочета "дънкито" или "сладко дънки" "синьо дънки" и т.н. дънки:)
Е, като се има предвид, че думата "дънки" (jeans) си е българско производство, явно има и нейни вариации според местонахождението на продавача
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #196 -: Октомври 18, 2010, 16:21:20 » |
Нагоре
|
Това за бисерите е добра идея.Изумявам се когато прочета "дънкито" или "сладко дънки" "синьо дънки" и т.н. дънки:)
Е, като се има предвид, че думата "дънки" (jeans) си е българско производство, явно има и нейни вариации според местонахождението на продавача Да ,вярно е.Например съм забелязава ,че бургазлии говорят така. Нищо лично ,просто отбелязвам
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #197 -: Октомври 18, 2010, 17:53:18 » |
Нагоре
|
аз съм от хората дето много грешат правописа , защото в бързината натискам съседни клавиши и т.н. , но най големия ми куриоз е следния маге ле ровуми енфа? Което в превод значеше Може ли повече инфо?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #198 -: Октомври 18, 2010, 18:16:53 » |
Нагоре
|
Хахахаха ))))
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #199 -: Октомври 18, 2010, 18:18:46 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #200 -: Октомври 18, 2010, 18:20:29 » |
Нагоре
|
Изумявам се когато прочета "дънкито" или "сладко дънки" "синьо дънки" и т.н. дънки:)
И аз така
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #201 -: Октомври 18, 2010, 18:21:29 » |
Нагоре
|
Направо ми се иска да направим отделна тема за това и да вписваме БИСЕРИ . Ще се радвам да "чуя" и друго мнение.... Направете, ама да не се чудите като видите, че въпросната тема е стигнала 30 000 страници за 1 седмица като се има предвид неграмотното ниво на 99,9999% от народа.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #202 -: Октомври 18, 2010, 19:07:25 » |
Нагоре
|
Е, като се има предвид, че думата "дънки" (jeans) си е българско производство, явно има и нейни вариации според местонахождението на продавача Да ,вярно е.Например съм забелязава ,че бургазлии говорят така. Нищо лично ,просто отбелязвам Така е,наша запазена марка са дьнките.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #203 -: Октомври 18, 2010, 19:22:38 » |
Нагоре
|
ROSIDINKOVA тц, запазена марка ви е думата "дънкито" и "сафари" - моя близка приятелка е от Бургас. Много си я обичам и в случая не влагаме нищо лошо с тези коментари
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #204 -: Октомври 18, 2010, 19:28:46 » |
Нагоре
|
ХХАХхахахахаХ е добре се посмях хахахахах
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #205 -: Октомври 18, 2010, 19:37:21 » |
Нагоре
|
ROSIDINKOVA тц, запазена марка ви е думата "дънкито" и "сафари" - моя близка приятелка е от Бургас. Много си я обичам и в случая не влагаме нищо лошо с тези коментари Да разбира се,нищо не сьм казала Просто,казвам ,че е вярно
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
anna-mariq
Мис Паника (от Админ)
power user
Неактивен
Публикации: 1786
на мама съкровишето
|
|
« Отговор #206 -: Октомври 19, 2010, 12:17:55 » |
Нагоре
|
аболютно съм съгласна с вас мили дами,може ли да се пращат мръсни дрехи и обувки ,какво коства да ги пуснете в пералнята преди да се пратят,но може би от бързане да се получат парите........много лошо.......
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #207 -: Октомври 19, 2010, 15:39:20 » |
Нагоре
|
аз съм от хората дето много грешат правописа , защото в бързината натискам съседни клавиши и т.н. , но най големия ми куриоз е следния маге ле ровуми енфа? Което в превод значеше Може ли повече инфо?
хахах направо ме разсмя и аз имам много такива изцепки Ами да ви питам,като стана въпрос за правописни грешки забелязвате ли,че масово хората пишат анцуНг,а вярното е анцуг!Даже си направих експеримент с търсачката,първо го написах правилно "анцуг",излязоха ми около 2 страници,после написах "анцуНг" и ми излязоха поне 7-8 страници
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #208 -: Октомври 19, 2010, 15:52:55 » |
Нагоре
|
Браво,че с тоя анцуНг и на мен ми беше писнало.Но той е един от най-малките проблеми.
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #209 -: Октомври 19, 2010, 17:05:49 » |
Нагоре
|
И на мен много дразнещо ми е масовите правописни грешки, но преди малко директно се втрещих от думата космунавд http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=52617 Просто нямам думи... А още какви бисери съм срещала, не е за разправяне. Калъ Вка е другото масово, което дразни.
|
|
« Последна редакция: Октомври 19, 2010, 17:10:08 от rainkissed_girl »
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
|
|