nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #540 -: Ноември 13, 2010, 00:14:53 » |
Нагоре
|
Ами виждам,че сте се забавлявали А аз пак съм била ангажирана!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #541 -: Ноември 13, 2010, 00:20:57 » |
Нагоре
|
Прави ми впечатление една потребителка,която най-вероятно е представител на Ейвън и си развива търговията тук.Позволено ли е???И преди всичко,честно ли е да ги поръчва поръчва в повече за по-голяма отстъпка и след това пак да ги продава на печалба???
За тази дама ли говориш http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=58000&cat=24Дааааамммм, аз току-що й зададох въпроса каква е цената на този парфюм в каталога, а тя ми отговори, че в Новогодишния ще е малко по-евтинко, но ако закупя продукти на стойност 28 лв от целия каталог. Сиреч( както казва бат'Бойко ), сега е на сметка
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #542 -: Ноември 13, 2010, 00:23:52 » |
Нагоре
|
Прави ми впечатление една потребителка,която най-вероятно е представител на Ейвън и си развива търговията тук.Позволено ли е???И преди всичко,честно ли е да ги поръчва поръчва в повече за по-голяма отстъпка и след това пак да ги продава на печалба???
За тази дама ли говориш http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=58000&cat=24Дааааамммм, аз току-що й зададох въпроса каква е цената на този парфюм в каталога, а тя ми отговори, че в Новогодишния ще е малко по-евтинко, но ако закупя продукти на стойност 28 лв от целия каталог. Сиреч( както казва бат'Бойко ), сега е на сметка не беше тя,миличка,аз ти отговорих,понеже и аз се занимавам с Ейвън и съм наясно с всичко Не исках да кажа,че трябва да си купиш нещо за толкова пари,но ако имаш позната,представителка,тя може да ти го поръча на такава цена
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #543 -: Ноември 13, 2010, 08:55:16 » |
Нагоре
|
Да се включа и аз в тази тема с нещата които ме дразнят напоследък: Много ме дразни да се запише някой в моя обява с въпрос и ли питане за размяна и след това да изтрие коментара си и моя да виси във нищото : Не виждам какъв е проблема да си остане коментара. Ощ еповече че след време отново преглеждам обявите на въпросния потребител Друго, което много ме дразни е когато имаме уговорка за размяна или покупка и аз изпратя нещото, от отсрещната страна да няма никаква информация дали стоката е получена и дали е изпратила от своя страна дрехата. Тотална липса на комуникация Ей, това много ме дразни. А отнема по-малко от минута да напишеш " Получих", съответно " Изпратих"
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
desipetrova1981
new user
Неактивен
Публикации: 268
моите съкровища-каката и близнаците-тя и той
|
|
« Отговор #544 -: Ноември 13, 2010, 11:07:42 » |
Нагоре
|
За тази дама ли говориш http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=58000&cat=24Дааааамммм, аз току-що й зададох въпроса каква е цената на този парфюм в каталога, а тя ми отговори, че в Новогодишния ще е малко по-евтинко, но ако закупя продукти на стойност 28 лв от целия каталог. Сиреч( както казва бат'Бойко ), сега е на сметка като имаш впредвид че коорднатори членовете на топ-клубове го получават като подарък или на символични цени, добра печалба си докарва дамата и понеже й писахме в обявата тя си е препубликувала а на мен ми държи тон да не й се бъркам в алъш-вериша, но аз я блокирах с помощта на Админ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #545 -: Ноември 13, 2010, 13:34:58 » |
Нагоре
|
За тази дама ли говориш http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=58000&cat=24Дааааамммм, аз току-що й зададох въпроса каква е цената на този парфюм в каталога, а тя ми отговори, че в Новогодишния ще е малко по-евтинко, но ако закупя продукти на стойност 28 лв от целия каталог. Сиреч( както казва бат'Бойко ), сега е на сметка като имаш впредвид че коорднатори членовете на топ-клубове го получават като подарък или на символични цени, добра печалба си докарва дамата и понеже й писахме в обявата тя си е препубликувала а на мен ми държи тон да не й се бъркам в алъш-вериша, но аз я блокирах с помощта на Админ Тя и на мен ми писа на лични.Аз и отговорих съвсем човешки,че някак си не е честно спрямо другите мами,обаче НАГЛОСТ!И аз съм представител на Ейвън,но дори за миг не ми е минавало през ума да си въртя тук търговията.Имам някои продукти,които съм поръчала за себе си,но нещо не ми пасват.Пуснала съм ги на символичма цена,само и само да си върна паричките долу горе,но без грам печалба,но тя прекалява.И това препубликуване е върхът!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #546 -: Ноември 13, 2010, 14:44:16 » |
Нагоре
|
Да се включа и аз в тази тема с нещата които ме дразнят напоследък: Много ме дразни да се запише някой в моя обява с въпрос и ли питане за размяна и след това да изтрие коментара си и моя да виси във нищото : Не виждам какъв е проблема да си остане коментара. Ощ еповече че след време отново преглеждам обявите на въпросния потребител Друго, което много ме дразни е когато имаме уговорка за размяна или покупка и аз изпратя нещото, от отсрещната страна да няма никаква информация дали стоката е получена и дали е изпратила от своя страна дрехата. Тотална липса на комуникация Ей, това много ме дразни. А отнема по-малко от минута да напишеш " Получих", съответно " Изпратих" Трият си коментарите,защото ако в обявата си не си отбелязала ,че си съгласна на размяна,а в кометар те питат за такава ,това стана наказуемо. А относно липсата на комуникация-май това е всеобщ проблем. Преди 2 дни се записах в една обява-съответно пратих адрес на лични-и МЪЛЧАНИЕ отсреща. Гледам маркирана ПРОДАДЕНА- и сега си остава за мен да се чудя на мен ли е продадена?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #547 -: Ноември 13, 2010, 15:06:08 » |
Нагоре
|
Да ви кажа честно аз вече не се ядосвам, като усетя, че комуникацията е трудна, просто не се занимавам със съответния потребител. А знаете ли от какво се дразня пък аз-никога не пропускам да пиша оценки. Да не говорим, че ги украсявам с цветен шрифт и картинка.А...отсреща нищо . Уж много доволни,уж всичко е ОК. Май вече ще поставям след като ме оценят.
|
|
« Последна редакция: Ноември 13, 2010, 15:08:43 от Galina Lovecheva »
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #548 -: Ноември 13, 2010, 15:13:49 » |
Нагоре
|
Да ви кажа честно аз вече не се ядосвам, като усетя, че комуникацията е трудна, просто не се занимавам със съответния потребител. А знаете ли от какво се дразня пък аз-никога не пропускам да пиша оценки. Да не говорим, че ги украсявам с цветен шрифт и картинка.А...отсреща нищо . Уж много доволни,уж всичко е ОК. Май вече ще поставям след като ме оценят. Преди малко в една друга тема писах и питах за оценките-като не я получиш-дали си я просиш :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #549 -: Ноември 13, 2010, 15:16:56 » |
Нагоре
|
Да ви кажа честно аз вече не се ядосвам, като усетя, че комуникацията е трудна, просто не се занимавам със съответния потребител. А знаете ли от какво се дразня пък аз-никога не пропускам да пиша оценки. Да не говорим, че ги украсявам с цветен шрифт и картинка.А...отсреща нищо . Уж много доволни,уж всичко е ОК. Май вече ще поставям след като ме оценят. Преди малко в една друга тема писах и питах за оценките-като не я получиш-дали си я просиш : И аз това се интересувам. Мила, дай линк,че не я намирам
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #550 -: Ноември 13, 2010, 15:20:05 » |
Нагоре
|
Намерих я
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Tia_e
new user
Неактивен
Публикации: 3
|
|
« Отговор #551 -: Ноември 14, 2010, 00:48:19 » |
Нагоре
|
По принцип гледам да не обръщам много внимание за такива неща,но сега останах без думи направо.Пуснах обява за даден артикул,след малко получавам лс с линк към обявата и до него пише 10лв.Приемам коментари към обявите ми ,НО ЧАК ПЪК 20лв намаление ми се струва прекалено.Да взема да и го подаря направо.Чудя се дали изобщо да отговарям!
|
|
|
Активен
|
Предпочитам плащане по банков път. НЕ желая размяна. НЕ пращам за проба.
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #552 -: Ноември 14, 2010, 12:36:12 » |
Нагоре
|
Много ме подразни забележката от модератор за размери на колиетата(имам 2 такива обяви)Е това толкова ли е наложително за тези обяви,не е нещо нестандартно(поне да са ЖЕЛАТЕЛНИ) ....в сайтовете за такива също не са задължителни:
Колие с медальон Нота. Сребристия цвят на колието е красиво съчетан с камъни - Кристал. Oliver Weber е маркова Австрийска бижутерия. Всички камъни са оригинални Swarovski. Бижутата са изработени от висококачественна бижутерийна стомана с Родиево покритие.
Ами писах ги продани,щом толкова са в нарушение...12 колиета да почна да ги меря,при условие ,че всички имат представа каква е дължината,пък ако някой ще купува,вече ще уточняваме това,ако въобще попита,защото поне за мен е видимо до къде може да са,не е дреха да не ти стане,нито нестандартен модел дето се увива 2,3,5 пъти за да е нужна дължината в см.....АЗ СЪЩО СЪМ ПРОТИВ ОБЯВИТЕ БЕЗ РАЗМЕРИ!Но има артикули ,където са ЖЕЛАТЕЛНИ,А НЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ и колиетата са от тях,както и други от черната/бялата техника например,ако трябва да издребнявам и за там ще кажа:трябват размери ,незнам дали ще ми влезе точно в мястото това FDD или CD или микровълнова....но .... Понякога се издребнява в старанието да се докажем! За едни ще съм права,за други не ....това е просто моето мнение.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #553 -: Ноември 14, 2010, 14:56:11 » |
Нагоре
|
Много ме подразни забележката от модератор за размери на колиетата(имам 2 такива обяви)Е това толкова ли е наложително за тези обяви,не е нещо нестандартно(поне да са ЖЕЛАТЕЛНИ) ....в сайтовете за такива също не са задължителни:
Колие с медальон Нота. Сребристия цвят на колието е красиво съчетан с камъни - Кристал. Oliver Weber е маркова Австрийска бижутерия. Всички камъни са оригинални Swarovski. Бижутата са изработени от висококачественна бижутерийна стомана с Родиево покритие.
Ами писах ги продани,щом толкова са в нарушение...12 колиета да почна да ги меря,при условие ,че всички имат представа каква е дължината,пък ако някой ще купува,вече ще уточняваме това,ако въобще попита,защото поне за мен е видимо до къде може да са,не е дреха да не ти стане,нито нестандартен модел дето се увива 2,3,5 пъти за да е нужна дължината в см.....АЗ СЪЩО СЪМ ПРОТИВ ОБЯВИТЕ БЕЗ РАЗМЕРИ!Но има артикули ,където са ЖЕЛАТЕЛНИ,А НЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ и колиетата са от тях,както и други от черната/бялата техника например,ако трябва да издребнявам и за там ще кажа:трябват размери ,незнам дали ще ми влезе точно в мястото това FDD или CD или микровълнова....но .... Понякога се издребнява в старанието да се докажем! За едни ще съм права,за други не ....това е просто моето мнение. Ооо мила,за колиетата ,пак може и да ти се окажат тясни на вратлето,ама я виж моята обява.Аз да си призная много се смях,въпреки,че модераторката сигурно е права http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=18163&cat=500
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #554 -: Ноември 14, 2010, 15:23:54 » |
Нагоре
|
И на мен ми писаха по обявите за бижута да дам размери,както и за обици..е няма как да стане.Много е глупаво това,то се вижда големината на обиците или дължинат ана колието докъде стига,ако някой въобще има интерес си пита.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|