dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #315 -: Октомври 24, 2010, 16:28:29 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #316 -: Октомври 24, 2010, 16:32:25 » |
Нагоре
|
При мен се беше случила няколко пъти да получавам такива разпокъсани пакети даже имаше лист вътре да кажа на тези които ми ги пращат да ги опаковат както трябва.А ние в нашата поща нямаме такива пликове с балончета дето са вътре,питах ги един ден и те ми казаха,че не се продавали ужаси така аз ги опаковам в тапети с тиксо и отгоре или пиша или лепвам голям лист,който съм си купила от книжарницата.Но винаги съм ги пращала в изряден вид
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #317 -: Октомври 24, 2010, 16:34:44 » |
Нагоре
|
Не мисля че е проблем да се опаковат в тапети,само ако не са мръсни и тънки
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #318 -: Октомври 24, 2010, 16:39:59 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #319 -: Октомври 24, 2010, 16:40:17 » |
Нагоре
|
Аз си събирам всякакви кутии и пускам всичко в кутия,отгоре увита с тапет цялата.Само дребни неща пращам в плик,или в краен случай ако нямам кутия.Гледам добре да опаковам,в края на краищата си е за моя сметка после! А за жената с ключодържателя-мисля,че е искала да напише 1.50,но е сложила запетайка и не е излязло,така се е получило 15 лв Иначе по морето си бяха по 2-2,50,всичко си е наред(като изключим,че пише,че е 5лв.),само трябва да види да си сложи точката.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #320 -: Октомври 24, 2010, 16:43:10 » |
Нагоре
|
и няколко запетайки, няма да са й излишни иначе аз почти винаги пращам в пликове А4. Купувам си по 10тина пакета с по 10бр и вкъщи си ги опаковам. По 1лв/бр е, нямат мехурчета, но вършат работа. Когато е по-обемно, слагам в кутия ... посъбрала съм всякакви калибъри или ако са ми се свършили, опаковам в голяма торба и после с хартия
|
|
« Последна редакция: Октомври 24, 2010, 16:45:40 от Sky_Angel »
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #321 -: Октомври 24, 2010, 17:01:20 » |
Нагоре
|
Не толкова проблема е опаковката,а как е опаковано.Не можеш да изпращаш нещо все едно е извадено от казана.Нямам нищо против да се опакова с тапет(даже е по здрав от хартията),но да се опакова нормално,а не да го смачкаш на топка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #322 -: Октомври 24, 2010, 17:03:54 » |
Нагоре
|
Аз пък какво съм си намерила за опаковане.... Рекламни плакати....Стабилна хартия,гланцирана,перфектна.
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #323 -: Октомври 24, 2010, 17:08:30 » |
Нагоре
|
Аз си събирам всякакви кутии и пускам всичко в кутия,отгоре увита с тапет цялата.Само дребни неща пращам в плик,или в краен случай ако нямам кутия.Гледам добре да опаковам,в края на краищата си е за моя сметка после! А за жената с ключодържателя-мисля,че е искала да напише 1.50,но е сложила запетайка и не е излязло,така се е получило 15 лв Иначе по морето си бяха по 2-2,50,всичко си е наред(като изключим,че пише,че е 5лв.),само трябва да види да си сложи точката. У нас е склад. Всякакви кутийки, кутийчета, кутии и кутиища !!! Мъжът ми само сумти и се чуди на вторични ли ще ги нося.... Иначе с хартията имам огромен проблем. Не намирам подходяща, та процедирам с бели листа А4, тиксо и задължително канапче И естетично
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #324 -: Октомври 24, 2010, 17:09:12 » |
Нагоре
|
На мен също ми се е случвало да получавам стоки в какви ли не опаковки,но...както и да е...! Аз купувам хартия от книжарницата-един лист е 50ст. ...и е голям,понякога увивам и две неща от него,зависи...Но съм увивала и с тапет,когато съм забравила да купя хартия!Винаги оставям бялата страна да е отвън и няма проблем... Дани,вече смених плакатите.Сега са с друга картинка...
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #325 -: Октомври 24, 2010, 17:14:08 » |
Нагоре
|
А мен ме дразни, когато бъркат "подарявам" с контейнер за боклук http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=71501Направо не ми го побира ума, как може да се снимат и пуснат в който и да било раздел. Липса на самоуважение и уважение към хората, като цяло. Не искам да обиждам, когото и да било, но се възмутих искренно.
|
|
« Последна редакция: Октомври 24, 2010, 17:17:20 от Shu-shi »
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #326 -: Октомври 24, 2010, 17:19:18 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #327 -: Октомври 24, 2010, 17:41:24 » |
Нагоре
|
А мен ме дразни, когато бъркат "подарявам" с контейнер за боклук http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=71501Направо не ми го побира ума, как може да се снимат и пуснат в който и да било раздел. Липса на самоуважение и уважение към хората, като цяло. Не искам да обиждам, когото и да било, но се възмутих искренно. Голяма излагация ВТРЕЩИХ СЕ.ТО БИВА БИВА,АМА ТАКОВА НЕЩО. Напълно съм съгласна с теб Shu-shi. Само не ми е ясно,коя майка ще обуе детето си така да играе? Че то по добре босичко да излезе ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ,ЧОВЕШКАТА ПРОСТОТИЯ КРАЙ НЯМА
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #328 -: Октомври 24, 2010, 17:42:29 » |
Нагоре
|
Знам,добричкото ми! Аз просто се хваля! Ти беше първата ми сериозна клиентка,няма да те забравя!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|