taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #330 -: Октомври 24, 2010, 17:44:59 » |
Нагоре
|
А мен ме дразни, когато бъркат "подарявам" с контейнер за боклук http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=71501Направо не ми го побира ума, как може да се снимат и пуснат в който и да било раздел. Липса на самоуважение и уважение към хората, като цяло. Не искам да обиждам, когото и да било, но се възмутих искренно. Голяма излагация ВТРЕЩИХ СЕ.ТО БИВА БИВА,АМА ТАКОВА НЕЩО. Напълно съм съгласна с теб Shu-shi. Само не ми е ясно,коя майка ще обуе детето си така да играе? Че то по добре босичко да излезе ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ,ЧОВЕШКАТА ПРОСТОТИЯ КРАЙ НЯМА В градината у село??? Обаче пък може и някой да им се зарадва.Знае ли човек???
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #331 -: Октомври 24, 2010, 17:56:23 » |
Нагоре
|
и няколко запетайки, няма да са й излишни иначе аз почти винаги пращам в пликове А4. Купувам си по 10тина пакета с по 10бр и вкъщи си ги опаковам. По 1лв/бр е, нямат мехурчета, но вършат работа. Когато е по-обемно, слагам в кутия ... посъбрала съм всякакви калибъри или ако са ми се свършили, опаковам в голяма торба и после с хартия ами тези пликове са много удобни,но в нашата поща не продават такива.дори веднъж се опитах да пратя с такъв и ми го върнаха да го опаковам наново,защото било много мека опаковката.ако не е в твърда опаковка изобщо не ми го приемат и аз си знам това и се старая да са в кутийки.
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #332 -: Октомври 24, 2010, 18:13:22 » |
Нагоре
|
А мен ме дразни, когато бъркат "подарявам" с контейнер за боклук http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=71501Направо не ми го побира ума, как може да се снимат и пуснат в който и да било раздел. Липса на самоуважение и уважение към хората, като цяло. Не искам да обиждам, когото и да било, но се възмутих искренно. Според потребителката са "чудесни за игра" ,но явно наистина модератор трябва да и напомни да се запознае първо с правилата . А тези боти http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=70785&cat=84 уж са "чисто нови", а пък носени 5 пъти .
|
|
« Последна редакция: Октомври 24, 2010, 18:14:56 от Galina Lovecheva »
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #333 -: Октомври 24, 2010, 18:16:32 » |
Нагоре
|
Аз пък винаги пращам с моя опаковка , за сега не съм пращала по обемни неща , но често съм пращала прегънат на две бял лист облепан с тиксо по краищата , ползвам вече и самите пликове обикновенните за писма , но не пращам в мехурчести или кутии , и мнооооого се дразня ако продавача вземе че ми тресне 1-2 са опаковка ,и то без да ме предупреди , много се дразня направоооооо , като получа нещо такова ми иде да го откажа , защото за мен това не е готино , получавала съм неща в черен плик като за боклук , отгоре зълепен бял лист и надписан адреса , и никога не ми е било неприятно , като съдържанието е непокътнато ми е се тая в какво е дошло , още повече , като тази опаковка не ме товари допълнително ми е идеалнооооо В пощата като са ми казвали ама това с каква опаковка е , аз съм им отвръщала , никъде в правилника ви не пише че опаковката трябва да е от вашите , сори излишни пари за да пълня гушите на БГ поши нямам!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
Публикации: 323
моите слънца
|
|
« Отговор #334 -: Октомври 24, 2010, 18:21:36 » |
Нагоре
|
Аз също опаковам в пликове А 4 или А 3 , често чета за проблеми с опаковките -отворени пратки, разопаковани и липсващи продукти и за това допълнително при запечатването минавам с тел-бод.При по-големите пратки ползвам кутии и опаковачна хартия, но гледам кутиите да са по-леки, за да не товаря излишно пратката с по-големи пощенски По това как изглежда дадена пратка си направя извод за човека , който я изпраща.Ако е небрежно опакована, смачкана и не добре изглеждаща , мога да си представя какво ще има вътре
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!! ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #335 -: Октомври 24, 2010, 18:22:04 » |
Нагоре
|
И стелката е първо 25см, после 24см. , накрая - не повече от 24,5см. Явно е нов потребител и още не е съвсем наясно с правилата.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #337 -: Октомври 24, 2010, 18:38:31 » |
Нагоре
|
При мен се беше случила няколко пъти да получавам такива разпокъсани пакети даже имаше лист вътре да кажа на тези които ми ги пращат да ги опаковат както трябва.А ние в нашата поща нямаме такива пликове с балончета дето са вътре,питах ги един ден и те ми казаха,че не се продавали ужаси така аз ги опаковам в тапети с тиксо и отгоре или пиша или лепвам голям лист,който съм си купила от книжарницата.Но винаги съм ги пращала в изряден вид Недопустимо е да лепиш лист в/у опаковката. В пощата ми казаха, че така винаги рискуваш да бъде отлепен от пратката и тя да не пристигне дори и препоръчана или което е по-лошото, да бъде залепен на друга пратка, а тази някой да си я прибере щото и е харесал съдържанието! За по-сигурно пък и по правило, адресите трябва да са написани направо в/у опаковката!
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
Ksara
power user
Неактивен
Публикации: 434
|
|
« Отговор #338 -: Октомври 24, 2010, 19:05:26 » |
Нагоре
|
Никога не съм си позволявала да коментирам чужди обяви или цени,но и мен тази много ме натъжи http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=71501
|
|
|
Активен
|
Моля mimen4eto да не се записва в обявите ми!От обявите по 1лев предпочитам да изпращам поне по 3 артукула 1.Коректен потребител съм и очаквам да комуникирам с такива.2. Пощенските са за сметка на купувача .3. Изисквам предварително плащане за суми над 10лв. 4.За потребители с по-малко оценки - предварително плащане. 5. При покупка на няколко неща правя отстъпка. 6. Отделяйте внимание на оценките и поставяйте такива.
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #339 -: Октомври 24, 2010, 19:18:55 » |
Нагоре
|
Точно тази обява си позволих да коментирам по-горе.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Merianlll
new user
Неактивен
Публикации: 72
|
|
« Отговор #340 -: Октомври 24, 2010, 19:26:44 » |
Нагоре
|
Относно опаковката мога да кажа, че нашата поща е без претенции Докато един път ми се наложи да пускам пакет от Централна поща Пловдив, бяла ми беше хартията, добре опакован, но жената ми каза в техен плик Нямах време да се разправям, но много се ядосах
|
|
|
Активен
|
Обичам да чета ЛС Поставяйте оценки!!!!! Изчаквам записалите се колкото преценя. Не плащам предварително, за да няма после изненади. Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските. http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #341 -: Октомври 24, 2010, 19:35:14 » |
Нагоре
|
Относно опаковката мога да кажа, че нашата поща е без претенции Докато един път ми се наложи да пускам пакет от Централна поща Пловдив, бяла ми беше хартията, добре опакован, но жената ми каза в техен плик Нямах време да се разправям, но много се ядосах Не е въпрос на претенции на съответните клонове според мен. Просто не всички спазват изискванията А как тогава нашите пратки ще бъдат защитени? Остава ние да си знаем правилата и да си ги следваме, за да си получи купувача това, за което си е платил!
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #342 -: Октомври 24, 2010, 21:14:12 » |
Нагоре
|
Знам,добричкото ми! Аз просто се хваля! Ти беше първата ми сериозна клиентка,няма да те забравя! Ееее мила,аз също съм много доволна от дрешките,които си взехме от теб... Успех!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
Linofrina
new user
Неактивен
Публикации: 147
|
|
« Отговор #343 -: Октомври 24, 2010, 21:16:11 » |
Нагоре
|
Преди време служителка от нашия клон отказа да ми приеме бял плик, залепен с черно тиксо за по-сигурно. Нямал естетически външен вид За щастие естетката се пенсионира и отдавна не е там.
|
|
« Последна редакция: Октомври 24, 2010, 21:19:09 от Linofrina »
|
Активен
|
*** Пазя ред 6 часа *** Давам предимство и поемам пощенските за 2 и повече обяви*** Мога да поискам предварително плащане *** Не приемам връщане заради неправилно преценена покупка - четете описанията и забележките и мерете внимателно! http://www.help-sandra.org
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #344 -: Октомври 24, 2010, 21:17:53 » |
Нагоре
|
Преди време служителка от нашия клон отказа да ми приеме бял плик, залепен с черно тиксо за по-сигурно. Нямал естетически външен вид За щастие естетката отдавна не работи там. хм, тая няма вкус! Бялото и черното са винаги на мода!
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
|
|