Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #360 -: Октомври 25, 2010, 16:44:31 » |
Нагоре
|
Има много изобретателни майчета.Аз се радвам от все сьрце,когато ми пратят тяхно произведение.Виждам,че е вложен труд в опаковката,а не като мен хоп един плик с мехурчета и готово. Wink Но вече и аз се старая,да опаковам. Cheesy И все не ми стигат,тези листи.А като почна с тиксото,ела да видиш какво става Cheesy В началото моите идваха уплашени да видят какво става,но вече свикнаха с шума,но ме гонят от стаята Tongue Така,че мамчета продьлжавайте да творите!Аз ви се вьзхищавам! Kiss Мила в какъв смисъл творят?Извинявай ама нали съм си блонди под прикритие Ееее, и аз сьм блондинка ,та две блондинки на едно място става страшно Шегичка! Исках да кажа,че са ми пращали такива пакети,каквито аз не бих спретнала.Например малко пакетче от чай,кутия от бисквити.А имах един случай,вземам си пакета и отивам в кьщи.Отварям кутията и започвам да вадя хартий,пак хартий и още и ощи и още всичко около мен стана в хартий ,а нещото го няма.Накрая си мислех,че няма да има нищо.Но накрая го намерих,то бе толкова малко,а кутията и хартиите тооолкова много. Аз получих обувчици в кутия от прясно мляко паднах от смях.Е не че аз не ползвам кутии ама не са от мляко.Нищо против нямам де,ама ми стана смешно А един ден бях опаковала един пръстен и една гривна в малка кутийка от предишна пратка и бях залепила едно листче,за да не се вижда там печата ли беше не помня,отивам в пощата и ми казват аааа ама то неможе така,ще но глобят,няма да ползваш кутии или пликове от стари пратки и аз окей,как да го опаковам тогава им викам,ами тя дай щом е толкова малко ще го сложим в наши пликове,ами добре казах аз,сложих ги залепих,надписах и така.После преставете си пръстена го нямаше,беше само гривната.И така де,че и колие получих така с кутийка,но счупено,а беше толкова красиво. А попринцип някой ден когато отивам към пощата и редовно сварвам колата която носи пратките,ееее повярвайте ми като видя как ги тръшкат тези пакети как няма да са повредени и счупени, направо откачам,ама някой ден ще има кажа,аз
|
|
« Последна редакция: Октомври 25, 2010, 16:46:53 от Криси09 »
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #361 -: Октомври 25, 2010, 17:24:27 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Октомври 25, 2010, 20:39:59 от bankova87 »
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #362 -: Октомври 25, 2010, 17:27:01 » |
Нагоре
|
И аз съм пращала в кутийка от чай щипки за коса.Е,като са толкова дребни в какво да ги пусна?В плик не може-ще го прокъсат,и так ами беше най-удобно.Не виждам нищо лошо.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tevolere
new user
Неактивен
Публикации: 33
|
|
« Отговор #363 -: Октомври 25, 2010, 21:54:01 » |
Нагоре
|
.Не знам защо толко се коментира това при положение че е важно съдържанието кой какво имал под ръка с това опаковал защото се издребнява пак и се търси под вола теле! :
|
|
|
Активен
|
Точна и коректна съм,очаквам същото от Вас! Пращам артикулите с Еконт - пощенска пратка до офис. Използвам новата форма на сайта за отсъпка ЕКОНТ. Пращам и с Бг. поща като МПП! Държа на добрата комуникация!приятно пазаруване!
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #364 -: Октомври 26, 2010, 06:39:28 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #365 -: Октомври 26, 2010, 08:13:32 » |
Нагоре
|
И аз съм така Ама мн ме "дразни" като е облепена цялата кутия в тиксо... Аз нетърпеливата още в колата бързам да го разпечатам, а то цялото в тиксо и само се мъча. Ще взема да си оставя една ножица и в колата, че да ми е по-лесно. [/quote] Макетен нож също ще ти върши работа. Хем по колата нещо ако има, хем за пакетите.
|
|
« Последна редакция: Октомври 26, 2010, 08:59:28 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #366 -: Октомври 26, 2010, 08:45:35 » |
Нагоре
|
Оффффф невменяеми ли сме,какво ли ,незнам,но не разбират някои,ЧЕ ОБЯВИТЕ СЕ ПУСКАТ С РАЗМЕРИИИИИИИИ!!!!Как да го каже и подчертае вече човек!!!!Днес 3 неща си избирам и все нямат размери Върви сега та питай,та чакай отговор,та накрая се оказва ,че въобще няма да са моите мерки и само сме си загубили времето.Май най добре да се измисли поле за размерите и да не се публикува обявата без тях!Сигурна съм ,че и на тия, които си пишат размерите ,въобще не им се мери(включително и на мен),но го правим!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #367 -: Октомври 26, 2010, 09:17:11 » |
Нагоре
|
НЕ РАЗМЕНЯМ
Въпреки това 10 човека предлагат размяна и 10 отговора НЕ РАЗМЕНЯМ. 20 коментара и нищо по същество. Недай си боже и размерите да са вмъкнати между тия коментари.
Иначе за размерите то, който не слага размери предимно нови потребители едва ли чете тук. Макар, че има и стари потребители такива, но по-рядко. Предупреждаваш, триеш, наказваш и в следващия момент пак е същото. И най-жалкото е, когато не стига, че си сгрешил ми се почва с квалификациите и обидите. За съжаление това сме хората и може би каквито сме в реалния живот такива сме и тук.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #368 -: Октомври 26, 2010, 09:40:15 » |
Нагоре
|
вие взехте да издребнявате май.Не сте виждали аз как опаковам-всичко налично,особено вестници и мноооого тиксо Накой да не ми е дал 0.50лв за да купя кутия или плик?В пощата ми казаха,че съм уникална,но не ми пука
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #369 -: Октомври 26, 2010, 09:42:55 » |
Нагоре
|
Преди опаковах като за подарък Сега ми е паднало тиксо на аванта и стой та гледай Едва ли не само в тиксо е увартяно Ама изглеждат едни здравички и стегнатки пакетчетата После получателя да му мисли как ще маха тиксТото
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #370 -: Октомври 26, 2010, 09:44:29 » |
Нагоре
|
Преди опаковах като за подарък Сега ми е паднало тиксо на аванта и стой та гледай Едва ли не само в тиксо е увартяно Ама изглеждат едни здравички и стегнатки пакетчетата После получателя да му мисли как ще маха тиксТото Ще го махнем тиксТото ама и ще ти фулнат ушлетата.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #371 -: Октомври 26, 2010, 10:26:28 » |
Нагоре
|
хихи,та кво било за блондинките може и по трудния,и по лесния начин...а за опаковането-аз досега попадам само на супер мацки-всичко в перфектен вид,сьстояние и опаковка...живи и здрави,като се знае какво искаш,продавача се старае...а за тиксото-ми тиксо де-маха се,не е дьвка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #372 -: Октомври 26, 2010, 11:50:40 » |
Нагоре
|
Преди опаковах като за подарък Сега ми е паднало тиксо на аванта и стой та гледай Едва ли не само в тиксо е увартяно Ама изглеждат едни здравички и стегнатки пакетчетата После получателя да му мисли как ще маха тиксТото ха-ха-ха аз имам на данон,на вайс профил,от симид...та който скоро е взел нещо от мен да каге как е отворил пакета
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #373 -: Октомври 26, 2010, 11:53:23 » |
Нагоре
|
Преди опаковах като за подарък Сега ми е паднало тиксо на аванта и стой та гледай Едва ли не само в тиксо е увартяно Ама изглеждат едни здравички и стегнатки пакетчетата После получателя да му мисли как ще маха тиксТото ха-ха-ха аз имам на данон,на вайс профил,от симид...та който скоро е взел нещо от мен да каге как е отворил пакета Аууууууууууу как се борих с един такъв пакет, като прасе с тиква
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #374 -: Октомври 26, 2010, 23:21:01 » |
Нагоре
|
Оффффф невменяеми ли сме,какво ли ,незнам,но не разбират някои,ЧЕ ОБЯВИТЕ СЕ ПУСКАТ С РАЗМЕРИИИИИИИИ!!!!Как да го каже и подчертае вече човек!!!!Днес 3 неща си избирам и все нямат размери Върви сега та питай,та чакай отговор,та накрая се оказва ,че въобще няма да са моите мерки и само сме си загубили времето.Май най добре да се измисли поле за размерите и да не се публикува обявата без тях!Сигурна съм ,че и на тия, които си пишат размерите ,въобще не им се мери(включително и на мен),но го правим! Е, аз снощи публикувах едно детско яке, признавам-беше без размери( наистина, пропуснала съм и си го признавам), но днес моята обява веднага беше изтрита от модераторите.... ОК, но защо само моята, ами аз поне на 5-6 обяви се натъкнах днес, все без размери, но си стоят непокътнатиииии и никой не ги трие . Не знам кой с какво предимство се ползва тук , но мисля, че е редно да се мери с един аршин за всички! Ей, от такива неща супер се дразня! Така и в службата-все мен ме виждаха, кога съм закъсняла или, че отново съм си "взела" болнични за детето и т.н. А останалите ... Аааа, много се дразя от такава несправедливост, наистина, чак съм бясна !
|
|
« Последна редакция: Октомври 26, 2010, 23:24:54 от incadens »
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
|
|