nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #390 -: Октомври 27, 2010, 15:40:21 » |
Нагоре
|
ама аз пак да се повторя, как може да има хора, които са публикували обяви а въобще не ги следят? На 22.10 се записах в тази обява: http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=64151&cat=96, понеже продавалката е сложила,че може и с размяна и аз и предложих.След следене на обявата от няколко дена накрая и писах ЛС... от няйна страна пак нищо е хубаво, не иска да правим размяна ами поне да ми драсне един ред и да ми каже, на мен ми мина вече желанието за тази туника..то бива бива ама ако си един съвестен човек ще пишеш все пак,че не си съгласна на размяна. А иначе дамата продължава да си влиза във форума. Немога да разбера защо такива потребители пускат дрехи а продан а не си следят нито обявите нито личните??? Съгласна съм с това.И аз преди една седмица се записах за една детска дрешка,която беше на смешна цена.Не беше обявена като продадена и се поинтересувах.Отговориха ми ч е е свободна.Пратих адрес на лс и от миналия четвърък ни вест,ни кост.Жилетката сега е отбелязана като продадена,а на кой и аз не знам.Писах пак лс до продавача,за да знам дали да я чакам или...да си поръчам нешо друго.Отговор отново не получих.И сега седя и гадя"Ще пристигне,няма да пристигне"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #391 -: Октомври 27, 2010, 15:53:17 » |
Нагоре
|
Аз пък имам наблюдения,че някои продавалки дори не знаят за каква детска възраст е предлаганата от тях дрешка.И как така???Нали уж е имала дете на тази възраст.Вече няколко пъти ми се случва да попадам на такива продавалки.Упоменати са само размери и край.питам се,дали пък не са търговки от дрехите на килограм и после да си ги пробутват тук на доста добри ценички? ? Ами ако не са? Много е супективно nmomchilova. Да вярно, някъде си личи и когато видим веднага преприемаме мерки, но ако не е така човека изгаря без да е виновен! Не го казах просто ей така.Моя приятелка,която ми каза за сайта си поръчва от доста време дрешки оттук.Показа ми няколко.Хубави са наистина.Но имаше някои с особена миризма.Ако сте посещавали магазини за втора употреба,мисля че бихте усетили веднага аромата.Тои си е специфичен и не еот перилни препарати,а от дезинфектанти.Не искам да набеждавам никого,нито пък да обидя,аз салава Богу не съм попадала на такива покупки.Но съмненията ще си ги имам понякога.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #392 -: Октомври 27, 2010, 16:03:27 » |
Нагоре
|
Относно втората употреба.Аз и братовчедка ми сме алергични към препаратите с които се обработват дрехите.Никога няма да забрявя първият пък когато пазарувахме от там(това бе и последният де).Купихме си много красиви сатенени ризи.Изпрахме ги не един ,а два пъти и като ги облякохме,ужассс.Шарката ряпа да яде.И сега винаги като купувам дреха от тук питам дали не е от втората употреба и обяснявам защо.Въпреки това вече 2 пъти ми се случва да ми изпратят такива дрешки.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #393 -: Октомври 27, 2010, 16:34:50 » |
Нагоре
|
Значи все пак съмненията ми не са напразни
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #394 -: Октомври 27, 2010, 16:41:39 » |
Нагоре
|
Значи все пак съмненията ми не са напразни Едната блузка я върнах без проблем,майчето си призна,но другата ...Момичето каза,че не е вярно.А 100% съм сигурна,че дори не я беше прала,понеже си миришеше ама миришеше,баш както си тябва на втора употреба.Е как да се разправяш с такъв човек? :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #395 -: Октомври 27, 2010, 16:55:58 » |
Нагоре
|
Значи все пак съмненията ми не са напразни Едната блузка я върнах без проблем,майчето си призна,но другата ...Момичето каза,че не е вярно.А 100% съм сигурна,че дори не я беше прала,понеже си миришеше ама миришеше,баш както си тябва на втора употреба.Е как да се разправяш с такъв човек? : Ами има си хора за всичко.ДАно не попадаме на тях.Не ми е з а друго,има наистина много хубави и качествени дрехи по втората употреба,но не е честно някак си!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #396 -: Октомври 27, 2010, 17:03:10 » |
Нагоре
|
Хубави дрехи има ,онзи ден една съседка си е взела рокля на Версаче ,за 15 лв.Но колкото и да са красиви и евтини не мога да си рискувам здравето.За това разчитам на коректността на продавача,но някой път тя просто липсва
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #397 -: Октомври 27, 2010, 17:08:26 » |
Нагоре
|
Хубави дрехи има ,онзи ден една съседка си е взела рокля на Версаче ,за 15 лв.Но колкото и да са красиви и евтини не мога да си рискувам здравето.За това разчитам на коректността на продавача,но някой път тя просто липсва Има хора на които не им дреме особено за твоето здраве.Това е бизнес,за съжаление:(
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #398 -: Октомври 27, 2010, 17:12:38 » |
Нагоре
|
Това е бизнес,за съжаление:( Е това ме дразни.Не всичко е пари.Само незнам такива хора просто не ги ли гризе съвеста :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #399 -: Октомври 27, 2010, 17:38:39 » |
Нагоре
|
Ами явно не
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #400 -: Октомври 27, 2010, 22:37:22 » |
Нагоре
|
Значи все пак съмненията ми не са напразни Едната блузка я върнах без проблем,майчето си призна,но другата ...Момичето каза,че не е вярно.А 100% съм сигурна,че дори не я беше прала,понеже си миришеше ама миришеше,баш както си тябва на втора употреба.Е как да се разправяш с такъв човек? : ох, как я мразя тая втора употреба не е редно, бе хора, особено за бебета! майката, от която купих наскоро дрешки, отрича та отрича, не си признава и тва е. не съм за парите, не си ги искам, просто се дразня, как не им е неудобно!
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #401 -: Октомври 27, 2010, 22:45:47 » |
Нагоре
|
Нямам против втората употреба,но според мен винаги трябва да се предупреждава купувача.Неко той сам прецени.Когато става въпрос за деца направо мисля ,че е 100% задължително да се упомене в обявата.А и този аромат ,който се разнася от дезинфектантите не се премахва толкова лесно от дрехите и бързо можеш да ги познаеш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #402 -: Октомври 28, 2010, 00:34:34 » |
Нагоре
|
Аз преди няколко дни имах голям удър във втората употреба , ей така реших да вляза , взех дънки на CAVALLI на половинката за 8 лева с етикет , и за мен два панталона спортноелегантни - разтегателни , и мисля за напред за мен си все там да пазарувам , има голям избор за Гранде мами , а и не се смущавам , веднъж влизам в някакъв магаздин за костюми , преди така се носех , и питам имат ли моя номер , а тя ми отговаря съжелявам тук са само стандартни номера до 36 , е к'ъв е тоя стандарт , 36 е слаба жена , а ние по пълните какво , да ходим голи а? или с на прабаба носиите!?!? Възмутително! П.С. Бях го чувала това CAVALLI , ама сега като го гугълнах , егати цените?!? Тия дънки да не би да са с по някой друг диамант инкрустиран? А аз за 8 лева ги взех , егати късмета!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #403 -: Октомври 28, 2010, 08:04:03 » |
Нагоре
|
Нямам против втората употреба,но според мен винаги трябва да се предупреждава купувача.Неко той сам прецени.Когато става въпрос за деца направо мисля ,че е 100% задължително да се упомене в обявата.А и този аромат ,който се разнася от дезинфектантите не се премахва толкова лесно от дрехите и бързо можеш да ги познаеш.
Е как да го упомене в обявата ? Нали няма да й се върже цената.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
galiarukova
new user
Неактивен
Публикации: 26
да се завърнеш в бащината къща...
|
|
« Отговор #404 -: Октомври 28, 2010, 12:48:51 » |
Нагоре
|
Аз пък се дразня от чуждиците...лот,сет...трънки...имаме си български думи! Добре де - сет е комплект, ами лот как ще го преведем? Не е комплект, а набор от дрехи пуснати наведнъж - може да са пак блузка и панталон или блузка и поличка, но не са комплект, а просто вървят едно с друго. Или просто една обява за по-голямо количество дрешки наведнъж. По английския и-бей е "bundle" а на български как е?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|