AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #405 -: Октомври 28, 2010, 13:41:14 » |
Нагоре
|
Аз пък се дразня от чуждиците...лот,сет...трънки...имаме си български думи! Добре де - сет е комплект, ами лот как ще го преведем? Не е комплект, а набор от дрехи пуснати наведнъж - може да са пак блузка и панталон или блузка и поличка, но не са комплект, а просто вървят едно с друго. Или просто една обява за по-голямо количество дрешки наведнъж. По английския и-бей е "bundle" а на български как е? ЛОТ означава няколко блузи пуснати на веднъж или няколко панталона - еднотипни неща. Ако са блузка и панталонче, които си отиват да се носят заедно са СЕТ, ако са комплект си е комплект! Въпреки, че пиша това горе не го спазвам и в повечето случаи продавам ЛОТ-ове
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvaJ
new user
Неактивен
Публикации: 146
|
|
« Отговор #406 -: Октомври 28, 2010, 13:43:33 » |
Нагоре
|
Аз пък се дразня от чуждиците...лот,сет...трънки...имаме си български думи! Добре де - сет е комплект, ами лот как ще го преведем? Не е комплект, а набор от дрехи пуснати наведнъж - може да са пак блузка и панталон или блузка и поличка, но не са комплект, а просто вървят едно с друго. Или просто една обява за по-голямо количество дрешки наведнъж. По английския и-бей е "bundle" а на български как е? Ами ето сама си си отговорила!Вместо "5 лота блузки" какво пречи да се запише "5 броя блузки"?Имаме си думи!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #407 -: Октомври 28, 2010, 14:22:28 » |
Нагоре
|
Сетовете и лотовете не ме дразнят, но ме дразнят разни определения в заглавията като "...за малък гъзар","...за малка фръцла","...за сладък пичага" ... Понякога харесвам нещо на тъмба, но не смея да го отворя, защото детето ми не е нито "пичага" нито "гъзар"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kemilii
power user
Неактивен
Публикации: 872
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #408 -: Октомври 28, 2010, 14:26:49 » |
Нагоре
|
Оффффф невменяеми ли сме,какво ли ,незнам,но не разбират някои,ЧЕ ОБЯВИТЕ СЕ ПУСКАТ С РАЗМЕРИИИИИИИИ!!!!Как да го каже и подчертае вече човек!!!!Днес 3 неща си избирам и все нямат размери Върви сега та питай,та чакай отговор,та накрая се оказва ,че въобще няма да са моите мерки и само сме си загубили времето.Май най добре да се измисли поле за размерите и да не се публикува обявата без тях!Сигурна съм ,че и на тия, които си пишат размерите ,въобще не им се мери(включително и на мен),но го правим! и аз съм на това мнение,дори го предложих на админа,да има поле,като за град,което поле,ако не е полълнето да не може да се публикува обявата,наистина е много дразнещо това : ПРИ ИНТЕРЕС ЩЕ ДАМ РАЗМЕРИ или РАЗМЕРИ ПО-КЪСНОУЖАСНО Е!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
Публикации: 323
моите слънца
|
|
« Отговор #409 -: Октомври 28, 2010, 14:43:30 » |
Нагоре
|
Аз много се дразня от потребители, които пермаментно предлагат размяна и то почти винаги за нови продукти с етикет.А човек като разгледа обявите им , ами то повечето неща от времето на баба ми И да реша да разменям , то със сигурност няма да е за подобни Архиви
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!! ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #410 -: Октомври 28, 2010, 16:20:50 » |
Нагоре
|
Е как да го упомене в обявата ? Нали няма да й се върже цената.
Добре ,но мисля,че е редно когато изрично питаш дали е от там и обясняваш съображенията си да ти се отговори адекватно.Демек с истина.А не да се правим на две и половина
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #411 -: Октомври 28, 2010, 16:23:19 » |
Нагоре
|
Е как да го упомене в обявата ? Нали няма да й се върже цената.
Добре ,но мисля,че е редно когато изрично питаш дали е от там и обясняваш съображенията си да ти се отговори адекватно.Демек с истина.А не да се правим на две и половина Така е. Съгласна съм. Но нали ще трябва да ти го даде на 50 ст. или левче. Човек без срам и морал дали ще си признае ?
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #412 -: Октомври 28, 2010, 16:27:32 » |
Нагоре
|
Не е задължително да е за 0,50 или 1 лв.Все пак и аз знам,че освен на килограм има и дрехи,които са даже и над 10 лв.Нови(стари колекции) без забележки или пък маркови.И ако напише например PRADA -15 лв,а тя го е взела за 10 лв пак е на печалба ,а купувачът доволен.Но 100% трябва да кажеш истината ако те попитат дали случайно не е втора ръка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #413 -: Октомври 28, 2010, 16:33:13 » |
Нагоре
|
Не е задължително да е за 0,50 или 1 лв.Все пак и аз знам,че освен на килограм има и дрехи,които са даже и над 10 лв.Нови(стари колекции) без забележки или пък маркови.И ако напише например PRADA -15 лв,а тя го е взела за 10 лв пак е на печалба ,а купувачът доволен.Но 100% трябва да кажеш истината ако те попитат дали случайно не е втора ръка Така е. Но не разчитай на чуждата съвест. Пък и някъде по темите със втората употреба се спомена, че новите дрехи, т.е. тези с етикетите не ги третират с химикали. Което не означава продавача да не си признава.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #414 -: Октомври 28, 2010, 21:18:09 » |
Нагоре
|
Обява: Търся маркови дънки,маратонки,яке-естествена кожа,Адидас,Пума,...НОВИ или в отлично състояние на ниска цена,ако може и без пари
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #416 -: Октомври 28, 2010, 21:39:22 » |
Нагоре
|
по цял свят е така-обувано ли е веднъж,смята се за носено и цената му е жълти стотинки Може да си дал 200лв само за 1 свадба,но после го даваш 5лв с пощата,само за да го разкараш и да не го хвърлиш на буклука
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #417 -: Октомври 30, 2010, 15:34:38 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #418 -: Октомври 30, 2010, 16:25:29 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #419 -: Октомври 30, 2010, 16:39:05 » |
Нагоре
|
хихихи това ми хареса Внимавай обаче с ароматизатора,щото не се знае кой какъв аромат харесва И аз така ..смятам да пусна едни кецки на децата,много хубавки и здрави...Днес смятах да ги пера,добре че ме подсети
|
|
« Последна редакция: Октомври 30, 2010, 16:41:28 от doublemama »
|
Активен
|
|
|
|
|
|