Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #465 -: Ноември 01, 2010, 20:15:15 » |
Нагоре
|
Хехе,току-що на каква обява попаднах Реплика на Шанел парфюм за 18лв,онзи ден на илиенци ги гледах-5лв. бяха То бива,бива..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #466 -: Ноември 03, 2010, 01:02:41 » |
Нагоре
|
Хехе,току-що на каква обява попаднах Реплика на Шанел парфюм за 18лв,онзи ден на илиенци ги гледах-5лв. бяха То бива,бива.. Зависи какво си гледала ,мила.Понеже имаме такъв бизнес и ние с имитации,мога да добавя само че има евтини и скъпи имитации,като разбира се,скъпите са с добро качество.Но и аз лично предпочитам оригиналните,затова не обръщам внимание на такива обяви:-)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #467 -: Ноември 03, 2010, 01:04:33 » |
Нагоре
|
ДА бе,а аз се чудя какви по-ниски цени да слагам на почти нови обувки и пак трудно се продават
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #468 -: Ноември 03, 2010, 13:18:14 » |
Нагоре
|
ДА бе,а аз се чудя какви по-ниски цени да слагам на почти нови обувки и пак трудно се продават
Или изобща не се продават Ей много се дразня с тез обувки.Даже онзи ден мернах едни от китайският магазин,струваха 4 лв .И аз имах такива,но се сцепиха на 2-та седмица и ги хвърлих.Та тез тук в обявата са 15 лв.Дано още ги има в магазина за да ги снимам.Утре специално ще отида до там за да проверя,че така на думи нищо не мога да докажа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #469 -: Ноември 03, 2010, 14:31:00 » |
Нагоре
|
Хехе,току-що на каква обява попаднах Реплика на Шанел парфюм за 18лв,онзи ден на илиенци ги гледах-5лв. бяха То бива,бива.. Зависи какво си гледала ,мила.Понеже имаме такъв бизнес и ние с имитации,мога да добавя само че има евтини и скъпи имитации,като разбира се,скъпите са с добро качество.Но и аз лично предпочитам оригиналните,затова не обръщам внимание на такива обяви:-) Ами 1 към 1 с този,който видях на Илиенци-дори надписа на кутията е наклонен на една страна.И само буквите от името са същите,но разместени.Голяма наглост
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #470 -: Ноември 03, 2010, 16:34:28 » |
Нагоре
|
Или изобща не се продават Ей много се дразня с тез обувки.Даже онзи ден мернах едни от китайският магазин,струваха 4 лв .И аз имах такива,но се сцепиха на 2-та седмица и ги хвърлих.Та тез тук в обявата са 15 лв.Дано още ги има в магазина за да ги снимам.Утре специално ще отида до там за да проверя,че така на думи нищо не мога да докажа И лошото е че хората се лъжат и купуват такива боклуци.Мен ме е яд,че трябва да си пускам и моите,които са все от чужбина и съм давала по един джоб пари за тях,а не мога да им искам дори 1/3 от цената заради такива китайски боклуци
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #471 -: Ноември 03, 2010, 16:40:25 » |
Нагоре
|
Хехе,току-що на каква обява попаднах Реплика на Шанел парфюм за 18лв,онзи ден на илиенци ги гледах-5лв. бяха То бива,бива.. Зависи какво си гледала ,мила.Понеже имаме такъв бизнес и ние с имитации,мога да добавя само че има евтини и скъпи имитации,като разбира се,скъпите са с добро качество.Но и аз лично предпочитам оригиналните,затова не обръщам внимание на такива обяви:-) Ами 1 към 1 с този,който видях на Илиенци-дори надписа на кутията е наклонен на една страна.И само буквите от името са същите,но разместени.Голяма наглост Е, в такъв случай си е жива тарикатщина!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #472 -: Ноември 03, 2010, 22:14:10 » |
Нагоре
|
"поларени - шапката е само изпрана , ръкавичките са слагани 2-3 пътисамо изпрани" само изпрани или слагани 2-3 пъти?
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #473 -: Ноември 03, 2010, 23:48:07 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #474 -: Ноември 04, 2010, 10:56:40 » |
Нагоре
|
Аз пък се дразня на мами, които минават през Джъмбо и пазаруват като дза последно от китайското. Слагат 2-3 лв отгоре и си пускат обявите. И като им направиш забележка, че ново в магазина струва еди колко си - ми то ми е подарък. Е като ти е подарък и вече знаеш реалната му цена - коригирай си го
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #475 -: Ноември 04, 2010, 11:31:45 » |
Нагоре
|
Аз пък се дразня на мами, които минават през Джъмбо и пазаруват като дза последно от китайското. Слагат 2-3 лв отгоре и си пускат обявите. И като им направиш забележка, че ново в магазина струва еди колко си - ми то ми е подарък. Е като ти е подарък и вече знаеш реалната му цена - коригирай си го Някои мами дори употребявани вещи пускат на цени почти без разлика от магазините
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #476 -: Ноември 04, 2010, 11:47:56 » |
Нагоре
|
Аз пък се дразня на мами, които минават през Джъмбо и пазаруват като дза последно от китайското. Слагат 2-3 лв отгоре и си пускат обявите. И като им направиш забележка, че ново в магазина струва еди колко си - ми то ми е подарък. Е като ти е подарък и вече знаеш реалната му цена - коригирай си го Някои мами дори употребявани вещи пускат на цени почти без разлика от магазините Е то си е за тяхна сметка
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #477 -: Ноември 05, 2010, 00:44:22 » |
Нагоре
|
Аз пък се дразня на мами, които минават през Джъмбо и пазаруват като дза последно от китайското. Слагат 2-3 лв отгоре и си пускат обявите. И като им направиш забележка, че ново в магазина струва еди колко си - ми то ми е подарък. Е като ти е подарък и вече знаеш реалната му цена - коригирай си го Някои мами дори употребявани вещи пускат на цени почти без разлика от магазините Е то си е за тяхна сметка Може и така да е,но все ще има някоя млада мама,която не е много запозната с цените по магазините и не живее в голям град като нас,и с радост би си купила нещо марково за уж малко пари
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mamma mia
new user
Неактивен
Публикации: 98
|
|
« Отговор #478 -: Ноември 05, 2010, 18:49:42 » |
Нагоре
|
Не знам дали му е тук мястото на моето възмущение,но погледнете тази обява http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=23710&cat=84Как ботуши,които са обувани 2-3 пъти са толкова скъсани и протрити.Поне пиши"Носени са и имат някои забележки" Ние да не сме от Левуново тука всичките.И то се добавя в обявата чак когато има зададен въпрос от евентуален купувач. Ей това много ме дразни Хубаво,написано състояние"добро",ама те изглеждат носени с години. Някои май имат амнезия кога са си слагали ботушките. п.с И това е потребител с 20 позитивни оценки!!!
|
|
« Последна редакция: Ноември 05, 2010, 18:52:01 от mamma mia »
|
Активен
|
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #479 -: Ноември 05, 2010, 18:56:09 » |
Нагоре
|
Не знам дали му е тук мястото на моето възмущение,но погледнете тази обява http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=23710&cat=84Как ботуши,които са обувани 2-3 пъти са толкова скъсани и протрити.Поне пиши"Носени са и имат някои забележки" Ние да не сме от Левуново тука всичките.И то се добавя в обявата чак когато има зададен въпрос от евентуален купувач. Ей това много ме дразни Хубаво,написано състояние"добро",ама те изглеждат носени с години. Някои май имат амнезия кога са си слагали ботушките. п.с И това е потребител с 20 позитивни оценки!!! Ауууу че моите дето ги нося втора зима ботуши са с по здрава подметка....ужас....за мен тези са носени поне един сезон!
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
|
|