emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #480 -: Ноември 05, 2010, 19:07:27 » |
Нагоре
|
Не знам дали му е тук мястото на моето възмущение,но погледнете тази обява http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=23710&cat=84Как ботуши,които са обувани 2-3 пъти са толкова скъсани и протрити.Поне пиши"Носени са и имат някои забележки" Ние да не сме от Левуново тука всичките.И то се добавя в обявата чак когато има зададен въпрос от евентуален купувач. Ей това много ме дразни Хубаво,написано състояние"добро",ама те изглеждат носени с години. Някои май имат амнезия кога са си слагали ботушките. п.с И това е потребител с 20 позитивни оценки!!! Ауууу че моите дето ги нося втора зима ботуши са с по здрава подметка....ужас....за мен тези са носени поне един сезон! Тамън това щях да напиша. Имам подобни ботуши. Изкараха 2 зими. Даже изглеждаха по-добре. Сега почиват в кофата
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #481 -: Ноември 05, 2010, 19:25:54 » |
Нагоре
|
Аз пък се дразня на мами, които минават през Джъмбо и пазаруват като дза последно от китайското. Слагат 2-3 лв отгоре и си пускат обявите. И като им направиш забележка, че ново в магазина струва еди колко си - ми то ми е подарък. Е като ти е подарък и вече знаеш реалната му цена - коригирай си го Ама в това Джъмбо какво толкова продават?Може да се смеете,но нямам дете и никога не съм влизала-само детски неща ли са всъщност? И сега искам да кажа нещо по темата-много мразя да ми пишат ЛС с въпрос за нещо,после ни вест,ни кост.Поне би трябвало да се каже едно "отказвам се"..ама не-ти си чакай..Напоследък ми се случи 2 или 3 пъти и много ме нервира!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
abrikotin
new user
Неактивен
Публикации: 107
|
|
« Отговор #482 -: Ноември 05, 2010, 19:28:09 » |
Нагоре
|
Не знам дали му е тук мястото на моето възмущение,но погледнете тази обява http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=23710&cat=84Как ботуши,които са обувани 2-3 пъти са толкова скъсани и протрити.Поне пиши"Носени са и имат някои забележки" Ние да не сме от Левуново тука всичките.И то се добавя в обявата чак когато има зададен въпрос от евентуален купувач. Ей това много ме дразни Хубаво,написано състояние"добро",ама те изглеждат носени с години. Някои май имат амнезия кога са си слагали ботушките. п.с И това е потребител с 20 позитивни оценки!!! Ауууу че моите дето ги нося втора зима ботуши са с по здрава подметка....ужас....за мен тези са носени поне един сезон! Тамън това щях да напиша. Имам подобни ботуши. Изкараха 2 зими. Даже изглеждаха по-добре. Сега почиват в кофата Под 2-3 пъти жената може би е имала предвид 2-3 сезона
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #483 -: Ноември 05, 2010, 19:36:23 » |
Нагоре
|
Аз пък се дразня на мами, които минават през Джъмбо и пазаруват като дза последно от китайското. Слагат 2-3 лв отгоре и си пускат обявите. И като им направиш забележка, че ново в магазина струва еди колко си - ми то ми е подарък. Е като ти е подарък и вече знаеш реалната му цена - коригирай си го Ама в това Джъмбо какво толкова продават?Може да се смеете,но нямам дете и никога не съм влизала-само детски неща ли са всъщност? И сега искам да кажа нещо по темата-много мразя да ми пишат ЛС с въпрос за нещо,после ни вест,ни кост.Поне би трябвало да се каже едно "отказвам се"..ама не-ти си чакай..Напоследък ми се случи 2 или 3 пъти и много ме нервира! Не са само играчки. Има и декорации, чинии, канцеларски материали и т.н.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #485 -: Ноември 08, 2010, 13:43:25 » |
Нагоре
|
Не знам дали му е тук мястото на моето възмущение,но погледнете тази обява http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=23710&cat=84Как ботуши,които са обувани 2-3 пъти са толкова скъсани и протрити.Поне пиши"Носени са и имат някои забележки" Ние да не сме от Левуново тука всичките.И то се добавя в обявата чак когато има зададен въпрос от евентуален купувач. Ей това много ме дразни Хубаво,написано състояние"добро",ама те изглеждат носени с години. Някои май имат амнезия кога са си слагали ботушките. п.с И това е потребител с 20 позитивни оценки!!! Ауууу че моите дето ги нося втора зима ботуши са с по здрава подметка....ужас....за мен тези са носени поне един сезон! Тамън това щях да напиша. Имам подобни ботуши. Изкараха 2 зими. Даже изглеждаха по-добре. Сега почиват в кофата Под 2-3 пъти жената може би е имала предвид 2-3 сезона Баш така е. Като ги гледам бая изтормозенки са
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
Публикации: 982
|
|
« Отговор #486 -: Ноември 08, 2010, 14:01:07 » |
Нагоре
|
мнооооого ме дразни пращащ нещо с уговорка парите да ти ги изпратят след 10 дни пращащ и нищо дори не пишат дали са получили нещото дали им става и тук не влизат в сайта а в пр влизат
|
|
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #487 -: Ноември 08, 2010, 14:09:54 » |
Нагоре
|
мнооооого ме дразни пращащ нещо с уговорка парите да ти ги изпратят след 10 дни пращащ и нищо дори не пишат дали са получили нещото дали им става и тук не влизат в сайта а в пр влизат Минаха ли тези 10 дни? Дано няма проблем, аман от тарикати.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
svetlina
new user
Неактивен
Публикации: 139
|
|
« Отговор #488 -: Ноември 08, 2010, 20:30:56 » |
Нагоре
|
мнооооого ме дразни пращащ нещо с уговорка парите да ти ги изпратят след 10 дни пращащ и нищо дори не пишат дали са получили нещото дали им става и тук не влизат в сайта а в пр влизат Минаха ли тези 10 дни? Дано няма проблем, аман от тарикати. и аз да се включа направих 3 покупки от както съм се регистрирала , и само в единия случай стоката отговаряше на това за което беше показана, възмутена съм , не съм писала отрицателна оценка, защото в единия случай майчето явно не бе видяла за проблема , а в другия лекето се изпра...без коментар, презумцията е не да се оттървем от "боклуците" за сметка на нечий гръб нали така, а да продадем нещо за да си помогнем , но някои направо се Уливат, айде стига съм философствала , че много ме хваща яд ...ей страшни сме българите все на чужд гръб да се носим...
|
|
|
Активен
|
Изпрашам на първия дал адрес на ЛС, предпочитам плащане по банкова сметка в краен случай чрез пощенски запис , държа много на комуникацията , не вземам под внимание броя на положителните оценки , защото не знам колко отрицателни са спестени...
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #489 -: Ноември 08, 2010, 21:07:01 » |
Нагоре
|
мнооооого ме дразни пращащ нещо с уговорка парите да ти ги изпратят след 10 дни пращащ и нищо дори не пишат дали са получили нещото дали им става и тук не влизат в сайта а в пр влизат Минаха ли тези 10 дни? Дано няма проблем, аман от тарикати. и аз да се включа направих 3 покупки от както съм се регистрирала , и само в единия случай стоката отговаряше на това за което беше показана, възмутена съм , не съм писала отрицателна оценка, защото в единия случай майчето явно не бе видяла за проблема , а в другия лекето се изпра...без коментар, презумцията е не да се оттървем от "боклуците" за сметка на нечий гръб нали така, а да продадем нещо за да си помогнем , но някои направо се Уливат, айде стига съм философствала , че много ме хваща яд ...ей страшни сме българите все на чужд гръб да се носим... Напълно си права,лошото е че,никога няма да се оправим И аз или вие или който и да е било неможе да го промени това нещо
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
galia2007
new user
Неактивен
Публикации: 144
каката-август 2006 малкия -септември 2007
|
|
« Отговор #491 -: Ноември 09, 2010, 07:35:54 » |
Нагоре
|
и как пък всички ги пускат на цена 11 лв
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #492 -: Ноември 09, 2010, 08:19:51 » |
Нагоре
|
Ами то това е нещо като гумените ботуши, които в София са по 5-6 лв а тук се пускат за над 10. Пижамките на Дисни са варненският вариант на ботушите. На майчетата от Варна мога да им обясня къде ги има - продават се долнички и горнички поотделно- по 2,50. В един кош са, ровиш и си комплектоваш цяла пижамка.В този магазин се продават немски стоки с малки дефекти, затова цените са такива.Като гледам...дамата продава още една пижамка за която пише че е нова с малка бримчица;)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #493 -: Ноември 09, 2010, 08:30:04 » |
Нагоре
|
Ами то това е нещо като гумените ботуши, които в София са по 5-6 лв а тук се пускат за над 10. Пижамките на Дисни са варненският вариант на ботушите. На майчетата от Варна мога да им обясня къде ги има - продават се долнички и горнички поотделно- по 2,50. В един кош са, ровиш и си комплектоваш цяла пижамка.В този магазин се продават немски стоки с малки дефекти, затова цените са такива.Като гледам...дамата продава още една пижамка за която пише че е нова с малка бримчица;)
Е да ама тази с дефекта е 8 лв
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
|
|
|