nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #510 -: Ноември 12, 2010, 00:23:33 » |
Нагоре
|
А вие прегледахте ли обявите й?Нямам думи,това момиче,явно няма представа как се дава описание,размери,а на не говорим за правопис .Сякаш се е регистрирала просто на игра???!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #511 -: Ноември 12, 2010, 10:11:20 » |
Нагоре
|
А вие прегледахте ли обявите й?Нямам думи,това момиче,явно няма представа как се дава описание,размери,а на не говорим за правопис .Сякаш се е регистрирала просто на игра???!!!! Аз мисля да си купя едните боти
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #512 -: Ноември 12, 2010, 13:51:45 » |
Нагоре
|
А вие прегледахте ли обявите й?Нямам думи,това момиче,явно няма представа как се дава описание,размери,а на не говорим за правопис .Сякаш се е регистрирала просто на игра???!!!! Аз мисля да си купя едните боти Мила,ако пообиколиш магазините и там са на тази цена!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #513 -: Ноември 12, 2010, 14:20:43 » |
Нагоре
|
Прави ми впечатление една потребителка,която най-вероятно е представител на Ейвън и си развива търговията тук.Позволено ли е???И преди всичко,честно ли е да ги поръчва поръчва в повече за по-голяма отстъпка и след това пак да ги продава на печалба???
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #514 -: Ноември 12, 2010, 15:07:32 » |
Нагоре
|
Прави ми впечатление една потребителка,която най-вероятно е представител на Ейвън и си развива търговията тук.Позволено ли е???И преди всичко,честно ли е да ги поръчва поръчва в повече за по-голяма отстъпка и след това пак да ги продава на печалба???
За тази дама ли говориш http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=58000&cat=24
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #515 -: Ноември 12, 2010, 17:01:03 » |
Нагоре
|
За тази дама ли говориш http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=58000&cat=24Абсолютно!Ами да зпочвам и аз тогава такъв бизнес!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #516 -: Ноември 12, 2010, 17:35:25 » |
Нагоре
|
За тази дама ли говориш http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=58000&cat=24Абсолютно!Ами да зпочвам и аз тогава такъв бизнес!!! Ахам за тези които неползват Ейвън,ще се излъжат,ама това нейното определно е купувано с цел
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desipetrova1981
new user
Неактивен
Публикации: 268
моите съкровища-каката и близнаците-тя и той
|
|
« Отговор #517 -: Ноември 12, 2010, 20:03:53 » |
Нагоре
|
За тази дама ли говориш http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=58000&cat=24да не говорим че ценита са си каталожните, като сложиш и пощенските-то представители на Ейвън има под път и над път
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #518 -: Ноември 12, 2010, 20:55:26 » |
Нагоре
|
Ами,момичета и аз до скоро се занимавах с това,но ако трябва да започвам пак Аз пък ще ви ги давам с отстъпките Ама си е нечестно според мен :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #519 -: Ноември 12, 2010, 21:42:44 » |
Нагоре
|
Да ви кажа днес се наложи да търся за подарък космонафтче за бебе и исках да е ново с етикета,влизам да търся като маркирам само ново и адски се подразних от няколко обяви там уж ново ама изпрано един път,абе тези хора като слагат обявите не четат ли отстрани кое се води за ново и кое отлично....то и аз имам доста които са само изпрани без да са носени освен да ги пусна и аз за нови:(
|
|
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 21:51:05 от tonikrisi »
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #520 -: Ноември 12, 2010, 21:56:36 » |
Нагоре
|
Да ви кажа днес се наложи да търся за подарък космонафтче за бебе и исках да е ново с етикета,влизам да търся като маркирам само ново и адски се подразних от няколко обяви там уж ново ама изпрано един път,абе тези хора като слагат обявите не четат ли отстрани кое се води за ново и кое отлично....то и аз имам доста които са само изпрани без да са носени освен да ги пусна и аз за нови:(
Дай някой линк ако ги помниш къде са
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
tonikrisi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #521 -: Ноември 12, 2010, 22:00:14 » |
Нагоре
|
ами само да се поровя пак и ще дам.
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
desipetrova1981
new user
Неактивен
Публикации: 268
моите съкровища-каката и близнаците-тя и той
|
|
« Отговор #522 -: Ноември 12, 2010, 22:01:57 » |
Нагоре
|
Ами,момичета и аз до скоро се занимавах с това,но ако трябва да започвам пак Аз пък ще ви ги давам с отстъпките Ама си е нечестно според мен : продавачката е толкова възмутена, че даже ми държи тон на Лични не само тя е дистибутор, но останалите не си пробутваме тук "стоката" на каталожни цени жалко за несведущите майчета
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tonikrisi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #523 -: Ноември 12, 2010, 22:07:06 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #524 -: Ноември 12, 2010, 22:28:35 » |
Нагоре
|
Ема пък има някой дрехо,които се купуват без етикет,аааз колко много имам,ама са в състояние "отлично"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|