Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #525 -: Ноември 12, 2010, 22:29:29 » |
Нагоре
|
Ами,момичета и аз до скоро се занимавах с това,но ако трябва да започвам пак Аз пък ще ви ги давам с отстъпките Ама си е нечестно според мен : продавачката е толкова възмутена, че даже ми държи тон на Лични не само тя е дистибутор, но останалите не си пробутваме тук "стоката" на каталожни цени жалко за несведущите майчета Ечи защо ти държи тон? :
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #526 -: Ноември 12, 2010, 22:31:46 » |
Нагоре
|
Ема пък има някой дрехо,които се купуват без етикет,аааз колко много имам,ама са в състояние "отлично" ами и аз имам купени без етикет,но и аз като теб съм ги сложила в отлично.
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #528 -: Ноември 12, 2010, 22:37:03 » |
Нагоре
|
Ема пък има някой дрехо,които се купуват без етикет,аааз колко много имам,ама са в състояние "отлично" Много правилно състояние
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #529 -: Ноември 12, 2010, 22:49:30 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #530 -: Ноември 12, 2010, 22:51:36 » |
Нагоре
|
На салон за маникюр И скъпи блузи
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #531 -: Ноември 12, 2010, 23:00:23 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #532 -: Ноември 12, 2010, 23:02:17 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #533 -: Ноември 12, 2010, 23:06:21 » |
Нагоре
|
на момичето явно не й върви бизнеса и може би е решила да си го рекламира тука!:)))
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #534 -: Ноември 12, 2010, 23:11:13 » |
Нагоре
|
на момичето явно не й върви бизнеса и може би е решила да си го рекламира тука!:))) Е може,ама аз малко несхванах какво точно иска да каже и защо ги е публикувала в секция "продажби"?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #535 -: Ноември 12, 2010, 23:13:19 » |
Нагоре
|
на момичето явно не й върви бизнеса и може би е решила да си го рекламира тука!:))) Е може,ама аз малко несхванах какво точно иска да каже и защо ги е публикувала в секция "продажби"? Щото всички мами там гледат и множеството софиянки може пък да станат и клиентки
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #536 -: Ноември 12, 2010, 23:15:21 » |
Нагоре
|
Ииих,бреее,бая автореклама си прави..Най-качествени дрешки,най-готини нокти...Ми аз не видях нещо чак толкова уникално нито в дрешките,нито в ноктите.Не че разбирам от нокти,но не ме впечатлиха особено...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #537 -: Ноември 12, 2010, 23:44:35 » |
Нагоре
|
Еййй,пак изтьрвах!
|
|
|
Активен
|