Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #570 -: Ноември 15, 2010, 15:48:27 » |
Нагоре
|
размерите са задължителни,защото снимките винаги могат да подведат за големината на продукта Нека спрем до тук,за да не отиде хубавата тема на кино
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #571 -: Ноември 16, 2010, 16:34:52 » |
Нагоре
|
Само на мен ли се случва: http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=87176&cat=favе,повече не ми се "мълчи"за такива потребители. Кой крив,кой прав?
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #572 -: Ноември 16, 2010, 19:12:19 » |
Нагоре
|
Може преди теб някой да и е писал лс.На мен също ми се е случвало да забравя да отбележе и да се сетя чак ,когато някой се запише в дадена обява.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #573 -: Ноември 16, 2010, 19:26:21 » |
Нагоре
|
И на мен ми направи впечатление, че ми пишат направо на ЛС и не се записват в обявата, дори понякога ги моля да се запишат все пак, за да е коректно спрямо другите, които биха проявили интерес.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #574 -: Ноември 16, 2010, 20:55:21 » |
Нагоре
|
Може преди теб някой да и е писал лс.На мен също ми се е случвало да забравя да отбележе и да се сетя чак ,когато някой се запише в дадена обява. Ето ви и друга гледна точка. Преди месец ми се случи. С една мама си комуникираме на ЛС и аз си споделям, че търся нещото "Х". Тя отива, снима аз виждам и казвам вземам го, но на лични. Друга мама се записва в обявата. И се явява(според нея) първа, но нещото идва при мен. Дори и да се бях записала и в обявата, мислите ли, че нямаше да има ама защо на нея, а не на мен Мисля си, че със или без запис продавачът преценява на кой да продаде - разчита на оценки, минали контакти и т.н. с избраният купувач.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #575 -: Ноември 16, 2010, 21:14:39 » |
Нагоре
|
Може преди теб някой да и е писал лс.На мен също ми се е случвало да забравя да отбележе и да се сетя чак ,когато някой се запише в дадена обява. Ето ви и друга гледна точка. Преди месец ми се случи. С една мама си комуникираме на ЛС и аз си споделям, че търся нещото "Х". Тя отива, снима аз виждам и казвам вземам го, но на лични. Друга мама се записва в обявата. И се явява(според нея) първа, но нещото идва при мен. Дори и да се бях записала и в обявата, мислите ли, че нямаше да има ама защо на нея, а не на мен Мисля си, че със или без запис продавачът преценява на кой да продаде - разчита на оценки, минали контакти и т.н. с избраният купувач. Подозирам за коя мама говориш .Тогава обаче ситуацията беше такава,че ти на лс директно ми каза,че купуваш ботичките и дори по час и минута пак се беше записала преди другата мама...А и тогава ти купи още неща от мен,така че отвсякъде си беше с предимство. По принцип наистина продавам на първия записал се,както се получи с едни панталончета,които продавах.Тогава доста мами се записаха и общо взето всичко се въртеше между две.Едната искаше и двете панталончета,но другата се беше записала първа за едното.Така че накрая направих компромисен вариант.Едната взе едното панталонче,а другата-другото.Никой не се обиди,нито се разсърди Има и нещо друго..друга мама пък купи доста неща от мен наведнъж.Тогава тя просто ми пишеше линковете на лс ,а аз отбелязвах съответно с "продадено"....Аз като че ли предпочитам да ми се пише лс.Който има истински интерес дава направо адреса си и се уговаряме.Другия вариант само със запис понякога е много подвеждащ и заблуждаващ...пак го казвам от личен опит...
|
|
« Последна редакция: Ноември 16, 2010, 21:17:37 от doublemama »
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #576 -: Ноември 16, 2010, 21:25:47 » |
Нагоре
|
Може преди теб някой да и е писал лс.На мен също ми се е случвало да забравя да отбележе и да се сетя чак ,когато някой се запише в дадена обява. Ето ви и друга гледна точка. Преди месец ми се случи. С една мама си комуникираме на ЛС и аз си споделям, че търся нещото "Х". Тя отива, снима аз виждам и казвам вземам го, но на лични. Друга мама се записва в обявата. И се явява(според нея) първа, но нещото идва при мен. Дори и да се бях записала и в обявата, мислите ли, че нямаше да има ама защо на нея, а не на мен Мисля си, че със или без запис продавачът преценява на кой да продаде - разчита на оценки, минали контакти и т.н. с избраният купувач. Подозирам за коя мама говориш .Тогава обаче ситуацията беше такава,че ти на лс директно ми каза,че купуваш ботичките и дори по час и минута пак се беше записала преди другата мама...А и тогава ти купи още неща от мен,така че отвсякъде си беше с предимство. По принцип наистина продавам на първия записал се,както се получи с едни панталончета,които продавах.Тогава доста мами се записаха и общо взето всичко се въртеше между две.Едната искаше и двете панталончета,но другата се беше записала първа за едното.Така че накрая направих компромисен вариант.Едната взе едното панталонче,а другата-другото.Никой не се обиди,нито се разсърди Има и нещо друго..друга мама пък купи доста неща от мен наведнъж.Тогава тя просто ми пишеше линковете на лс ,а аз отбелязвах съответно с "продадено"....Аз като че ли предпочитам да ми се пише лс.Който има истински интерес дава направо адреса си и се уговаряме.Другия вариант само със запис понякога е много подвеждащ и заблуждаващ...пак го казвам от личен опит... Така де, но дай да се обърнем на прокоратура и да доказваме кой кога и в колко часа се е записал.......Както и да е. "Пропускам" потребители по мое усмотрение
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #577 -: Ноември 17, 2010, 16:47:49 » |
Нагоре
|
Може преди теб някой да и е писал лс.На мен също ми се е случвало да забравя да отбележе и да се сетя чак ,когато някой се запише в дадена обява. Ето ви и друга гледна точка. Преди месец ми се случи. С една мама си комуникираме на ЛС и аз си споделям, че търся нещото "Х". Тя отива, снима аз виждам и казвам вземам го, но на лични. Друга мама се записва в обявата. И се явява(според нея) първа, но нещото идва при мен. Дори и да се бях записала и в обявата, мислите ли, че нямаше да има ама защо на нея, а не на мен Мисля си, че със или без запис продавачът преценява на кой да продаде - разчита на оценки, минали контакти и т.н. с избраният купувач. Подозирам за коя мама говориш .Тогава обаче ситуацията беше такава,че ти на лс директно ми каза,че купуваш ботичките и дори по час и минута пак се беше записала преди другата мама...А и тогава ти купи още неща от мен,така че отвсякъде си беше с предимство. По принцип наистина продавам на първия записал се,както се получи с едни панталончета,които продавах.Тогава доста мами се записаха и общо взето всичко се въртеше между две.Едната искаше и двете панталончета,но другата се беше записала първа за едното.Така че накрая направих компромисен вариант.Едната взе едното панталонче,а другата-другото.Никой не се обиди,нито се разсърди Има и нещо друго..друга мама пък купи доста неща от мен наведнъж.Тогава тя просто ми пишеше линковете на лс ,а аз отбелязвах съответно с "продадено"....Аз като че ли предпочитам да ми се пише лс.Който има истински интерес дава направо адреса си и се уговаряме.Другия вариант само със запис понякога е много подвеждащ и заблуждаващ...пак го казвам от личен опит... И аз съм на мнение,че е по добре на лс,по сигурно е някъс си.Аз почтни никога не пиша по обявите,а направо на лс.Да ама вчера писах направо на лс и полсе в обявата ама нямам отговор......много се дразня така и особенно когато ми отговарят с 2 3 думи.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Merianlll
new user
Неактивен
Публикации: 72
|
|
« Отговор #578 -: Ноември 17, 2010, 17:16:01 » |
Нагоре
|
Aз пък се дразня на ето тази metka: http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=67475&cat=93Влиза постоянно, а не си прави труда да отговори на прост зададен въпрос. Просто ми е чудно тези хора как си пробутват обявите, като комуникацията е 0. А се вижда моят явен интерес от далече. Вярно, че е писала, че не иска размяна, ама имам и друго питане. Много има се чудя на такива А не мисля да сме контактували преди и да ме избягва сега, пък знам ли....
|
|
|
Активен
|
Обичам да чета ЛС Поставяйте оценки!!!!! Изчаквам записалите се колкото преценя. Не плащам предварително, за да няма после изненади. Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските. http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
|
|
|
vassalex
new user
Неактивен
Публикации: 56
|
|
« Отговор #579 -: Ноември 17, 2010, 18:14:48 » |
Нагоре
|
И аз съм на мнение,че е по добре на лс,по сигурно е някъс си.Аз почтни никога не пиша по обявите,а направо на лс.Да ама вчера писах направо на лс и полсе в обявата ама нямам отговор......много се дразня така и особенно когато ми отговарят с 2 3 думи.
Аз пък не мисля, че е по-добре на ЛС. В момента имам по 2-3 запитвания на ЛС за едно и също нещо , а в обявите няма нито един записал се. Като отговорих на едната дама, че вече имам интерес към "нещото" и изчаквам адрес, тя основателно се разсърди, защото ми каза "не виждам да е голяма блъсканица в обявата". Дамата с "интереса" се отказа и нещото не го продадох. Ами като ще си пишем само на лични, предлагам на администратора да премахне въобще секцията "Обяви" и всичко да е във форума. Друго, което ме дразни /така и така пиша, та да си кажа/ - много агресивно , пак на ЛС се иска намаление или поемане на пощенските. Даже една дама директно ми каза - "Давам за две от обявите ти 13 лв общо и ти поемаш пощенските! ". А общата сума на двете неща беше 15 лв без пощенски. И последно -много се дразня като непрекъснато ми се предлага размяна. Ами не четат ли "НЕ желая размяна"
|
|
|
Активен
|
Всичко е възможно.... Стига да се договорим!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #580 -: Ноември 17, 2010, 18:23:42 » |
Нагоре
|
И аз съм на мнение,че е по добре на лс,по сигурно е някъс си.Аз почтни никога не пиша по обявите,а направо на лс.Да ама вчера писах направо на лс и полсе в обявата ама нямам отговор......много се дразня така и особенно когато ми отговарят с 2 3 думи.
Аз пък не мисля, че е по-добре на ЛС. В момента имам по 2-3 запитвания на ЛС за едно и също нещо , а в обявите няма нито един записал се. Като отговорих на едната дама, че вече имам интерес към "нещото" и изчаквам адрес, тя основателно се разсърди, защото ми каза "не виждам да е голяма блъсканица в обявата". Дамата с "интереса" се отказа и нещото не го продадох. Ами като ще си пишем само на лични, предлагам на администратора да премахне въобще секцията "Обяви" и всичко да е във форума. Друго, което ме дразни /така и така пиша, та да си кажа/ - много агресивно , пак на ЛС се иска намаление или поемане на пощенските. Даже една дама директно ми каза - "Давам за две от обявите ти 13 лв общо и ти поемаш пощенските! ". А общата сума на двете неща беше 15 лв без пощенски. И последно -много се дразня като непрекъснато ми се предлага размяна. Ами не четат ли "НЕ желая размяна" Като те питат на ЛС помоли ги и да се запишат в обявата. А това с директното съобщение и на мен ми се случи. Храс прас давам с 5 лв по-малко и пощата от теб, става ли ? Ми не става, ако искам да го подаря има си място
|
|
« Последна редакция: Ноември 17, 2010, 18:25:23 от emi9 »
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #581 -: Ноември 17, 2010, 21:36:11 » |
Нагоре
|
За втори път ми се случва вече......записвам се за някоя обява и давам адрес.Цяла вечер и цял ден нямам отговор и накрая гледам обявата на нея пише ПРОДАДЕНО.Съответно пише лс дали са за мен и защо нямам отговор...........И ми се отговаря ами да мила за теб е,аз даже вече го пратих е как така без да се уточним,аз мога да искам да ми го прати примерно утре,а не днес.............
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #582 -: Ноември 18, 2010, 00:10:46 » |
Нагоре
|
За втори път ми се случва вече......записвам се за някоя обява и давам адрес.Цяла вечер и цял ден нямам отговор и накрая гледам обявата на нея пише ПРОДАДЕНО.Съответно пише лс дали са за мен и защо нямам отговор...........И ми се отговаря ами да мила за теб е,аз даже вече го пратих е как така без да се уточним,аз мога да искам да ми го прати примерно утре,а не днес............. И при мен се получи същата ситуация със съществената разлика - записвам се в четвъртък мин. седмица в обява,съответно пращам адрес на лични. На следващият ден гледам обявата пише продадено. Аз си трая. И в понеделник си получавам въпросното нещо без абсолютно никакво ЛС. Няма ЗА ТЕБ Е няма ПРАТИХ ГО няма ПОЛУЧИЛИ ГО абе нищо не пише На всичкото отгоре получих дреха лъхаща от километри на втората употреба-поне да я беше изпрала. Бях супер учудена от това поведение и разочарована от полученото от потребителка с над 100 полож. оценки-е вярно нещото е за 4,50 с пощата ама поне да го беше изпрала.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #583 -: Ноември 18, 2010, 00:15:38 » |
Нагоре
|
За втори път ми се случва вече......записвам се за някоя обява и давам адрес.Цяла вечер и цял ден нямам отговор и накрая гледам обявата на нея пише ПРОДАДЕНО.Съответно пише лс дали са за мен и защо нямам отговор...........И ми се отговаря ами да мила за теб е,аз даже вече го пратих е как така без да се уточним,аз мога да искам да ми го прати примерно утре,а не днес............. И при мен се получи същата ситуация със съществената разлика - записвам се в четвъртък мин. седмица в обява,съответно пращам адрес на лични. На следващият ден гледам обявата пише продадено. Аз си трая. И в понеделник си получавам въпросното нещо без абсолютно никакво ЛС. Няма ЗА ТЕБ Е няма ПРАТИХ ГО няма ПОЛУЧИЛИ ГО абе нищо не пише На всичкото отгоре получих дреха лъхаща от километри на втората употреба-поне да я беше изпрала. Бях супер учудена от това поведение и разочарована от полученото от потребителка с над 100 полож. оценки-е вярно нещото е за 4,50 с пощата ама поне да го беше изпрала. Егати. Никаква заинтересованост и отношение. Ако ще да е за 450лв. или за 0.45 ст. важно е отношението. Кога ли ще се научим
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #584 -: Ноември 18, 2010, 12:00:42 » |
Нагоре
|
За втори път ми се случва вече......записвам се за някоя обява и давам адрес.Цяла вечер и цял ден нямам отговор и накрая гледам обявата на нея пише ПРОДАДЕНО.Съответно пише лс дали са за мен и защо нямам отговор...........И ми се отговаря ами да мила за теб е,аз даже вече го пратих е как така без да се уточним,аз мога да искам да ми го прати примерно утре,а не днес............. И при мен се получи същата ситуация със съществената разлика - записвам се в четвъртък мин. седмица в обява,съответно пращам адрес на лични. На следващият ден гледам обявата пише продадено. Аз си трая. И в понеделник си получавам въпросното нещо без абсолютно никакво ЛС. Няма ЗА ТЕБ Е няма ПРАТИХ ГО няма ПОЛУЧИЛИ ГО абе нищо не пише На всичкото отгоре получих дреха лъхаща от километри на втората употреба-поне да я беше изпрала. Бях супер учудена от това поведение и разочарована от полученото от потребителка с над 100 полож. оценки-е вярно нещото е за 4,50 с пощата ама поне да го беше изпрала. Същото е при мен за 4лв е нещото,трябваше аз да я подсетя за да ми каже Сега заслужава да не го взема...............много се здразня
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|