everything
|
|
« Отговор #630 -: Ноември 19, 2010, 20:12:36 » |
Нагоре
|
Като стигнете до 10-тина лева обадете ми се
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #631 -: Ноември 19, 2010, 22:53:24 » |
Нагоре
|
Е много се дразня когато не се маркират обявите като ПРОДАДЕНИ отварям ,гледам подробно и хоп в коментар пише за еди коя си не ме интересува за кой е ,яд ме е че ми губят времето.Толко ли е сложно да се маркира за да не се заглеждам напразно
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #632 -: Ноември 19, 2010, 23:01:29 » |
Нагоре
|
Е много се дразня когато не се маркират обявите като ПРОДАДЕНИ отварям ,гледам подробно и хоп в коментар пише за еди коя си не ме интересува за кой е ,яд ме е че ми губят времето.Толко ли е сложно да се маркира за да не се заглеждам напразно skoki, повечето от купувачите се дразнят като се маркира веднага ПРОДАДЕНО, защото докато се наканят да платят и вече не се вижда обявата, та почват да се чудят колко дължат. А защо се бавят толкова с плащането е друга тема, която аз зачекнах, но бях низвергната и вече си мълча. Всеки да плаща когато си ще. В момента ако щете ми вярвайте, дори не знам от колко човека чакам пари (ей, длъжницииии, ако четете тук - да не ви давам повод да злоупотребявате )
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #633 -: Ноември 19, 2010, 23:09:10 » |
Нагоре
|
Е много се дразня когато не се маркират обявите като ПРОДАДЕНИ отварям ,гледам подробно и хоп в коментар пише за еди коя си не ме интересува за кой е ,яд ме е че ми губят времето.Толко ли е сложно да се маркира за да не се заглеждам напразно skoki, повечето от купувачите се дразнят като се маркира веднага ПРОДАДЕНО, защото докато се наканят да платят и вече не се вижда обявата, та почват да се чудят колко дължат. А защо се бавят толкова с плащането е друга тема, която аз зачекнах, но бях низвергната и вече си мълча. Всеки да плаща когато си ще. В момента ако щете ми вярвайте, дори не знам от колко човека чакам пари (ей, длъжницииии, ако четете тук - да не ви давам повод да злоупотребявате ) Като не помнят да си записват или да питат пак все пак поне след 5 дена се скрива обявата повече ако се забавят вече има тема с това колко дължат и защо я маркират чак когато пиша да се направи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #634 -: Ноември 19, 2010, 23:22:56 » |
Нагоре
|
аа, аз изгорях с едни пощенски заради нечия "лоша памет", вече не маркирам Продадено, преди да ми кажат, че са пуснали парите.
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #635 -: Ноември 19, 2010, 23:48:01 » |
Нагоре
|
аа, аз изгорях с едни пощенски заради нечия "лоша памет", вече не маркирам Продадено, преди да ми кажат, че са пуснали парите. Не става въпрос за обяви които са минали 3-4-5дни от това че са пратени нанякой ами има и висящи от месец време така и направо подскачам като ги видя такива
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mucana
new user
Неактивен
Публикации: 76
|
|
« Отговор #636 -: Ноември 20, 2010, 00:10:40 » |
Нагоре
|
При възможност да се измери размер на бижуто е добре да има такъв. Добре е се знае за какво става въпрос. Мами не се сърдете. Не е толкова сложно да измерите радиуса на един кръг Аз мисля, че не е толкова голям проблем. Аз имах намерението да измерия моя лот от 6-7 бижута,някои от които на ластик(какво да им меря на тях),но нямах време,а след 3 дни ако не се лъжа ,установих ,че обявата ми е изтрита!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
gitadam
new user
Неактивен
Публикации: 390
|
|
« Отговор #638 -: Ноември 20, 2010, 08:41:12 » |
Нагоре
|
Аз си искам парите предварително,досега не съм имала проблеми и момичетата са били много коректни, аз също.Аз маркирам като продадено чак, когато съм пуснала колета.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gitadam
new user
Неактивен
Публикации: 390
|
|
« Отговор #639 -: Ноември 21, 2010, 08:27:12 » |
Нагоре
|
Яд ме е на някои потребителки за якето, което пуснах вчера, направо ще си го кажа.Да си призная какво толкова се чудят, първо ще го взема, после отказвам се, дали с пощенските ще излезе много повече от предвиденото, а аз съм посочила цената на колета. В обявата съм посочила потребителките да си преценят дали го искат и ако някоя мама го иска със сигурност да се разберем на лс.Когато изсъхне и размери ще дам, ако това ги притеснява, но според мен е това, че е купувано от такъв магазин.Хайде, ако го продавам разбирам да имат претенции, все пак го купуват, но при това положение, че го подарявам, не знам какво толкова му се чудят.Якето е като ново, без никакви забележки, единствено по надписа на етикета си личи, че е купувано от такъв магазин.
|
|
« Последна редакция: Ноември 21, 2010, 10:23:49 от gitadam »
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #640 -: Ноември 21, 2010, 12:52:32 » |
Нагоре
|
Еййй,значи полудявам от тези обяви за търсене Всеки си търси нещо скъпо по стойност,ама срещу размяна!Много ясно,че отсрещната страна няма да предложи нищо,дори и да го има,защото по-добре да си го продаде Или пък "ама да е ново,ама в отлично състояние" пфф ужас.Даже една дама си търси спирала ама НОВА и срещу РАЗМЯНА забележете.Направо ме сърби езика да се изкажа както си трябва,ама пусти правила
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #641 -: Ноември 21, 2010, 12:56:26 » |
Нагоре
|
Еййй,значи полудявам от тези обяви за търсене Всеки си търси нещо скъпо по стойност,ама срещу размяна!Много ясно,че отсрещната страна няма да предложи нищо,дори и да го има,защото по-добре да си го продаде Или пък "ама да е ново,ама в отлично състояние" пфф ужас.Даже една дама си търси спирала ама НОВА и срещу РАЗМЯНА забележете.Направо ме сърби езика да се изкажа както си трябва,ама пусти правила Нека си търсят
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #642 -: Ноември 21, 2010, 14:49:40 » |
Нагоре
|
Еййй,значи полудявам от тези обяви за търсене Всеки си търси нещо скъпо по стойност,ама срещу размяна!Много ясно,че отсрещната страна няма да предложи нищо,дори и да го има,защото по-добре да си го продаде Или пък "ама да е ново,ама в отлично състояние" пфф ужас.Даже една дама си търси спирала ама НОВА и срещу РАЗМЯНА забележете.Направо ме сърби езика да се изкажа както си трябва,ама пусти правила Ето това,наистина е дразнещо.По-скоро сьм се вьзмущавала.Тьрсят нещо ново,срещу размяна,а като погледнеш обявите,всичко е за коша.Поне за мен!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #643 -: Ноември 21, 2010, 15:02:54 » |
Нагоре
|
Еййй,значи полудявам от тези обяви за търсене Всеки си търси нещо скъпо по стойност,ама срещу размяна!Много ясно,че отсрещната страна няма да предложи нищо,дори и да го има,защото по-добре да си го продаде Или пък "ама да е ново,ама в отлично състояние" пфф ужас.Даже една дама си търси спирала ама НОВА и срещу РАЗМЯНА забележете.Направо ме сърби езика да се изкажа както си трябва,ама пусти правила Ето това,наистина е дразнещо.По-скоро сьм се вьзмущавала.Тьрсят нещо ново,срещу размяна,а като погледнеш обявите,всичко е за коша.Поне за мен! Ами точно по тоя повод бях пуснала снощи и аз обява,че си търся джип Мерцедес в много добро състояние,срещу размяна ....ама началника бързо я изтри...някои я разбраха,други решиха,че е не уместна ....аз мисля,че точно си беше на мястото ....но какво пък не е лошо да искаш кон за кокошка...пък може и да стане някъде ....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mishkova
power user
Неактивен
Публикации: 896
Живей както можеш, ако не можеш както искаш!!!
|
|
« Отговор #644 -: Ноември 21, 2010, 15:31:33 » |
Нагоре
|
Еййй,значи полудявам от тези обяви за търсене Всеки си търси нещо скъпо по стойност,ама срещу размяна!Много ясно,че отсрещната страна няма да предложи нищо,дори и да го има,защото по-добре да си го продаде Или пък "ама да е ново,ама в отлично състояние" пфф ужас.Даже една дама си търси спирала ама НОВА и срещу РАЗМЯНА забележете.Направо ме сърби езика да се изкажа както си трябва,ама пусти правила Ей това все едно аз съм го написала!!!
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам и получавам с пощенска пратка с наложен платеж по Еконт!!! 2.Връщам стока с неописани дефекти и състояние,несъответсващо на описаното в обявата! 3.Не желая размяна!
|
|
|
|
|