{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 46 47 [48] 49 50 51   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Много ме дразни!!!!  (Прочетена 191488 пъти)
0 Членове и 6 Гости преглежда(т) тази тема.
777111999
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 92

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #705 -: Ноември 25, 2010, 13:18:03 »
Раздели ТемаНагоре

[/quote]
И да допълня, че ме дразни пола с талия 38 см да е в категорията "Джобни гаджета". Налага се да претърся всички. И за други дрехи е така. Всеки си е с индивидуални представи  Smiley
[/quote]
Уфф и мен ме дразнят куп неща и това е едно от тях, и аз нося размер S, но представи си никак не съм "джобно гадже"  Undecided  цели 177 см. съм.....
Активен
Shu-shi
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 504

Профил
« Отговор #706 -: Ноември 25, 2010, 13:19:06 »
Раздели ТемаНагоре

МПП си имат тарифи, които са примерно:
до 300гр
до 600гр .... ( без да твърдя, че съм точна в грамажите)

За малък грамаж, коетната пратка е по-скъпа, но за над кило излиза по-евтино. И това е точно, защото тарифата на колетите стартира от 1кг-3кг Smiley

gitadam ценоразписа би следвало да е сложен на видно място около гишетата. Ако го няма си го искайте и си проверете.
« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 13:21:44 от Shu-shi » Активен

amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #707 -: Ноември 25, 2010, 13:19:54 »
Раздели ТемаНагоре

gitadam прието е нещата да се изпращат с МПП.Затова сигурно хората се чудят защо искаш толкова пари за пощенски и защо изпращаш колети.
Ако държиш на колетите защото уж пристигали по-бързо, това според мен трябва да е уговорка между теб и отсрещната страна.Някой (да не кажа  всички Wink ) ще предпочетат малък препоръчан пакет (МПП) пред колет.
Първо защото е по-евтино.
Второ защото  не е вярно това, че се бавят;)
Ако го пуснеш сутринта, още на следващият ден е пристигнал.Ако го пуснеш следобяд, след 1 ден е при получателя;)
Активен
Shu-shi
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #708 -: Ноември 25, 2010, 13:23:54 »
Раздели ТемаНагоре

Уфф и мен ме дразнят куп неща и това е едно от тях, и аз нося размер S, но представи си никак не съм "джобно гадже"  Undecided  цели 177 см. съм.....

Напълно ви рабирам, моите см са 180.
Активен

gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 390

Профил
« Отговор #709 -: Ноември 25, 2010, 13:26:20 »
Раздели ТемаНагоре

ок, не е имало проблем това, но някои потребители питат, че аз откъде да знам колко ще излезе пакета, наистина с колет до 1 кг, идва по-скъпичко
Активен
Shu-shi
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #710 -: Ноември 25, 2010, 13:31:19 »
Раздели ТемаНагоре

gitadam за каква допълнителна декларация говорите при МПП? За обратна разписка ли? Ако е за ваше уверение, че пакета е взет то всеки, който получи в къщи МПП се подписва в служебна тедрадка за това. Ако пък го получи на гише, описват се лични данни в разписка на пощите.
« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 13:39:18 от Shu-shi » Активен

gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #711 -: Ноември 25, 2010, 13:46:00 »
Раздели ТемаНагоре

ето сега ще снимам, ами после я прикрепят към пакета с найлон, такава попълвам и толкова ме таксуват

<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2379/432609467369573121290685442XG8PuJR1bWEeFJ06UaE6.JPG">photo_1</a>

до 1 кг ми вземат 2.25, ако е по-тежко 2.60

това колет ли се води, светнете ме

в раздел подаряване, едно момиче също иска 2 лв пощенски за едни дънки за 2-3 годишно дете, и те тежат под един кг, как така се получава, че пр са 1.30, нз
« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 13:57:11 от gitadam » Активен
mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 285

Профил
« Отговор #712 -: Ноември 25, 2010, 13:56:26 »
Раздели ТемаНагоре

Ами да, колет се води, но само защото ти си пожелала да го пуснеш като колет. Не мисля, че е по-удобно  Roll Eyes да попълваш декларации, струва ми се излишно, пък и по-скъпо. Колета може да се получи само в пощата, докато МПП в повечето случаи ги носят на лицето на адрес срещу подпис. Само ако са над 2кг. т.е. имате да получавате повече от една пратка с общо тегло над 2кг. мисля беше тогава отивате до пощата и си взимате няколкото пакета.
Защо да се разкарват хората за една блузка (ако е пусната като колет), докато могат да им я доставят вкъщи. МПП е абсолютно надежден вариант купувача да си получи стоката.  Cheesy
Активен

* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка.
* Коректна съм и очаквам същото от вас.
* Поставям коментари/оценки, правете го и вие.
* Връщам артикули неотговарящи на описанието.
* Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката.
* За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #713 -: Ноември 25, 2010, 13:58:47 »
Раздели ТемаНагоре

Ок, тогава ще ми кажете ли тогава какви са тарифите са мп, за да знам колко да искам за пощенски разходи

до 1кг и над 1 кг

ето вчера пуснах една пратка-беше почти 2 кг, надали пощаджията ще го носи до вкъще този пакет-беше 1.900

ако е нещо към два кг, май е по-добре да се пусне като колет
« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 14:02:44 от gitadam » Активен
mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 285

Профил
« Отговор #714 -: Ноември 25, 2010, 14:03:37 »
Раздели ТемаНагоре

Ок, тогава ще ми кажете ли тогава какви са тарифите са мп, за да знам колко да искам за пощенски разходи

до 1кг и над 1 кг
Вдигнаха таксата за препоръка от 0,54лв. на 0,58лв., което не е кой знае какво. Под 1кг. обикновено ми струват 1,63лв. или 1,88лв.
Над 1кг. - 2,08лв. 2,08 е най-много като сума, което съм плащала. За пример: обувки, маратонки с кутия излизат 1,88лв. Не мисля, че някой ще се обиди, ако вместо 1,88лв. поискаш 2лв. пощенски. Но 0,10-0,20лв. горе или долу, никога не съм ги търсила, а когато пращам, винаги е повече! Cheesy
ПП. И какво като е 1,900кг. пак си го пускаш като МПП. Пък, ако пощальона , ако няма други пратки в раьона пак може да го достави на адрес. Не разбирам защо трябва да пишеш декларации. Скоро аз си поръчах 3 якета и мамата ми ги пусна като колет. Струваха и 2,50лв., колета беше под 3кг. В този случай е оправдано, защото излиза по-ефтино, отколкото да ми ги пусне като 2 или 3 пратки.
Ако надвишиш грамажа от 2кг. сами ще те изпратят на съседното гише, за да си пуснеш пратката като колет. Cheesy
« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 14:09:40 от mimoza7710 » Активен

* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка.
* Коректна съм и очаквам същото от вас.
* Поставям коментари/оценки, правете го и вие.
* Връщам артикули неотговарящи на описанието.
* Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката.
* За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #715 -: Ноември 25, 2010, 14:17:33 »
Раздели ТемаНагоре

ок, сега ми стана ясно, ще се коригирам
Активен
tobito
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 163

Профил
« Отговор #716 -: Ноември 25, 2010, 15:13:19 »
Раздели ТемаНагоре

Оффффффф Shocked
От два дни една дама иска да си разменим -аз си харесах блузка от нея а тя

1мила само да те питам под мишниците до колко се разширява най-много?
2мила извинявай би ли снимала блечена блузката и да преценя да разменим?
3мила а под мишниите каква е широчината в неразпънато положение
4мила широка мисля ще ми и наче мнг ми допада,но си по-едра от мен в бюста и ще ми е широка,е разгледам нео друго аки си харесам за рязмана
Спасява я единствено това ,че е далеч иначе ще ми види бюста по от близо Cheesy
Активен
mi_ma
мимчето
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 361

над мене греят две слънца,това са моите деца

Профил
« Отговор #717 -: Ноември 25, 2010, 15:34:07 »
Раздели ТемаНагоре

по това време сайта много често ми дава това съобщение,5-6 пъти докато ми зареди страницата
 Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /var/www/bgdomakinq/pp-inc.php on line 196
I cannot connect to the PhotoPost Classifieds database. [$php_errormsg]
сигурно е от претоварване
не,че ме дразни страшно много,но не е приятно  Cheesy
« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 15:35:46 от mi_ma » Активен

1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка 
http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #718 -: Ноември 25, 2010, 15:37:00 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Цитат на: incadens в Вчера в 23:51:34
Момичета, няма да има никакво продължение Smiley
Разбрахме се с момичето и  си (hail4)
Между другото, за кой ли път се уверявам, че , когато се спазва добрия тон, нещата се изглаждат и не се стига до грозни сцени.
Радвам се, че всичко е вече зад гърба и на двете ни Smiley

Shocked (evil2) (evil14)Е хубава работа!Ние тука чакаме продължението на сериала, (popcorn1)а тиииииии....да ни спреш така филма Tongue Cheesy Cheesy.....ШЕГУВАМ СЕЕЕЕЕЕЕЕ,радвам се много,когато нещата имат такъв край (hail4) и всички да спят спокойни(sleep3)

(gesture7)
Активен

dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #719 -: Ноември 25, 2010, 15:39:03 »
Раздели ТемаНагоре