springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #720 -: Ноември 25, 2010, 15:53:52 » |
Нагоре
|
Мен адски много ме дразни, когато някой използва "детенце" като говори за детенцето си, но не го членува, сякаш говори за някое дете, хванато на пътя. Пример: "Детенце днес ми донесе шестица." или "Детенце е болно." или "Какво прави детенце?" Не знам това какъв диалект е, но ми бърка в здравето. И аз така, все се чудя що за диалект е това, но наистина много хора го употребяват О,то и мен ме дразнят диалектите,но се опитвам да ги пропусна край ушите(очите )освен горепосоченото и от рода ДЪНКИТО,ДЪНКЕНА,ГОРНИЦА/ДОЛНИЦА,ДУДУНКА(ако нямаше снимка,нямаше и да се сетя за какво става дума)и много други.....сигурна съм ,че знаят вярната дума,но незнам защо не я използват....както и използването на ГОЛЯМИ вместо голЕми....има толкова лесен начин ,като не си сигурен как се пише нещо,пишеш думата(дори още на 2,3 буква)ти излиза вярно написана..... А какво е ДУДУНКА ?Че ми стана любопитно...
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #721 -: Ноември 25, 2010, 15:59:45 » |
Нагоре
|
по това време сайта много често ми дава това съобщение,5-6 пъти докато ми зареди страницата Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /var/www/bgdomakinq/pp-inc.php on line 196 I cannot connect to the PhotoPost Classifieds database. [$php_errormsg] сигурно е от претоварване не,че ме дразни страшно много,но не е приятно На мен също ми показва това и то от няколко дни е така,а и нещо взе по-бавно да ми зарежда и страниците и това взе да ме дразни.
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #722 -: Ноември 25, 2010, 16:02:45 » |
Нагоре
|
Мен адски много ме дразни, когато някой използва "детенце" като говори за детенцето си, но не го членува, сякаш говори за някое дете, хванато на пътя. Пример: "Детенце днес ми донесе шестица." или "Детенце е болно." или "Какво прави детенце?" Не знам това какъв диалект е, но ми бърка в здравето. И аз така, все се чудя що за диалект е това, но наистина много хора го употребяват О,то и мен ме дразнят диалектите,но се опитвам да ги пропусна край ушите(очите )освен горепосоченото и от рода ДЪНКИТО,ДЪНКЕНА,ГОРНИЦА/ДОЛНИЦА,ДУДУНКА(ако нямаше снимка,нямаше и да се сетя за какво става дума)и много други.....сигурна съм ,че знаят вярната дума,но незнам защо не я използват....както и използването на ГОЛЯМИ вместо голЕми....има толкова лесен начин ,като не си сигурен как се пише нещо,пишеш думата(дори още на 2,3 буква)ти излиза вярно написана..... А какво е ДУДУНКА ?Че ми стана любопитно... Това са якетата тип пухенка.Тук и в Продавалника забелязах,че така им викат мамите.Незнайно защо. Може,би защото са по издутички
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #723 -: Ноември 25, 2010, 16:14:49 » |
Нагоре
|
Оффффффф От два дни една дама иска да си разменим -аз си харесах блузка от нея а тя 1мила само да те питам под мишниците до колко се разширява най-много? 2мила извинявай би ли снимала блечена блузката и да преценя да разменим? 3мила а под мишниите каква е широчината в неразпънато положение 4мила широка мисля ще ми и наче мнг ми допада,но си по-едра от мен в бюста и ще ми е широка,е разгледам нео друго аки си харесам за рязмана Спасява я единствено това ,че е далеч иначе ще ми види бюста по от близо И аз тук разбрах що е то "дудунка". Даже и "пухенка" не знаех какво е.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #724 -: Ноември 25, 2010, 16:21:10 » |
Нагоре
|
Оффффффф От два дни една дама иска да си разменим -аз си харесах блузка от нея а тя 1мила само да те питам под мишниците до колко се разширява най-много? 2мила извинявай би ли снимала блечена блузката и да преценя да разменим? 3мила а под мишниите каква е широчината в неразпънато положение 4мила широка мисля ще ми и наче мнг ми допада,но си по-едра от мен в бюста и ще ми е широка,е разгледам нео друго аки си харесам за рязмана Спасява я единствено това ,че е далеч иначе ще ми види бюста по от близо Е защо те дразни толкова,това са нормали въпроси
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
tevolere
new user
Неактивен
Публикации: 33
|
|
« Отговор #725 -: Ноември 25, 2010, 16:28:43 » |
Нагоре
|
дразни ме-"размяна мила " , и като пиша какво съм харесала за размяна................"ееее ще помисля " , за какво ми пише за размяна ,да си губя време да гледам и меря после -отбой, надява се да харесам някой боклук в замана на моя нова дрешка или неносена.това ме дразни!не пишете за размяна щом не искате такава!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Активен
|
Точна и коректна съм,очаквам същото от Вас! Пращам артикулите с Еконт - пощенска пратка до офис. Използвам новата форма на сайта за отсъпка ЕКОНТ. Пращам и с Бг. поща като МПП! Държа на добрата комуникация!приятно пазаруване!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #726 -: Ноември 25, 2010, 16:35:10 » |
Нагоре
|
дразни ме-"размяна мила " , и като пиша какво съм харесала за размяна................"ееее ще помисля " , за какво ми пише за размяна ,да си губя време да гледам и меря после -отбой, надява се да харесам някой боклук в замана на моя нова дрешка или неносена.това ме дразни!не пишете за размяна щом не искате такава!!!!!!!!!!!!!!!! Аз давам всичко,ела при мен
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #727 -: Ноември 25, 2010, 16:46:10 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #728 -: Ноември 25, 2010, 17:17:14 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
milenna
new user
Неактивен
Публикации: 276
http://nagradite.net/milenna - Моля дайте точка
|
|
« Отговор #729 -: Ноември 25, 2010, 17:54:40 » |
Нагоре
|
Дудунка е, защото на френски е doudoune. Тези дудунки от там се купуват най-вече и така почнаха да им викат. Мен ме дразни когато някой ми предлага размяна за нещо мое ново, а има само употребявани неща. Аз искам ново за ново или употребявано за употребявано!
|
|
|
Активен
|
http://www.clixsense.com/?4000032Изпращане/плащане едновременно Предпочитам парите по банкова сметка в ОББ или ПИБ - безплатно е внасянето в офис на банката. Може да се разберем и за друг вариант! Имам малко дете и нямам възможност да излизам всеки ден! Ако има повече желаещи да купят, с предимство са плащащите по банков път, независимо от реда на запис Не приемам връщане! Не изпращам за проба! От нови потребители и такива с отрицателни оценки - предварително плащане! Коректна съм и очаквам същото и от вас!
|
|
|
tobito
new user
Неактивен
Публикации: 163
|
|
« Отговор #730 -: Ноември 25, 2010, 19:45:45 » |
Нагоре
|
Оффффффф От два дни една дама иска да си разменим -аз си харесах блузка от нея а тя 1мила само да те питам под мишниците до колко се разширява най-много? 2мила извинявай би ли снимала блечена блузката и да преценя да разменим? 3мила а под мишниите каква е широчината в неразпънато положение 4мила широка мисля ще ми и наче мнг ми допада,но си по-едра от мен в бюста и ще ми е широка,е разгледам нео друго аки си харесам за рязмана Спасява я единствено това ,че е далеч иначе ще ми види бюста по от близо Е защо те дразни толкова,това са нормали въпроси Да ама започнаха снощи и приключиха днес в 16 часа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #731 -: Ноември 25, 2010, 19:54:11 » |
Нагоре
|
Да ама започнаха снощи и приключиха днес в 16 часа
И на мен ми се е случвало за размяна да се разправяме мноооого повече отколкото при покупко-продажба. То идеята на размяната не е да вземеш какво да е на приблизително същата цена, то такова винаги ще има, а нещо което наистина би ти било полезно независимо ново ли е или употребявано.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #732 -: Ноември 26, 2010, 20:55:20 » |
Нагоре
|
Какво ме дразни ли..неграмотни модератори.Бляк ангел не ми се обиждай ,изглеждаш ми свясна ,но..Хубав призив на ЛС обаче пак с 10000000 запетайки и без точки. В форума пишем кой както си иска айде това го остави...Ама поне за лично и то такова призивно. Пак те моля не ми се обиждай.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Merianlll
new user
Неактивен
Публикации: 72
|
|
« Отговор #733 -: Ноември 26, 2010, 21:06:31 » |
Нагоре
|
Какво ме дразни ли..неграмотни модератори.Бляк ангел не ми се обиждай ,изглеждаш ми свясна ,но..Хубав призив на ЛС обаче пак с 10000000 запетайки и без точки. В форума пишем кой както си иска айде това го остави...Ама поне за лично и то такова призивно. Пак те моля не ми се обиждай.
И ти не се обиждай, ама като се прави забележка би следвало ти да си добре запозната с правописните и пунктуационните правила. Постът ти е подобен на "The black angel". Дори мисля, че нейните грешки са само пунктуационни, за разлика от твоите...
|
|
|
Активен
|
Обичам да чета ЛС Поставяйте оценки!!!!! Изчаквам записалите се колкото преценя. Не плащам предварително, за да няма после изненади. Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските. http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #734 -: Ноември 26, 2010, 21:09:08 » |
Нагоре
|
sweet_girl71 а ти твоят пост погледна ли го преди да го пуснеш?!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|