zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #60 -: Октомври 01, 2010, 23:59:50 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kikopi
new user
Неактивен
Публикации: 112
|
|
« Отговор #61 -: Октомври 02, 2010, 16:44:59 » |
Нагоре
|
Аз пък много се дразня на една и съща потребителка,която постоянно ми се записва в обявите и после "забравя" да отговаря В тази връзка искам да попитам,как мога да я игнорирам???
|
|
|
Активен
|
1. Пощенските разходи са за сметка на купувача! 2. Не приемам наложен платеж! 3. За сума над 20 лева,изпращам след предварително заплащане! 4. С предимство,купуващите повече от 1 моя обява! 5. Връщам дрехи, които не отговарят на описанието! 6. Коректна съм,бъдете и Вие коректни!
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #62 -: Октомври 02, 2010, 16:50:52 » |
Нагоре
|
Аз пък много се дразня на една и съща потребителка,която постоянно ми се записва в обявите и после "забравя" да отговаря В тази връзка искам да попитам,как мога да я игнорирам??? Не отговаряш на въпросите и и не и обръщаш внимание.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Linofrina
new user
Неактивен
Публикации: 147
|
|
« Отговор #63 -: Октомври 02, 2010, 16:53:24 » |
Нагоре
|
Ами как, не си длъжна да я чакаш до безкрайност. Прескачаш я и продължаваш с останалите записани. Можеш да добавиш в подписа си, че пазиш ред еди колко си часа.
Мен пък ме дразнят пазарлъците на лични от рода на: "Това нещо ако ми го намалиш на еди колко си лв., го взимам веднага" или "За това нещо давам Х лв. Ако си съгласна, пращай ми го". Ако откажа, следват още 1-2-3 подканяния, пак на ЛС. Проблемът не е в разумния коментар на цените, а в тона, с който отсрещната страна иска да й се свали от цената.
|
|
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 16:59:14 от Linofrina »
|
Активен
|
*** Пазя ред 6 часа *** Давам предимство и поемам пощенските за 2 и повече обяви*** Мога да поискам предварително плащане *** Не приемам връщане заради неправилно преценена покупка - четете описанията и забележките и мерете внимателно! http://www.help-sandra.org
|
|
|
kikopi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #64 -: Октомври 02, 2010, 17:00:08 » |
Нагоре
|
Момичета,благодаря Ви за съветите,вече наистина ще спра да и отговорям,ще се правя че не я виждам ,мислих че има някаква опция за игнориране,затова попитах
|
|
|
Активен
|
1. Пощенските разходи са за сметка на купувача! 2. Не приемам наложен платеж! 3. За сума над 20 лева,изпращам след предварително заплащане! 4. С предимство,купуващите повече от 1 моя обява! 5. Връщам дрехи, които не отговарят на описанието! 6. Коректна съм,бъдете и Вие коректни!
|
|
|
kikopi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #65 -: Октомври 02, 2010, 17:02:55 » |
Нагоре
|
Ами как, не си длъжна да я чакаш до безкрайност. Прескачаш я и продължаваш с останалите записани. Можеш да добавиш в подписа си, че пазиш ред еди колко си часа.
Мен пък ме дразнят пазарлъците на лични от рода на: "Това нещо ако ми го намалиш на еди колко си лв., го взимам веднага" или "За това нещо давам Х лв. Ако си съгласна, пращай ми го". Ако откажа, следват още 1-2-3 подканяния, пак на ЛС. Проблемът не е в разумния коментар на цените, а в тона, с който отсрещната страна иска да й се свали от цената.
Абсолютно си права,а при мен всяко 2 ЛС е,ще взема дрехата,ако поемеш пощенските,незнам какво са им толкова трън в очите тези 1,50 - 2 лева
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dodkoDD
new user
Неактивен
Публикации: 276
|
|
« Отговор #66 -: Октомври 02, 2010, 18:43:33 » |
Нагоре
|
Като допълнение само. Когато е толкова безцеремонно /случвало се е направо адреса да се дава със заповедните условия/, че на всичко отгоре и неграмотно написано, имам чувстото, че съм на някакъв селски пазар, където доброволно не бих отишла и не бих участвала в подобен фарс. Ами обидно ми става така да ми нахлуват в пространството и да ми държат тон хора, които не умея и да пишат.
|
|
|
Активен
|
Предимство има за поръчване от повече обяви. Пазарлъците на дребно не ги толерирам и игнорирам. Не искам отрицателни емоции. Ако се забавя с ходене до пощата с два-три дни-не бързайте да нападате, работя, не живея в сайта, което по никакъв начин не ме прави некоректна.
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #67 -: Октомври 02, 2010, 20:19:14 » |
Нагоре
|
Като допълнение само. Когато е толкова безцеремонно /случвало се е направо адреса да се дава със заповедните условия/, че на всичко отгоре и неграмотно написано, имам чувстото, че съм на някакъв селски пазар, където доброволно не бих отишла и не бих участвала в подобен фарс. Ами обидно ми става така да ми нахлуват в пространството и да ми държат тон хора, които не умея и да пишат. A, точно! Аз нали написах по-горе за мнението ми, относно неграмотно написаните обяви и ЛС. Ами...... какво да очакваме от човек, който не зае дори да пише, освен....... просташко поведение
|
|
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 20:29:35 от incadens »
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
Linofrina
new user
Неактивен
Публикации: 147
|
|
« Отговор #68 -: Октомври 02, 2010, 20:37:46 » |
Нагоре
|
Хм, правописът не е гаранция. Една от най-бързите и точни потребителки, с които съм контактувала в другия сайт пишеше доста неграмотно, че и на латиница. Всяко правило си има изключение, но не са чак толкова много.
|
|
|
Активен
|
*** Пазя ред 6 часа *** Давам предимство и поемам пощенските за 2 и повече обяви*** Мога да поискам предварително плащане *** Не приемам връщане заради неправилно преценена покупка - четете описанията и забележките и мерете внимателно! http://www.help-sandra.org
|
|
|
desipetrova1981
new user
Неактивен
Публикации: 268
моите съкровища-каката и близнаците-тя и той
|
|
« Отговор #69 -: Октомври 02, 2010, 21:08:41 » |
Нагоре
|
дразни ме....... пускам примерно лот от три блузки на символична цена, някой ми пише че иска двете само, ма може ли да поема пощенските ме направо да взема да ги подаря защото е благоволила да си ги избере
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #70 -: Октомври 02, 2010, 22:36:58 » |
Нагоре
|
... "За това нещо давам Х лв. Ако си съгласна, пращай ми го" Аз пък това го правя. Харесало ми е нещо, но не бих дала толкова пари за него. Ако няма други купувачи и моята цена може да го устройва. 50% от моите неща също съм ги продала на по-ниска от обявената цена. Може да е дразнещо, но е практика тук и трябва да се свиква.
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #71 -: Октомври 02, 2010, 22:55:17 » |
Нагоре
|
Ми аз пък да си кажа , не точно ме дразни но ми става криво от мами които не са склонни дори да погледнат за размяна , аз до сега винаги който ме е питал съм гледала , прелиствала , и в повечето случаи съм харесвала , главно нещата ми са от размени и мноооого ги обичам , защотото така това което ми е ненужно на мен , влеза в употреба на друг и обратното , много по сладко ми е като разменя , отколкото като купя или купят от мен. А нещо което наистина ме дразни е грубо и сопнато поведение , един случай от тук имам който много ме беше обидил. Мацката е публикувала чорапогащници в аксесоари , но е писала сантиметри , всичко ок , но аз не мога да измеря щерката , едно че не би седяла , второ че се забравям , и затова питам на ЛС : " За каква възраст са горе долу чорапогащниците от тази обява / линк към обявата/?" на което получавам : "Очи нямате ли да четете , написала съм размери" , е много ми стана тъпо , казах и че отпадам , след няколко дни ги продаде , но не можах да разбера защо получих такъв отговор. Виждала съм много такива сопнати отговори в обявите , е как очакват тия хора да продадът нещо като се държат така??!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #72 -: Октомври 03, 2010, 06:40:04 » |
Нагоре
|
... "За това нещо давам Х лв. Ако си съгласна, пращай ми го" Аз пък това го правя. Харесало ми е нещо, но не бих дала толкова пари за него. Ако няма други купувачи и моята цена може да го устройва. 50% от моите неща също съм ги продала на по-ниска от обявената цена. Може да е дразнещо, но е практика тук и трябва да се свиква. Аз също го правя,обичам да става пазарлък,също и съм склонна на пазарлък по мои обявки,е не винаги ме е устройвал пазарлъка който ми се предлага,но в повечето случаи приемам.. Абе пазарлък да има Оффф много се чудя на някои мами дето са цъкнали на ''Продадено''и трият обявата преди да е приключила сделката-получен пакет и получен запис ето сега трябва да пиша пак на мамчето да я питам колко беше артикула+пощенските ,за да ги изпратя утре... Адмираций към админа за новата опция Бележки,там ще се пише в такива случаи на прибързано изтрита обява,само да не спре тока или нета
|
|
« Последна редакция: Октомври 03, 2010, 07:33:14 от Поли-Liamo »
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #73 -: Октомври 03, 2010, 07:46:45 » |
Нагоре
|
Ангелче,за мен хора,които не желаят размяна поне в 7-8 свои обяви,то са тук за търговия или просто за да си продават нещата ,но не и за взаимопомощ.Защото няма как да не си харесаш нещо от тук и от къде знаеш ,че точно този човек няма да ти предложи размяна?За мен нещата стоят така.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #74 -: Октомври 03, 2010, 08:46:04 » |
Нагоре
|
Ангелче,за мен хора,които не желаят размяна поне в 7-8 свои обяви,то са тук за търговия или просто за да си продават нещата ,но не и за взаимопомощ.Защото няма как да не си харесаш нещо от тук и от къде знаеш ,че точно този човек няма да ти предложи размяна?За мен нещата стоят така.
Права си за това,но на мен пък съвсем скоро ми се случи,да ми предлагат размяна,аз също няма нищо против и аз предлагам,но точно от тези обяви нямаше нищо подходящо за мен или за синът ми,или са малки за него,или големи за мен.или просто не ти допада нищо,аз немога ей така да кажа "добре" и да взема нещо от което нямам нужда ,но като цяло препочитам размяна
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
|
|