{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 51   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Много ме дразни!!!!  (Прочетена 191371 пъти)
0 Членове и 4 Гости преглежда(т) тази тема.
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1411

Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #75 -: Октомври 03, 2010, 09:02:42 »
Раздели ТемаНагоре

Не не става въпрос да си харесаш нещо колкото да е размяна , аз говоря за хората които ТВЪРДО не искат размяна , не разменят , БЕЗ РАЗМЕНИ , и т.н.
Активен

viv_f
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 630

Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!

Профил
« Отговор #76 -: Октомври 03, 2010, 10:54:00 »
Раздели ТемаНагоре

Не не става въпрос да си харесаш нещо колкото да е размяна , аз говоря за хората които ТВЪРДО не искат размяна , не разменят , БЕЗ РАЗМЕНИ , и т.н.
е да, не съм от тях Smiley
Активен

Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Профил
« Отговор #77 -: Октомври 03, 2010, 11:16:52 »
Раздели ТемаНагоре

Да ,аз сьм от тези хора,които не разменят. WinkПравила сьм една размяна,в другия сайт и от тогава си казах,че повече няма да правя размени. (not1)
Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
sweet_girl71
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 987

Прочетете подписа ми за добър завършек

Профил
« Отговор #78 -: Октомври 03, 2010, 15:03:37 »
Раздели ТемаНагоре

Да,точно.За мен това си е как да кажа,изгодничество и нищо повече.Съгласна съм да не си харесаш нищо за размяна,но никога нищо да не разменяш...Всеки си преценява все пак ,но това е моето мнение.А и има и хора ,които нищо не разменят ,но с цялото си нахалство предлагат размени Shocked Shocked Shocked
Активен

1.Разменям почти всичко.
2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго.
3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка.
4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително.
5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава.
6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас.
7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна.
8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*).
9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми.
10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите.
11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите.
12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте.
Дани - 23.10.96
Кати - 30.12.2003
The_Black_Angel
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #79 -: Октомври 03, 2010, 15:16:22 »
Раздели ТемаНагоре

Е да , това е се едно не приемам коментар в цените и не поемам поща , а на обява за 10 лева да пише взимам го за 6 с пощата
Няма такива хора бе , поне аз не съм забелязала
Активен

Linofrina
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 147

Профил
« Отговор #80 -: Октомври 03, 2010, 15:21:36 »
Раздели ТемаНагоре

Е да , това е се едно не приемам коментар в цените и не поемам поща , а на обява за 10 лева да пише взимам го за 6 с пощата
Няма такива хора бе , поне аз не съм забелязала

Тези неща стават на лични. В обявите не смеят да пишат. Cheesy На мен са правили 2 или 3 такива оферти, на ЛС.
Активен

*** Пазя ред 6 часа
*** Давам предимство и поемам пощенските за 2 и повече обяви
*** Мога да поискам предварително плащане
*** Не приемам връщане заради неправилно преценена покупка - четете описанията и забележките и мерете внимателно!
http://www.help-sandra.org
The_Black_Angel
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #81 -: Октомври 03, 2010, 15:24:11 »
Раздели ТемаНагоре

Не бе то няма лошо да се пазари човек и в обяви и на лс но говоря за двойния стандарт
Активен

elim
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 68

Профил
« Отговор #82 -: Октомври 03, 2010, 16:39:20 »
Раздели ТемаНагоре

Да,точно.За мен това си е как да кажа,изгодничество и нищо повече.Съгласна съм да не си харесаш нищо за размяна,но никога нищо да не разменяш...Всеки си преценява все пак ,но това е моето мнение.А и има и хора ,които нищо не разменят ,но с цялото си нахалство предлагат размени Shocked Shocked Shocked
Нямам навик да пиша във форума,макар да го следя,но тази темичка ми стана много интересна.
 Принципно всеки е прав за себе си и всяка гледна точка е за уважение Smiley Но ,мили момичета -не подхождате ли много крайно с изводите си?  И да, аз съм от тези,които твърдо не искат размяна,макар ,че съм разменяла.  Smiley  Но зависи какво ми трябва...А ако не търся и не ми трябва  нищо , а  просто искам да се " освободя" от ненужни,омръзнали ми или неподходящи "неща"- това автоматически в коя категория ме поставя :Smiley
И защо винаги трябва да търсим под вола теле? Има достътъчно място за всички ,за  всякакви претенции и изисквания, животът ни е достатъчно сложен по един или друг начин- не разбирам защо за някой тук нещата са едва ли не от решаващо значение? !
Сайтът наистина е чудесен,много полезен  и безкрайно функционален,в който всеки може да намери място !!! Ако не ви устройва обява или предложение- какво пречи просто да се подмине, или да се даде отказ с любезен тон?
  "А и има и хора ,които нищо не разменят ,но с цялото си нахалство предлагат размени "    - а  смисълът на това честно ,не го схващам :Smiley
Извинявам се за дългият пост!
Активен

Здравейте и благодаря на всеки, разгледал моите предложения за продажба.
Артикулите, който предлагам са:
-нови, от неуспешни он-лайн покупки. /така пазарувам предимно/
-носени по веднъж.
-малък процент носени, но много запазени.
-подаръци, които не ми стават или не ми допадат.
-оригинални парфюми, които са ми омръзнали или такива, които не сработват добре с  кожата и възприятията ми.
Имам и някои изисквания, които ще споделя:
1. Изпращам основно с пощенската услуга на Еконт с наложен платеж. Цената е 2.50 плюс 2.5% такса върху стойността на нал.платеж. Мога да изпратя и като малък препоръчан пакет с БГ Пощи, но само след предварително заплащане! Ако не ви устройва- моля подминавайте обявите ми!

2.Разходите за доставка са  за сметка на купувача,ако не е упоменато друго в обявата. Цената на опаковките /когато се налага/  също.

3.Ако сте си избрали нещо, моля  да се  свържете с мен на ЛС,  за да уговорим и изясним всичко предварително.

4.Не прием оферта, ако след нея няма контакт на ЛС.

5.Пазарлъци за намаляване на  цени не коментирам и не отговарям на ЛС в тази връзка! Както и за размяна, щом не е  упомената в обявата като възможност!

Не искам да продавам артикулите си на всяка цена и съм максимално коректна в описанията и размерите. Приемам връщане само ако сте открили забележка, която не е упомената от мен.

Старая се да давам максимално точни размери на дрехите и обувките, освен стандартните  по етикет. В тази връзка - не приемам  връщане ако не сте преценили правилно мерките. 

За да си спестим неприятни емоции и конфликти, моля питайте предварително за всичко  което Ви интересува.

Често се налага да пътувам служебно за по 2-3 дни и моля за търпение ако не съм отговорила своевременно на зададен въпрос.
The_Black_Angel
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #83 -: Октомври 03, 2010, 16:44:30 »
Раздели ТемаНагоре

Давам пример , ти си харесваш нещо от моите неща и ми пишеш за размяна , аз се съгласявам и си разменяме , в същото време някой си харесва нещо от теб и ти пише за размяна , а ти без дори да си направиш труда да погледнеш нещата му казваж НЕ ПРИЕМАМ РАЗМЯНА или НЕ РАЗМЕНЯМ или НЕ ИСКАМ РАЗМЯНА и т.н.
Активен

elim
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 68

Профил
« Отговор #84 -: Октомври 03, 2010, 17:40:02 »
Раздели ТемаНагоре

Давам пример , ти си харесваш нещо от моите неща и ми пишеш за размяна , аз се съгласявам и си разменяме , в същото време някой си харесва нещо от теб и ти пише за размяна , а ти без дори да си направиш труда да погледнеш нещата му казваж НЕ ПРИЕМАМ РАЗМЯНА или НЕ РАЗМЕНЯМ или НЕ ИСКАМ РАЗМЯНА и т.н.
Извинявай мила,явно нещо аз съм адски задръстена и не схващам...  Sad 
Не ми се влиза изобщо в спор, но изразът  "А и има и хора ,които нищо не разменят ,но с цялото си нахалство предлагат размени "  - предполага, пак казвам -абсурдна ,нелогична  категоричност и  в случая даденият от теб пример го опровергава.... Cheesy
И тук пак ще се самоцитирам,за което се извинявам: А ако не търся и не ми трябва  нищо , а  просто искам да се " освободя" от ненужни,омръзнали ми или неподходящи "неща"- това вкарва ли ме директно в "черният списък" на потребителите ,които според някой, са тук  с цел "изгодничество"Huh??
Надявам се ,разбираш ,че водя тази дискусия с най-добри чувства и  изобщо не визирам  себе си, а много от потребителите тук! Нека всеки си има правото на избор- щом не е в конфликт с правилата на сайта,не виждам проблем!
Активен

Здравейте и благодаря на всеки, разгледал моите предложения за продажба.
Артикулите, който предлагам са:
-нови, от неуспешни он-лайн покупки. /така пазарувам предимно/
-носени по веднъж.
-малък процент носени, но много запазени.
-подаръци, които не ми стават или не ми допадат.
-оригинални парфюми, които са ми омръзнали или такива, които не сработват добре с  кожата и възприятията ми.
Имам и някои изисквания, които ще споделя:
1. Изпращам основно с пощенската услуга на Еконт с наложен платеж. Цената е 2.50 плюс 2.5% такса върху стойността на нал.платеж. Мога да изпратя и като малък препоръчан пакет с БГ Пощи, но само след предварително заплащане! Ако не ви устройва- моля подминавайте обявите ми!

2.Разходите за доставка са  за сметка на купувача,ако не е упоменато друго в обявата. Цената на опаковките /когато се налага/  също.

3.Ако сте си избрали нещо, моля  да се  свържете с мен на ЛС,  за да уговорим и изясним всичко предварително.

4.Не прием оферта, ако след нея няма контакт на ЛС.

5.Пазарлъци за намаляване на  цени не коментирам и не отговарям на ЛС в тази връзка! Както и за размяна, щом не е  упомената в обявата като възможност!

Не искам да продавам артикулите си на всяка цена и съм максимално коректна в описанията и размерите. Приемам връщане само ако сте открили забележка, която не е упомената от мен.

Старая се да давам максимално точни размери на дрехите и обувките, освен стандартните  по етикет. В тази връзка - не приемам  връщане ако не сте преценили правилно мерките. 

За да си спестим неприятни емоции и конфликти, моля питайте предварително за всичко  което Ви интересува.

Често се налага да пътувам служебно за по 2-3 дни и моля за търпение ако не съм отговорила своевременно на зададен въпрос.
The_Black_Angel
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #85 -: Октомври 03, 2010, 19:10:14 »
Раздели ТемаНагоре

Само да изясня , аз в момента си давам мнението като потребител а не като модератор , и никого не задължавам да ема моето мнение , просто тази е моята позиция , нищо не пречи да погледне човек в чуждите обяви , дори в знак на благодарност към проявения интерес , аз така мисля
Активен

amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #86 -: Октомври 03, 2010, 19:52:09 »
Раздели ТемаНагоре

Сега заради вас ме е срам да попитам една дама за отстъпка в цената  Cheesy

Иначе за замените- и аз не си падам.
Активен
taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #87 -: Октомври 04, 2010, 10:21:21 »
Раздели ТемаНагоре

Не ме дразни,а ме ОТВРАЩАВА наглостта.
/Нямах желание да пиша по конкретния повод,но го правя като предупреждение/.
Не съм сигурна дали имам право,според правилата на сайта,но съм сигурна,че имам моралното задължение да покажа това БЕЗУМНО ПОВЕДЕНИЕ на едно момиче.
И си помислете,аз от позицията на по-възрастен от нея човек,в какво общество живеем,с какъв морал и какво би станало,ако зависехте от "човек" като нея.
Получавам няколко ЛС от нея,на латиница,с текст:"искам това...,и това искам..,това и него го искам".
Лошо няма,ама толкова много "искам",даже и малкото ми глезленце у дома не използва.
Отговарям,че имам нужда от адрес.И се започна:

nali svalq6 1 lev ot vsqka i kato vzimam mn ne6ta 6te poeme6 li po6tenskite ?

"Които са с намалени цени,е отбелязано в заглавието.
Якето с панталонките е 2 лв
Блузката с цветя е 2 лв.
Марковата блузка е 3 лв.
Рокличката е 4 лв.
Тъй като са намалени доста,не мисля,че има нужда да поемам и пощата.
Общата сума за тези 4 неще е 11 лв.
Прецени си и пиши,за да знам,че са свободни!"

ami pri polojenie 4e si pisala 4e namalq6 si4ko s 1 lev ...ako si saglasna za 7 leva i az da si poema po6tenskite pi6i ako li ne pak mi pi6i da znam

"Намалението е упоменато в обявата.А ти искаш още да намаля.Че то има ли накъде???Сафари с панталонки за 1 лв?Huh?Huh?Huh?Huh?Качествена блузка на цветя за 1 лв?Huh?Huh?Huh?Huh?
Намери си ги другаде!
Сумата за четирите е 11 лв.Ако искаш-може да коментираме пощата.Другото е Безсмислено!
Пиши!"

pone ne laji i ne podvejdai xorata

"Хората четат......и разбират..........А ти явно не желаеш.Отказ???
Помисли за предложението ми!"

ami ti si pisala 4e gi namalq6 i ne vzimam 1 vzimam pove4e taka 4e trqbva da si spazi6 namalenieto

"Да,не е упоменато,защото няма повече на къде да се намаля.А според вас???
Зная какво съм писала и заставам 100% зад него.А вие?
Решете какво искат, и пишете!"

9 leva ili 10 s po6tenskite ?

"Спазвам го,бе Слънце!Намалението-гледай!
Ако искаш,писах ти!Че съм на зор ,на зор съм.Ама чак толкоз.
Първо-отбелязала съм си намаленията.Второ-като не те устройват,не се възползвай от тях. Мен,което,не ме устройва,не го купувам.
..........
До тук съм.Реши си.Няма да те моля или увещавам.
Отново-всичко добро,мацко!
Чао!"

"10 лв общо-отстъпвам за блузката.Пощата си е от теб."

/И СЛЕДВА НАЙ-ПОКАЗАТЕЛНОТО ОТ "МАЦКАТА"/
малееееееееее голяма циркаджийка си, няма майтап ! Не ми пиши, така е нестига че беден, ами и нагъл ...

ТУК ВЕЧЕ НЕ ИЗДЪРЖАХ:
От вчера насам,ти изтрайвам циганиите.
То бива,бива..ама.Като теб НЕЩО,да не ми поднася повече живота!
 Shocked Shocked Shocked
И пиши на кирилица.Ако знаеш какво е!
Сбогом

И ФИНАЛА,ЗА ВСИЧКИ БЕДНИ,ДРЪЗНАЛИ НА ПРОДАВАТ НА "БОГАТАШИ" КАТО НЕЯ,ДРЕХИ ЗА 2 ЛВ. ВМЕСТО ЗА 3 ЛВ.

6ti pi6a na kakvoto si iskam be maleee vii bednite ste bili mnogo nagli SBOGOM !!!

Извинете ме,че ви отнех толкова време,за да четете И МОИТЕ недомислени оправдания.
Три пъти започвах да пиша.Дори единият вариант "се осмелих" да го публикувам за около 5 мин.,но го изтрих.И знаете ли кое ме убеди да пусна този километричен пост.Ето това текстче он нея:

Погледнете моите обяви, сигурна съм че ще Ви харесат, но ще са с недостъпни цени за повечето мами тук, затова ще направя една малка промоциика! Който, каквото си хареса да ми пише на ЛС с линк към обявата и да предлага цена! Надявам се да се споразумеем!

От същата "купувачка"!
Плаши ме наглостта и самочувствието на подобни млади хора,сдобили се с някаква финансова стабилност.Без значение от къде,без значение до кога.
И се питам:"Ми кат съм беднъ и простъ,пък тя бугатъ,чи и умна,що ли ни си плъти тия 11 лв,ми съ цигъни"
Нека си се пазари жената,ама да не обижда така целокупно!БЕДНИ!!!
Стига от мен!ЧАО!
P.S/Дано съм изложила достатъчно ясно диалозите ни!
« Последна редакция: Октомври 04, 2010, 10:42:49 от taniaisie » Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
mmagy
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 238

Профил
« Отговор #88 -: Октомври 04, 2010, 10:56:28 »
Раздели ТемаНагоре

Следя с интерес повечето теми тук,но това ме накара да се смея с глас :
Цитат
6ti pi6a na kakvoto si iskam be maleee vii bednite ste bili mnogo nagli SBOGOM !!!
Shocked Cheesy
И смешно, и трагично!!!
Активен

Пазя ред 6-8 часа!
Пошенските са за Ваша сметка освен ако нямаме др. уговорка!
Пращам САМО след получен запис или банков превод!
incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1157

Профил
« Отговор #89 -: Октомври 04, 2010, 11:03:27 »
Раздели ТемаНагоре

Танюш, не си струва да си хабиш нервите с такива потребители!
Аз съм имала подобни случаи, за съжаление -няколко Sad

Първия път и аз като теб цял ден обяснявах на ЛС, отговарях на глупави въпроси и накрая бях на ръба на нервна криза, като последица от този тъпанарски спор( ама защо ли и аз се занимавах в продължение на близо 10 часа, чудя се на себе си Huh? :Smiley).
От този случай насам, след първия пазарлък от този род, просто отрязвам отсрещната страна и да върви... до магазина...Ами така де... Вярно, аз също съм искала и съм правила отстъпки, но  човек трябва да знае какво иска и в крайна сметка, да е "в час"!.
Ами.....за да "забогатея" с  2-3 лв не си заслужава да си губя времето  в пощите....Защото  и там е една "Игра на нерви", като навсякъде.....за съжаление!
Активен

Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС.
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 51   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: