{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 51   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Много ме дразни!!!!  (Прочетена 191603 пъти)
0 Членове и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1157

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #120 -: Октомври 09, 2010, 22:33:34 »
Раздели ТемаНагоре

Tанюш,  да те питам, ти пък защо изобщо се занимаваш с тая особа Huh? Е, вече всички я знаят, не си заслужава да й правим чест и да й пишем, обясняваме и т.н. Тя ми скъса нервите веднъж, но аз я "отрязах " и тя млъкна... Ако чете, ще се досети за какво иде реч. Тя ще ми търси обяснение защо се отказвам от покупката на нейната чанта, айде бе!!! Ами, то е близко до акъла( ако изобщо го имаш)...
« Последна редакция: Октомври 09, 2010, 22:35:06 от incadens » Активен

Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС.
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 957

Слабите обичат реда-силните владеят хаоса

Профил
« Отговор #121 -: Октомври 10, 2010, 08:31:20 »
Раздели ТемаНагоре

ВИЖТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС-ПРОЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРИ КАКВО ОТНОШЕНИЕ ИМА ПРОДАВАЧ КОЙТО ИСКА ДА СИ ПРОДАДЕ СТОКАТА-ЧУДЕХ СЕ ДАЖЕ ДАЛИ ОТДЕЛНА ТЕМА ДА НЕ ПУСНА ЗА ТОВА
НАПРАВО СЪМ ВЪЗМУТЕНА-И МИ СЕ СЛУЧВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДУМИ НЯМАМ
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=52279
Активен

Нека Коледа и Нова година влязат в дома ви
с надежда, вяра и любов !!
С цялата си душа ви желая
Весели празници
в един осмислен живот !

анимационные картинки - Новый год
incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1157

Профил
« Отговор #122 -: Октомври 10, 2010, 08:44:12 »
Раздели ТемаНагоре

ВИЖТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС-ПРОЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРИ КАКВО ОТНОШЕНИЕ ИМА ПРОДАВАЧ КОЙТО ИСКА ДА СИ ПРОДАДЕ СТОКАТА-ЧУДЕХ СЕ ДАЖЕ ДАЛИ ОТДЕЛНА ТЕМА ДА НЕ ПУСНА ЗА ТОВА

Изобщо не се учудвам....аз дори възнамерявах да сложа линк към някои нейни обяви, които са в категорията "добро с-е" ,но  пък цените са като за "ново" Shocked.
Даааам....., ние сме "селянки прости" и нищо не разбираме от качество и цени......

Активен

Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС.
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #123 -: Октомври 10, 2010, 08:55:38 »
Раздели ТемаНагоре

АМА БИВА ЛИ ТАКОВА ОТНОШЕНИЕ Lips Sealed Shocked Shocked Shocked
НАИСТИНА НЯМАМ ДУМИ-ЧЕ И НОТКА НА ЗАПЛАХА СЕ ДОЛАВЯ Shocked
Активен

Весели празници
в един осмислен живот !

desipetrova1981
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 268

моите съкровища-каката и близнаците-тя и той

Профил
« Отговор #124 -: Октомври 10, 2010, 09:10:39 »
Раздели ТемаНагоре

АМА БИВА ЛИ ТАКОВА ОТНОШЕНИЕ Lips Sealed Shocked Shocked Shocked
НАИСТИНА НЯМАМ ДУМИ-ЧЕ И НОТКА НА ЗАПЛАХА СЕ ДОЛАВЯ Shocked
ми не й обръщай внимание, според мен е за бан за такъв език, но нека админ да реши
пък след такова отношение и да ми подарява, не бих го взела
Активен

изчаквам 6ч след запис /предпочитам предварително плащане/не подканям на Лс/наложен платеж-не/повече от една обява-предимство/пиша отр. оценка за непоети пощенски без уговорка
мотие оценки http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=45205&ppaction=readfeed
taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #125 -: Октомври 10, 2010, 09:11:19 »
Раздели ТемаНагоре

Каква нотка,то си е направо музикално произведение.
Леле,и аз мислех,че съм си патила.Колко още може да "отнесе"човек?
« Последна редакция: Октомври 10, 2010, 09:25:18 от taniaisie » Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
Cheesecake
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 368

Профил
« Отговор #126 -: Октомври 10, 2010, 09:14:01 »
Раздели ТемаНагоре

Пиши на модератор,какво се вайкате..да не гооврим,че има стоки в отлично състояние,които и за добро не са.
Активен

НЕ поемам пощенски,освен ако не съм отбелязала!
Моля за глас  http://nagradite.net/estrella Smiley
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #127 -: Октомври 10, 2010, 09:15:52 »
Раздели ТемаНагоре

модовете знаят,шефа ще реши лично този спор  Wink
благодарско все пак! Smiley
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
vanila
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 388

силен характер,но нежна по душа

Профил
« Отговор #128 -: Октомври 10, 2010, 09:43:55 »
Раздели ТемаНагоре

ей,да не се обиждаме на търновци и горнаоряховчини,моля Wink
при нас всичко с времето е ОК,Креми Cheesy
но може тук-там да има по някоя и друга черна дупка и някои личности  са заседнали там
относно първите 7 години мисля ,че е индивидуално,а не регеонално Tongue
« Последна редакция: Октомври 10, 2010, 10:07:02 от vanila » Активен

Изчаквам 12 часа
НЕ изпращам и НЕ получавам с наложен платеж
ВРЪЩАМ стоки неотговарящи на описанието
за непознати и суми над 10 лв.изпращам след предварително плащане
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=59629&ppaction=readfeed ОЦЕНКИТЕ
zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #129 -: Октомври 10, 2010, 09:54:01 »
Раздели ТемаНагоре

Тази "сага" от миналият век:"Кой е по-по най",Търновци или Горнооряховчани още ли продължава!?!?  Shocked
Живяла съм и съм учила 13 години в тези градове,но продължавам да се убеждавам,че времето там е спряло-а и на някои потребителки им куцат първите 7 години.  Sad Жалко!

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИМА НЕЩО ВЯРНО :Smiley
Активен

Весели празници
в един осмислен живот !

sweet_girl71
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 987

Прочетете подписа ми за добър завършек

Профил
« Отговор #130 -: Октомври 10, 2010, 17:16:00 »
Раздели ТемаНагоре

Ееее,изтиро Sad не можах да видя пфууу Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

1.Разменям почти всичко.
2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго.
3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка.
4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително.
5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава.
6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас.
7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна.
8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*).
9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми.
10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите.
11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите.
12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте.
Дани - 23.10.96
Кати - 30.12.2003
aurora
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 136

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #131 -: Октомври 10, 2010, 20:37:11 »
Раздели ТемаНагоре

А мен също ме дразнят много неща, но гледам да си мълча, защото хора всякакви, както се казва и аз не съм цвете за мирисане. Tongue  Но тъй като темата е специално за дразненето и споделянето в тази насока, ще си позволя да изкажа и своето недоволство  Cheesy Cool
На първо място е нещото което най-най-много ме изумява и страшно много ме дразни и ми е неприятно да го гледам - това са правописът и речникът на голяма част от така наречените "дами", това са жени, които имат деца, семейства и мъже до себе си, които явно нямат нищо против от просташко поведение и голяма липса не само на грамотност, но и на елементарна етика. Не знам какъв пример ще дава една такава съпруга, която явно се смята за достатъчно способна за да отгледа нов пълноценен индивид.  Lips Sealed
Изключително много ми е неприятно грубото отношение, което вече срещам почти във всяка обява.
Също така не мога да си обясна това с отказа за размените  :Smiley Винаги съм смятала, че това е супер яко и че трябва да се направи един цял отделен сайт само за размени, защото ми писна от тия ПАРИ!!!!!!! Пари, пари, пари, пари  Huh? Huh? Huh? Huh? Huh? Само това слушам всеки ден от всеки по няколко пъти споменати в едно изречение  Undecided Мразя парите и се опитвам да стоя далеч от тях, случвало ми се е да отказвам размени, когато ми трябват ПАРИ, за нещо което не мога да разменя и не е материално (като сметката за гсм-а  Huh? лошо ми става и там колко крадат тези нагли компании)
Казала съм си, че повече няма да си купя нова дреха от магазин и го заявявам с гордост без да ме е срам, защото ми писна от тази крадлива, пропагандна система, която се движи единствено от тези гнусливи и снобарски хора, които не знаят как по-разумно да изхарчат парите си. Извинете ме, но не може една памучна тениска да струва 50лв и аз да ги дам с благодарност, само защото шевовете не са на криво и отпред е логото на **********. Това ще продължава да ме изумява у хората докато не умра, защото знам, че дори и след това ще съществува  Sad
Харесва ми размяната, предпочитам я пред парите, защото ме дразнят, не само с това, че на ден слушам по 30000 пъти за тях, а и за това, че вече са превърнати в някакъв култ без който явно няма да можем да се оправим.
Благодаря на тези които си направиха труда да прочетат цялото това  Kiss
Активен

zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #132 -: Октомври 10, 2010, 23:49:52 »
Раздели ТемаНагоре

А мен също ме дразнят много неща, но гледам да си мълча, защото хора всякакви, както се казва и аз не съм цвете за мирисане. Tongue  Но тъй като темата е специално за дразненето и споделянето в тази насока, ще си позволя да изкажа и своето недоволство  Cheesy Cool
На първо място е нещото което най-най-много ме изумява и страшно много ме дразни и ми е неприятно да го гледам - това са правописът и речникът на голяма част от така наречените "дами", това са жени, които имат деца, семейства и мъже до себе си, които явно нямат нищо против от просташко поведение и голяма липса не само на грамотност, но и на елементарна етика. Не знам какъв пример ще дава една такава съпруга, която явно се смята за достатъчно способна за да отгледа нов пълноценен индивид.  Lips Sealed
Изключително много ми е неприятно грубото отношение, което вече срещам почти във всяка обява.
Също така не мога да си обясна това с отказа за размените  :Smiley Винаги съм смятала, че това е супер яко и че трябва да се направи един цял отделен сайт само за размени, защото ми писна от тия ПАРИ!!!!!!! Пари, пари, пари, пари  Huh? Huh? Huh? Huh? Huh? Само това слушам всеки ден от всеки по няколко пъти споменати в едно изречение  Undecided Мразя парите и се опитвам да стоя далеч от тях, случвало ми се е да отказвам размени, когато ми трябват ПАРИ, за нещо което не мога да разменя и не е материално (като сметката за гсм-а  Huh? лошо ми става и там колко крадат тези нагли компании)
Казала съм си, че повече няма да си купя нова дреха от магазин и го заявявам с гордост без да ме е срам, защото ми писна от тази крадлива, пропагандна система, която се движи единствено от тези гнусливи и снобарски хора, които не знаят как по-разумно да изхарчат парите си. Извинете ме, но не може една памучна тениска да струва 50лв и аз да ги дам с благодарност, само защото шевовете не са на криво и отпред е логото на **********. Това ще продължава да ме изумява у хората докато не умра, защото знам, че дори и след това ще съществува  Sad
Харесва ми размяната, предпочитам я пред парите, защото ме дразнят, не само с това, че на ден слушам по 30000 пъти за тях, а и за това, че вече са превърнати в някакъв култ без който явно няма да можем да се оправим.

Има нещо вярно във всичко това ,но не смятам ,че трябва да бъдем толкова Крайни във всичко. По отношение на струващата 50 лв тениска може и да се поспори, защото цената при нормални обстоятелства говори за качество. И не защото не са и криви шевовете говорим за качество ,а защото като я изпереш 15 пъти трикото не мръдва.  А има и друг момент- ако обърнем нещата от гледна точка на бизнеса и маркетинга МАРКАТА винаги е била по скъпа - това е . Така е било и може би така и ще бъде.. Инъче мен също ме дразни материализмът-по скоро крайният материализъм. но съгласете се ,че и без пари не може-да в никакъв случай не са всичко , но за съжаление не можем без тях.
Активен

Весели празници
в един осмислен живот !

ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Профил
« Отговор #133 -: Октомври 11, 2010, 00:05:05 »
Раздели ТемаНагоре

Парите,не са всичко,но всичко опира до тях (work7) !А са и един добьр стимул,за развитие (work2).
« Последна редакция: Октомври 11, 2010, 00:12:27 от ROSIDINKOVA » Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
sweet_girl71
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 987

Прочетете подписа ми за добър завършек

Профил
« Отговор #134 -: Октомври 11, 2010, 19:06:21 »
Раздели ТемаНагоре

Аз също силно предпочитам размяната.Например пресен случай с Кемили.С момичето разменяме 3ти път вече.Пък по - нататък може и още да разменяме Wink Wink Wink
Активен

1.Разменям почти всичко.
2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго.
3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка.
4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително.
5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава.
6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас.
7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна.
8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*).
9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми.
10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите.
11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите.
12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте.
Дани - 23.10.96
Кати - 30.12.2003

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 51   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: