incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #120 -: Октомври 09, 2010, 22:33:34 » |
Нагоре
|
Tанюш, да те питам, ти пък защо изобщо се занимаваш с тая особа Е, вече всички я знаят, не си заслужава да й правим чест и да й пишем, обясняваме и т.н. Тя ми скъса нервите веднъж, но аз я "отрязах " и тя млъкна... Ако чете, ще се досети за какво иде реч. Тя ще ми търси обяснение защо се отказвам от покупката на нейната чанта, айде бе!!! Ами, то е близко до акъла( ако изобщо го имаш)...
|
|
« Последна редакция: Октомври 09, 2010, 22:35:06 от incadens »
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #121 -: Октомври 10, 2010, 08:31:20 » |
Нагоре
|
ВИЖТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС-ПРОЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРИ КАКВО ОТНОШЕНИЕ ИМА ПРОДАВАЧ КОЙТО ИСКА ДА СИ ПРОДАДЕ СТОКАТА-ЧУДЕХ СЕ ДАЖЕ ДАЛИ ОТДЕЛНА ТЕМА ДА НЕ ПУСНА ЗА ТОВА НАПРАВО СЪМ ВЪЗМУТЕНА-И МИ СЕ СЛУЧВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДУМИ НЯМАМ http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=52279
|
|
|
Активен
|
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #122 -: Октомври 10, 2010, 08:44:12 » |
Нагоре
|
ВИЖТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС-ПРОЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРИ КАКВО ОТНОШЕНИЕ ИМА ПРОДАВАЧ КОЙТО ИСКА ДА СИ ПРОДАДЕ СТОКАТА-ЧУДЕХ СЕ ДАЖЕ ДАЛИ ОТДЕЛНА ТЕМА ДА НЕ ПУСНА ЗА ТОВА НАПРАВО СЪМ ВЪЗМУТЕНА-И МИ СЕ СЛУЧВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДУМИ НЯМАМ http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=52279Изобщо не се учудвам....аз дори възнамерявах да сложа линк към някои нейни обяви, които са в категорията "добро с-е" ,но пък цените са като за "ново" . Даааам....., ние сме "селянки прости" и нищо не разбираме от качество и цени......
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #123 -: Октомври 10, 2010, 08:55:38 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desipetrova1981
new user
Неактивен
Публикации: 268
моите съкровища-каката и близнаците-тя и той
|
|
« Отговор #124 -: Октомври 10, 2010, 09:10:39 » |
Нагоре
|
ми не й обръщай внимание, според мен е за бан за такъв език, но нека админ да реши пък след такова отношение и да ми подарява, не бих го взела
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #125 -: Октомври 10, 2010, 09:11:19 » |
Нагоре
|
Каква нотка,то си е направо музикално произведение. Леле,и аз мислех,че съм си патила.Колко още може да "отнесе"човек?
|
|
« Последна редакция: Октомври 10, 2010, 09:25:18 от taniaisie »
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #126 -: Октомври 10, 2010, 09:14:01 » |
Нагоре
|
Пиши на модератор,какво се вайкате..да не гооврим,че има стоки в отлично състояние,които и за добро не са.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #127 -: Октомври 10, 2010, 09:15:52 » |
Нагоре
|
модовете знаят,шефа ще реши лично този спор благодарско все пак!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
Публикации: 388
силен характер,но нежна по душа
|
|
« Отговор #128 -: Октомври 10, 2010, 09:43:55 » |
Нагоре
|
ей,да не се обиждаме на търновци и горнаоряховчини,моля при нас всичко с времето е ОК,Креми но може тук-там да има по някоя и друга черна дупка и някои личности са заседнали там относно първите 7 години мисля ,че е индивидуално,а не регеонално
|
|
« Последна редакция: Октомври 10, 2010, 10:07:02 от vanila »
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #129 -: Октомври 10, 2010, 09:54:01 » |
Нагоре
|
ВИЖТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС-ПРОЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРИ КАКВО ОТНОШЕНИЕ ИМА ПРОДАВАЧ КОЙТО ИСКА ДА СИ ПРОДАДЕ СТОКАТА-ЧУДЕХ СЕ ДАЖЕ ДАЛИ ОТДЕЛНА ТЕМА ДА НЕ ПУСНА ЗА ТОВА НАПРАВО СЪМ ВЪЗМУТЕНА-И МИ СЕ СЛУЧВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДУМИ НЯМАМ http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=52279Тази "сага" от миналият век: "Кой е по-по най",Търновци или Горнооряховчани още ли продължава!?!? Живяла съм и съм учила 13 години в тези градове,но продължавам да се убеждавам,че времето там е спряло-а и на някои потребителки им куцат първите 7 години. Жалко! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИМА НЕЩО ВЯРНО :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #130 -: Октомври 10, 2010, 17:16:00 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
aurora
new user
Неактивен
Публикации: 136
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #131 -: Октомври 10, 2010, 20:37:11 » |
Нагоре
|
А мен също ме дразнят много неща, но гледам да си мълча, защото хора всякакви, както се казва и аз не съм цвете за мирисане. Но тъй като темата е специално за дразненето и споделянето в тази насока, ще си позволя да изкажа и своето недоволство На първо място е нещото което най-най-много ме изумява и страшно много ме дразни и ми е неприятно да го гледам - това са правописът и речникът на голяма част от така наречените "дами", това са жени, които имат деца, семейства и мъже до себе си, които явно нямат нищо против от просташко поведение и голяма липса не само на грамотност, но и на елементарна етика. Не знам какъв пример ще дава една такава съпруга, която явно се смята за достатъчно способна за да отгледа нов пълноценен индивид. Изключително много ми е неприятно грубото отношение, което вече срещам почти във всяка обява. Също така не мога да си обясна това с отказа за размените : Винаги съм смятала, че това е супер яко и че трябва да се направи един цял отделен сайт само за размени, защото ми писна от тия ПАРИ!!!!!!! Пари, пари, пари, пари Само това слушам всеки ден от всеки по няколко пъти споменати в едно изречение Мразя парите и се опитвам да стоя далеч от тях, случвало ми се е да отказвам размени, когато ми трябват ПАРИ, за нещо което не мога да разменя и не е материално (като сметката за гсм-а лошо ми става и там колко крадат тези нагли компании) Казала съм си, че повече няма да си купя нова дреха от магазин и го заявявам с гордост без да ме е срам, защото ми писна от тази крадлива, пропагандна система, която се движи единствено от тези гнусливи и снобарски хора, които не знаят как по-разумно да изхарчат парите си. Извинете ме, но не може една памучна тениска да струва 50лв и аз да ги дам с благодарност, само защото шевовете не са на криво и отпред е логото на **********. Това ще продължава да ме изумява у хората докато не умра, защото знам, че дори и след това ще съществува Харесва ми размяната, предпочитам я пред парите, защото ме дразнят, не само с това, че на ден слушам по 30000 пъти за тях, а и за това, че вече са превърнати в някакъв култ без който явно няма да можем да се оправим. Благодаря на тези които си направиха труда да прочетат цялото това
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #132 -: Октомври 10, 2010, 23:49:52 » |
Нагоре
|
А мен също ме дразнят много неща, но гледам да си мълча, защото хора всякакви, както се казва и аз не съм цвете за мирисане. Но тъй като темата е специално за дразненето и споделянето в тази насока, ще си позволя да изкажа и своето недоволство На първо място е нещото което най-най-много ме изумява и страшно много ме дразни и ми е неприятно да го гледам - това са правописът и речникът на голяма част от така наречените "дами", това са жени, които имат деца, семейства и мъже до себе си, които явно нямат нищо против от просташко поведение и голяма липса не само на грамотност, но и на елементарна етика. Не знам какъв пример ще дава една такава съпруга, която явно се смята за достатъчно способна за да отгледа нов пълноценен индивид. Изключително много ми е неприятно грубото отношение, което вече срещам почти във всяка обява. Също така не мога да си обясна това с отказа за размените : Винаги съм смятала, че това е супер яко и че трябва да се направи един цял отделен сайт само за размени, защото ми писна от тия ПАРИ!!!!!!! Пари, пари, пари, пари Само това слушам всеки ден от всеки по няколко пъти споменати в едно изречение Мразя парите и се опитвам да стоя далеч от тях, случвало ми се е да отказвам размени, когато ми трябват ПАРИ, за нещо което не мога да разменя и не е материално (като сметката за гсм-а лошо ми става и там колко крадат тези нагли компании) Казала съм си, че повече няма да си купя нова дреха от магазин и го заявявам с гордост без да ме е срам, защото ми писна от тази крадлива, пропагандна система, която се движи единствено от тези гнусливи и снобарски хора, които не знаят как по-разумно да изхарчат парите си. Извинете ме, но не може една памучна тениска да струва 50лв и аз да ги дам с благодарност, само защото шевовете не са на криво и отпред е логото на **********. Това ще продължава да ме изумява у хората докато не умра, защото знам, че дори и след това ще съществува Харесва ми размяната, предпочитам я пред парите, защото ме дразнят, не само с това, че на ден слушам по 30000 пъти за тях, а и за това, че вече са превърнати в някакъв култ без който явно няма да можем да се оправим. Благодаря на тези които си направиха труда да прочетат цялото това Има нещо вярно във всичко това ,но не смятам ,че трябва да бъдем толкова Крайни във всичко. По отношение на струващата 50 лв тениска може и да се поспори, защото цената при нормални обстоятелства говори за качество. И не защото не са и криви шевовете говорим за качество ,а защото като я изпереш 15 пъти трикото не мръдва. А има и друг момент- ако обърнем нещата от гледна точка на бизнеса и маркетинга МАРКАТА винаги е била по скъпа - това е . Така е било и може би така и ще бъде.. Инъче мен също ме дразни материализмът-по скоро крайният материализъм. но съгласете се ,че и без пари не може-да в никакъв случай не са всичко , но за съжаление не можем без тях.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #133 -: Октомври 11, 2010, 00:05:05 » |
Нагоре
|
Парите,не са всичко,но всичко опира до тях !А са и един добьр стимул,за развитие .
|
|
« Последна редакция: Октомври 11, 2010, 00:12:27 от ROSIDINKOVA »
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #134 -: Октомври 11, 2010, 19:06:21 » |
Нагоре
|
А мен също ме дразнят много неща, но гледам да си мълча, защото хора всякакви, както се казва и аз не съм цвете за мирисане. Но тъй като темата е специално за дразненето и споделянето в тази насока, ще си позволя да изкажа и своето недоволство На първо място е нещото което най-най-много ме изумява и страшно много ме дразни и ми е неприятно да го гледам - това са правописът и речникът на голяма част от така наречените "дами", това са жени, които имат деца, семейства и мъже до себе си, които явно нямат нищо против от просташко поведение и голяма липса не само на грамотност, но и на елементарна етика. Не знам какъв пример ще дава една такава съпруга, която явно се смята за достатъчно способна за да отгледа нов пълноценен индивид. Изключително много ми е неприятно грубото отношение, което вече срещам почти във всяка обява. Също така не мога да си обясна това с отказа за размените : Винаги съм смятала, че това е супер яко и че трябва да се направи един цял отделен сайт само за размени, защото ми писна от тия ПАРИ!!!!!!! Пари, пари, пари, пари Само това слушам всеки ден от всеки по няколко пъти споменати в едно изречение Мразя парите и се опитвам да стоя далеч от тях, случвало ми се е да отказвам размени, когато ми трябват ПАРИ, за нещо което не мога да разменя и не е материално (като сметката за гсм-а лошо ми става и там колко крадат тези нагли компании) Казала съм си, че повече няма да си купя нова дреха от магазин и го заявявам с гордост без да ме е срам, защото ми писна от тази крадлива, пропагандна система, която се движи единствено от тези гнусливи и снобарски хора, които не знаят как по-разумно да изхарчат парите си. Извинете ме, но не може една памучна тениска да струва 50лв и аз да ги дам с благодарност, само защото шевовете не са на криво и отпред е логото на **********. Това ще продължава да ме изумява у хората докато не умра, защото знам, че дори и след това ще съществува Харесва ми размяната, предпочитам я пред парите, защото ме дразнят, не само с това, че на ден слушам по 30000 пъти за тях, а и за това, че вече са превърнати в някакъв култ без който явно няма да можем да се оправим. Благодаря на тези които си направиха труда да прочетат цялото това Аз също силно предпочитам размяната.Например пресен случай с Кемили.С момичето разменяме 3ти път вече.Пък по - нататък може и още да разменяме
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
|
|