Анджелина
Омъжена с деца
new user
Неактивен
Публикации: 103
добра
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #150 -: Октомври 12, 2010, 20:04:16 » |
Нагоре
|
Ето от такива обяви избеснявам Чисто нови боти
|
|
|
Активен
|
Не купувам/продавам парцали; Коректна съм, очаквам същото;
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #152 -: Октомври 12, 2010, 20:21:49 » |
Нагоре
|
И на мен си ми се виждат наред..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #153 -: Октомври 12, 2010, 20:26:41 » |
Нагоре
|
сподели с нас-защо? като гледам ботите,не виждам забележки по тях-просто са по семпли да речем.
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
|
|
« Отговор #154 -: Октомври 12, 2010, 20:27:10 » |
Нагоре
|
Аз също,не виждам къде е проблема,личи си,че не са носени.Чак да избеснявате : ,контактувала съм с тая жена и съм купувала от нея,нещата които продава напълно отговарят на описанието си!
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
Анджелина
Омъжена с деца
new user
Неактивен
добра
|
|
« Отговор #155 -: Октомври 12, 2010, 20:31:40 » |
Нагоре
|
ХАхахаха! Как да не са носени като подметката е мръсна, на първата снимка се вижда и отпред, че са прашасали /самата подметка/. Ватата вътре пък е степана от обуването- личи си прекрасно на първата снимка. За кожата не коментирам. Тя си е о.к. Може да са запазени, да са обувани два пъти, но нови не са! И все пак ако наистина окото ме лъже, се извинявам!
|
|
« Последна редакция: Октомври 12, 2010, 20:41:43 от Анджелина »
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #156 -: Октомври 12, 2010, 20:46:12 » |
Нагоре
|
Ама подметката си е гумена и си е такъв самия й цвят : Не познавам жената,за да я защитавам,но според мен не са носени и всичко им е наред-просто цвета им е такъв и на снимките така са излязли
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
maia_ssk
new user
Неактивен
Публикации: 195
|
|
« Отговор #158 -: Октомври 12, 2010, 21:02:19 » |
Нагоре
|
Специално до Анджелина, моля напишете ми вашият адрес на лични за да ви изпратя едната бота за моя сметка за да се успокоите.
БОТИТЕ СА ЧИСТО НОВИ
|
|
|
Активен
|
Пари предварително пращам само за нова стока! НЕ изпращам на абонати с отрицателни оценки без предварително плащане! Връщам стоки не отговарящи на описанието в обявата! Пощенска банка IBAN: BG36BPBI79381055467401 BPBIBGSF Коректна съм и очаквам същото от вас! За суми над 10 лв. МОЛЯ ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАЩАНЕ! http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=39895
|
|
|
Анджелина
Омъжена с деца
new user
Неактивен
добра
|
|
« Отговор #159 -: Октомври 12, 2010, 21:06:33 » |
Нагоре
|
Хубаво де, очите ме лъжат. Нови са! О.к. Всеки има право на мнение, нали?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #160 -: Октомври 13, 2010, 04:42:57 » |
Нагоре
|
и аз мисля,че ботичките са ок,мое мнение...
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
tevolere
new user
Неактивен
Публикации: 33
|
|
« Отговор #161 -: Октомври 13, 2010, 12:33:25 » |
Нагоре
|
и аз мисля,че ботичките са ок,мое мнение... и аз и мисля са си ок ,но и че издребнявате излишно,май всеки има навик тук да диша във врата на другия и дебне за някакви малки забележки.Като има забележка-защо има, като е с етикет-защо било с етикет -било търговия .Няма угода на някои хора според мен !
|
|
|
Активен
|
Точна и коректна съм,очаквам същото от Вас! Пращам артикулите с Еконт - пощенска пратка до офис. Използвам новата форма на сайта за отсъпка ЕКОНТ. Пращам и с Бг. поща като МПП! Държа на добрата комуникация!приятно пазаруване!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #162 -: Октомври 13, 2010, 12:38:45 » |
Нагоре
|
Слагам точка на горния спор,за да не заключа темата Наистина не търсете под вола теле,само си хабим нервите излишно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #163 -: Октомври 14, 2010, 19:33:48 » |
Нагоре
|
Мен пък ме дразни, когато дрехите са снимани на пода - било то ламинат, теракот или нещо си. Е толкова ли не може да ги сложите на легло или маса
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #164 -: Октомври 14, 2010, 19:41:26 » |
Нагоре
|
Аз снимам на земята, но просто няма къде другаде.Обективите ми са такива, че за да хвана цялата дреха трябва да съм изправена над нея.Няма как да се кача на масата и да се надвеся над дрехите, за да ги хвана целите.В спалнята пък светлината ми изобщо не е подходяща и няма да излязат реални цветовете.Най-подходящото място с най-хубава светлина и фон е в кухнята, на земята, под прозореца.
Аз пък се дразня на обувки и дрехи снимани от птичи поглед.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|