Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #165 -: Октомври 14, 2010, 19:46:05 » |
Нагоре
|
аз само последните снемки правих на земята,защото детето спеше на леглото.Есттествено,сложих китеник и или одеало Аз пък се дразня на обувки и дрехи снимани от птичи поглед.
и аз
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #166 -: Октомври 14, 2010, 19:48:39 » |
Нагоре
|
Аз снимам на земята, но просто няма къде другаде.Обективите ми са такива, че за да хвана цялата дреха трябва да съм изправена над нея.Няма как да се кача на масата и да се надвеся над дрехите, за да ги хвана целите.В спалнята пък светлината ми изобщо не е подходяща и няма да излязат реални цветовете.Най-подходящото място с най-хубава светлина и фон е в кухнята, на земята, под прозореца.
Аз пък се дразня на обувки и дрехи снимани от птичи поглед.
Ми постели едно одеалце. Тамън за фон и да изпъкне дрехата Нищо лично просто си споделям...
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #167 -: Октомври 14, 2010, 19:53:44 » |
Нагоре
|
Няма:) Не харесвам дрехи снимани върху губер, одеалца, смачкани чаршафи и шарен фон:)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #168 -: Октомври 14, 2010, 19:55:30 » |
Нагоре
|
Няма:) Не харесвам дрехи снимани върху губер, одеалца, смачкани чаршафи и шарен фон:)
Що шарен - едноцветен. Не, че не пъхам дрешките веднага в пералнята, ама някак ми е кофти
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
Публикации: 135
|
|
« Отговор #169 -: Октомври 14, 2010, 20:02:27 » |
Нагоре
|
Мен пък ме дразни, когато дрехите са снимани на пода - било то ламинат, теракот или нещо си. Е толкова ли не може да ги сложите на легло или маса Аз пък предпочитам да са на нечий под, отколкото на нечие легло (шегичка) И на мен ми е по лесно на пода, както казва Амбър по-лесно се снима дрехата. Ламинатът ми е изчистен като цвят и дрешката се вижда ясно. Най-общо казано, не съм се замисляла, но така ми е най-удобно и според мен снимката излиза най-добре.
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #170 -: Октомври 14, 2010, 22:10:37 » |
Нагоре
|
Аз снимам на земята, но просто няма къде другаде.Обективите ми са такива, че за да хвана цялата дреха трябва да съм изправена над нея.Няма как да се кача на масата и да се надвеся над дрехите, за да ги хвана целите.В спалнята пък светлината ми изобщо не е подходяща и няма да излязат реални цветовете.Най-подходящото място с най-хубава светлина и фон е в кухнята, на земята, под прозореца.
Аз пък се дразня на обувки и дрехи снимани от птичи поглед.
Абсолютно точно!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Merianlll
new user
Неактивен
Публикации: 72
|
|
« Отговор #171 -: Октомври 14, 2010, 22:42:46 » |
Нагоре
|
И моите обяви ги снимам на пода почти, килимите са ми много хубав фон.Още когато започнах да се занимавам с публикуване гледах, че и другите така правят А сега пък, повлияна от мненията ви, пуснах една обява,снимана на масата
|
|
|
Активен
|
Обичам да чета ЛС Поставяйте оценки!!!!! Изчаквам записалите се колкото преценя. Не плащам предварително, за да няма после изненади. Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските. http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #172 -: Октомври 15, 2010, 12:03:35 » |
Нагоре
|
Ето и още нещо, което ме човърка (май съм станала доста раздразнителна) Защо аджеба ми спестяват оценките - знам, че са препоръчителни, ама не мога да прося ! Пък за мен са си важни - нямам линк с оценки от Продавалник или др. подобни сайтове, просто защото съм новак в този вид покупко-продажби и разчитам да си изградя едно добро име.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Анджелина
Омъжена с деца
new user
Неактивен
Публикации: 103
добра
|
|
« Отговор #173 -: Октомври 15, 2010, 12:58:43 » |
Нагоре
|
Ето и още нещо, което ме човърка (май съм станала доста раздразнителна) Защо аджеба ми спестяват оценките - знам, че са препоръчителни, ама не мога да прося ! Пък за мен са си важни - нямам линк с оценки от Продавалник или др. подобни сайтове, просто защото съм новак в този вид покупко-продажби и разчитам да си изградя едно добро име.
Ама, искай си, бре моме. Не се свени! Няма срамно, да подсетиш отсрещната страна, да ти постави оценка.
|
|
|
Активен
|
Не купувам/продавам парцали; Коректна съм, очаквам същото;
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #174 -: Октомври 15, 2010, 13:13:27 » |
Нагоре
|
Ама, искай си, бре моме. Не се свени! Няма срамно, да подсетиш отсрещната страна, да ти постави оценка. Ама ми е неудобно. Е днес го направих и честно казано се чувствам ужасно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #175 -: Октомври 15, 2010, 13:37:59 » |
Нагоре
|
това със спестяването на оценки и мен много ме дразни.до сега смело мога да кажа,че съм поставяла оценки /за голяма радост само положителни/ на всички с които съм имала сделка и тя е приключвала успешно.пиша че съм получила нещото/пакет или запис / и отивам на оценки.но на мен ми бяха спестявани доста пъти.в началото подсещах на лс,някои пишеха други пак не.ами не е честно според мен.за това написах в подписа си колкото и егоистично да звучи "ще ви поставя оценка след като вие го направите".мисля че има полза.
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
eva_merry
new user
Неактивен
Публикации: 265
|
|
« Отговор #176 -: Октомври 15, 2010, 13:40:19 » |
Нагоре
|
Аз също много държа на оценките - винаги поставям и очкавам същото!Ако някой не го направи най-учтиво му напомням!! И за разлика от Продавалника,където почти никой не поставя оценки(или поне аз съм контактувала предимно с такива потребители,на които направо им е свидно да оценяват),тук смея да твърдя обратното - досега винаги съм получавала такива!!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,очаквам същото. И моля,нека се оценяваме!
|
|
|
malvi77
new user
Неактивен
Публикации: 228
|
|
« Отговор #177 -: Октомври 15, 2010, 13:48:09 » |
Нагоре
|
Много ме дразни "всички дребнави неща за които се заяждате". Сега като се замисля, никога не ми е правило впечатление къде е снимана дрехата или обувките-стига фонът да е добър и да се вижда всичко ясно, какво толкова значение има-аз и без това пера абсолютно всичко което купя, с рядки изключения, когато е очевадно и обонятелно, че дрешките са изпрани. Пък едва ли някой ще снима върху под засипан с кал... .Като не ви харесва нещо в дадена обява или я подминавате или я давате на модератор ако е в разрез с правилата, но сега да определяме и фона върху които се снима вече ми се вижда прекалено, невиждам защо за толкова трябва да се издрабнява...но все пак всички хора са различни... п.с...моля да не ме нападате сега-както всички вас и аз съм написъла какво ме дразни пък и темата е затова
|
|
|
Активен
|
Спазвам реда на записване в обявите си Предимство имат купувачите на по вече от един артикул; Предпочитам банков превод за разплащане/може и със запис/-винаги се съобразявам с отсрешната страна; Не приемам наложен платеж; Винаги пиша оценка-пишете и вие; Пари предварително НЕизпращам вече; ВНИМАНИЕ: МРЪСНИ ОБУВКИ И СЪС ЗАСЪХНАЛА КАЛ ПО ТЯХ, КАКТО И ДРЕХИ С НЕПОСОЧЕНИ В ОБЯВАТА ЗАБЕЛЕЖКИ ВРЪЩАМ ВЕДНАГА БЕЗ ОБЯСНЕНИЕ! Рейтингът ми от.... http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=55822&ppaction=readfeed
|
|
|
susikata
new user
Неактивен
Публикации: 144
|
|
« Отговор #178 -: Октомври 15, 2010, 14:09:57 » |
Нагоре
|
Аз в друг ред мисли...не, че ме дразни, но ми е непонятно защо някои потребители така пишат, имам в предвид толкова грамотно...ами ако не знаеш нещо как се пише - пусни му един спел чек. Пак казвам, не ме дразни, аз лично се забавлявам, но все пак недоумявам. Както и да е....
|
|
|
Активен
|
Коректна съм, очаквам същото! Изпращам като МПП, пазя ред 8 часа, не плащам опаковки и пликове. оценки
|
|
|
abba
new user
Неактивен
Публикации: 108
abba=фея на змея! Четете подписът ми!
|
|
« Отговор #179 -: Октомври 15, 2010, 14:11:45 » |
Нагоре
|
Мълчах, мълчах, но вече ми писна! Толерантна съм към подписите и условията на пращане, получаване и плащане на другите потребители. Мога да "преглътна": неграмотност, трудна комуникация, лошо опаковани пакети, защото ги приемам като плюсове. Те ми помагат в преценката за отсрещната страна. Спестявянето на оценки също. Може би е имало причина да ни я спестят? Но, много вече ме дразни: - Отбелязването на дадена обява, като ПРОДАДЕНА от продавача, още преди да съм получила пакета. Днес пак така! Получих пакета, а обявата изчезнала. Сега нито мога да видя каква беше цената, нито снимките, нито описанието, защото цялата дреха е на "топченца" /заваляна/ и ми се налага да я върна. Какво ви пречи да изчакате отсрещната страна да си получи пакета и тогава да отбележите "Продадено"? Аз лично го правя, едва след като получа и парите. Тогава реално сделката е приключила. - Спестявянето на забележки. Така само си губим времето, нервите и парите. Естествено, че такава вещ се връща, но и двете страни вече са я опаковали, носили, редили по опашки и платили по 2лв. пощенски. Кому е нужно?! Малко ли са ни другите нерви и простотии в ежедневието, та и такива ситуации за капак! - Публикуването в грешна категория. Например пола с талия 35см. и ханш 42см. при дрехи XL. Е, какво прави там? Потенциалният купувач на тази пола дори няма да я види, защото ще търси в категория S. - Снимките, които са накриво. Нищо не ви пречи да я редактирате /завъртите/ преди да я публикувате! Изпочупих си лаптопа от въртене! - Снимките, които не са фокусирани /мътни/, прекалено далечни или в малък формат /отваря се прозорец с гомемина 2Х3см./. Ми, то нищо не се вижда! Как очаквате да си продадете нещата, като не се виждат?! - Спестяването на описания - размери, материи, дебелина, състав, материали, състояние, цветове и т.н. През тези няколко дни на въпроси и чакането на отговори, ще си купя нещо друго от тук или магазина. Наистина не мога да разбера логиката на някои потребители. В подобни сайтове за да си продадеш стоката се разчита на ДОБРАТА РЕКЛАМА, а тя се изразява единствено в снимки и подробно описание! Знам, че някои няма да са съгласни с мен, но и аз да си кажа какво ме дразни.
|
|
|
Активен
|
НП само след уговорка. Не предплащам! При предложения за размяна-аз съм 176см., р-р L-XL, обувки №38. С момче на 9г.; ръст 153см.; обувки №37-38 Моля, не ми пращайте дрехи от II употреба - имам алергия към препаратите, с които ги третират. Изхвърлям ги директно! Мислете преди да ми ги изпратите. Ако си ги искате обратно, поемете си пощенските! Не предлагам вещи, които самата аз не бих купила! Честна и търпелива съм, но не злоупотребявайте! Записаните в две и повече обяви са с предимство.
|
|
|
|
|