silvi_art
new user
Неактивен
Публикации: 218
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Декември 23, 2011, 10:57:25 » |
Нагоре
|
Здравейте, опитвам се да добавя снимки в последната публикувана от мен обява, но не мога. Намалила съм снимките,колкото е необходимо, направила съм всичко, което сте описали, но не се получава. Преди не съм имала такъв проблем. Какво да направя?
|
|
|
Активен
|
Сериозният интерес към даден артикул винаги е съпроводен с лично съобщение! Изпращам с пощенската пратка на Еконт,но винаги може да се договорим за друг вид доставка! Личната ми преценка е водеща,но по принцип изисквам предварително заплащане! Всички мои обяви с дрехи и обувки са с подробни размери! Мерете! Не пращам за проба! Изборът е ваш,но при закупуване на две или повече обяви ползвате предимство! Ако закупите повече неща правя отстъпки! Приемам и размяна,стига да харесам нещо! Радва ме и високо ценя грамотността,точността и добрата комуникация! Толерантна и коректна съм и винаги оставям коментар след сделка!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #31 -: Декември 23, 2011, 12:02:59 » |
Нагоре
|
Здравейте, опитвам се да добавя снимки в последната публикувана от мен обява, но не мога. Намалила съм снимките,колкото е необходимо, направила съм всичко, което сте описали, но не се получава. Преди не съм имала такъв проблем. Какво да направя?
Каква грешка изписва?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
silvi_art
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #32 -: Декември 23, 2011, 15:56:11 » |
Нагоре
|
Изобщо не стигам до там, снимките започват да се прикачват и така....може и с часове,но не преминава към следващата стъпка. Долу в лентата ми се изписва - качва се... 6% .... и така си стои с часове.....Многократно опитвах,но не става Проблемът със снимките свързан ли е с обновяването на сайта или само при мен е така?
|
|
|
Активен
|
Сериозният интерес към даден артикул винаги е съпроводен с лично съобщение! Изпращам с пощенската пратка на Еконт,но винаги може да се договорим за друг вид доставка! Личната ми преценка е водеща,но по принцип изисквам предварително заплащане! Всички мои обяви с дрехи и обувки са с подробни размери! Мерете! Не пращам за проба! Изборът е ваш,но при закупуване на две или повече обяви ползвате предимство! Ако закупите повече неща правя отстъпки! Приемам и размяна,стига да харесам нещо! Радва ме и високо ценя грамотността,точността и добрата комуникация! Толерантна и коректна съм и винаги оставям коментар след сделка!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #33 -: Декември 23, 2011, 21:47:42 » |
Нагоре
|
Изобщо не стигам до там, снимките започват да се прикачват и така....може и с часове,но не преминава към следващата стъпка. Долу в лентата ми се изписва - качва се... 6% .... и така си стои с часове.....Многократно опитвах,но не става Проблемът със снимките свързан ли е с обновяването на сайта или само при мен е така? Не е свързан този проблем с обновяването. Опитай да си изтриеш кеша на браузъра или пробвай с друг. Другия проблем може да е от доставчика на нета. Ако нещо се е скапало може да имаш този проблем!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
silvi_art
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #34 -: Декември 24, 2011, 16:05:58 » |
Нагоре
|
Благодаря ви! Справих се най-сетне ))) Весели празници ви желая!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #35 -: Декември 24, 2011, 16:11:51 » |
Нагоре
|
Благодаря ви! Справих се най-сетне ))) Весели празници ви желая! Весели празници и от мен
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Aabenceaf
new user
Неактивен
Публикации: 1
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #36 -: Март 31, 2018, 12:34:15 » |
Нагоре
|
Tracking cell phones without permission tracking cell phone tracking cell phone mobile spy apps how to read text messages from another phone, gps tracker iphone 7 plus, track my iphone track iphone track my kids iphone.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sellin
new user
Неактивен
Публикации: 35
|
|
« Отговор #37 -: Май 06, 2018, 19:47:44 » |
Нагоре
|
Какъв е този спам?
|
|
|
Активен
|
"Не се опитвам да приличам на момиче, защото вече не съм. Сега съм жена и това ми харесва.", Шарън Стоун
|
|
|
Fortunamn
new user
Неактивен
Публикации: 1
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #38 -: Май 29, 2018, 18:44:33 » |
Нагоре