Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« -: Септември 23, 2010, 15:15:11 » |
Нагоре
|
Снимкте трябва да имат уникални за вас имена. Примерно nelito001.jpg. Снимките трябва да са с максимална големина - 1,5 мегабайта. Снимките които публикувате трябва да са с минимална резолюция 600х600 пиксела и максимална големина на файла 1,5 мегабайта.
Добра програма за корекция на снимките е "Microsoft Office Picture Manager" намираща се в пакета на "Microsoft Office 2003"Ето и един друг начин за лесна промяна на снимките за Windows XP. Свалете си ТАЗИ ПРОГРАМА (оригинална е на Microsoft). Инсталирайте я. След инсталацията, когато дадете десен бутон на снимката ще ви излиза следния прозорец: За Windows 7/Vista ползвайте този линк: WINDOWS VISTA/WINDOWS 7Натискате на "Resize Pictures" след което ви се показва следния прозорец: Давате на Large, след което натискате бутона ОК. Ще ви се появи нова снимка с размери 1024х768 Можете да променяте и повече от една снимка, като марките съответните снимки:
|
|
« Последна редакция: Октомври 31, 2011, 10:12:26 от Хуан Куеста »
|
Активен
|
|
|
|
ellyy07
new user
Неактивен
Публикации: 101
Всичко е по лична преценка!!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Септември 23, 2010, 19:11:53 » |
Нагоре
|
БЛАГОДАРЯ!!!!!!!Ще пробвам сега!
|
|
|
Активен
|
Всичко е по лична преценка!
|
|
|
ellyy07
new user
Неактивен
Публикации: 101
Всичко е по лична преценка!!!!
|
|
« Отговор #2 -: Септември 23, 2010, 19:19:57 » |
Нагоре
|
Пробвах но пак не става,снимките станаха този р-р,инсталирах всичко както си е но не иска въобще да публикува!
|
|
|
Активен
|
Всичко е по лична преценка!
|
|
|
alekaivanova
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #3 -: Септември 26, 2010, 15:37:52 » |
Нагоре
|
здравейте,искам да сменя снимката на една от обявите си, но си остава същата,няма проблем с размера и резолюцията.... при редакцията излиза новата снимка, а после в моите обяви си стои старата
|
|
|
Активен
|
1.Коректна съм,бъдете и вие,моля 2.Пощенските са за сметка на купувача,ако не съм посочила" с пощенските" 3.Пращам след получаване на запис или копие от него на е-майл. 4.Пиша оценки,правете го и вие,моля 5.Пазя ред 24 часа,предимство на писалите на лични БЕЗ РАЗМЯНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Септември 26, 2010, 17:39:10 » |
Нагоре
|
здравейте,искам да сменя снимката на една от обявите си, но си остава същата,няма проблем с размера и резолюцията.... при редакцията излиза новата снимка, а после в моите обяви си стои старата
Моля линк към обявата!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
geri_koleva
new user
Неактивен
Публикации: 15
|
|
« Отговор #5 -: Октомври 04, 2010, 12:08:13 » |
Нагоре
|
Здравейте опитвам се да публикувам обява но ми излиза това Error creating resized original! Command: "/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 500x476 '/var/www/bgdomakinq/data/109/large/55232522.jpg' Error code: 1 Снимките не са големи ,по 60-70 кб са ,все пак им намалих размера и пак не стана .Кажете ми къде греша Сега видях че има тема за това
|
|
« Последна редакция: Октомври 04, 2010, 12:17:15 от geri_koleva »
|
Активен
|
Скайп gery.koleva
С предимство 2 или повече обяви,изпращам и получавам като МПП или Еконт пощенска пратка .Не изпращам за проба Не приемам връщане защото не сте измерили правилно
Имам над 200 полож.Оценки в съседния сайт
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Октомври 04, 2010, 12:32:52 » |
Нагоре
|
Здравейте опитвам се да публикувам обява но ми излиза това Error creating resized original! Command: "/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 500x476 '/var/www/bgdomakinq/data/109/large/55232522.jpg' Error code: 1 Снимките не са големи ,по 60-70 кб са ,все пак им намалих размера и пак не стана .Кажете ми къде греша Сега видях че има тема за това http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=339.0Погледнете тази тема!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Merianlll
new user
Неактивен
Публикации: 72
|
|
« Отговор #7 -: Октомври 08, 2010, 20:22:25 » |
Нагоре
|
Здравейте. Имам проблем с тази обява: http://www.bgdomakinq.com/editproduct.php?phoedit=60047Публикувах я, но снимките не излезнаха. При редакция дава тази грешка за размера, макар, че бяха в нормата. Въпреки това пак ги умалих. Исках да я изтрия, но бутона "Потвърди промените" не работи. Какъв е проблема? :
|
|
|
Активен
|
Обичам да чета ЛС Поставяйте оценки!!!!! Изчаквам записалите се колкото преценя. Не плащам предварително, за да няма после изненади. Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските. http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #8 -: Октомври 08, 2010, 20:36:15 » |
Нагоре
|
Здравейте. Имам проблем с тази обява: http://www.bgdomakinq.com/editproduct.php?phoedit=60047Публикувах я, но снимките не излезнаха. При редакция дава тази грешка за размера, макар, че бяха в нормата. Въпреки това пак ги умалих. Исках да я изтрия, но бутона "Потвърди промените" не работи. Какъв е проблема? : Няма проблем. Работи си бутона. Потвърдена си.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
Merianlll
new user
Неактивен
Публикации: 72
|
|
« Отговор #9 -: Октомври 08, 2010, 21:10:05 » |
Нагоре
|
Здравейте. Имам проблем с тази обява: http://www.bgdomakinq.com/editproduct.php?phoedit=60047Публикувах я, но снимките не излезнаха. При редакция дава тази грешка за размера, макар, че бяха в нормата. Въпреки това пак ги умалих. Исках да я изтрия, но бутона "Потвърди промените" не работи. Какъв е проблема? : Няма проблем. Работи си бутона. Потвърдена си. Благодаря за бързия отговор, изтрихте ми обявата, сега я качвам пак, пак редактирах снимките, ама.... Моля, помогнете пак с потвърждението http://www.bgdomakinq.com/editproduct.php?phoedit=60109
|
|
|
Активен
|
Обичам да чета ЛС Поставяйте оценки!!!!! Изчаквам записалите се колкото преценя. Не плащам предварително, за да няма после изненади. Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските. http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
|
|
|
iovka_74
new user
Неактивен
Публикации: 93
|
|
« Отговор #10 -: Октомври 31, 2010, 06:34:05 » |
Нагоре
|
От вчера и аз се опитвам да побликувам обява, но все ми излиза грешка... Error creating resized original! Command: "/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 500x476 '/var/www/bgdomakinq/data/109/large/55232522.jpg' Error code: 1Снимките ми са намалени, спазвам всички указания , но нищо не се получава Греша ли нещо или е някакво претовалране на системата?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Октомври 31, 2010, 09:27:51 » |
Нагоре
|
От вчера и аз се опитвам да побликувам обява, но все ми излиза грешка... Error creating resized original! Command: "/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 500x476 '/var/www/bgdomakinq/data/109/large/55232522.jpg' Error code: 1Снимките ми са намалени, спазвам всички указания , но нищо не се получава Греша ли нещо или е някакво претовалране на системата? Снимките трябва да са минимум 600х600 пиксела! За това ви дава тази грешка!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #12 -: Ноември 14, 2010, 20:27:26 » |
Нагоре
|
Още един " Рус" въпрос: Разбрах как се увеличава/намалява размера на снимката, но пикселите може ли да ги регулираме чрез програма или трябва да снимам наново?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Ноември 14, 2010, 20:48:30 » |
Нагоре
|
Още един " Рус" въпрос: Разбрах как се увеличава/намалява размера на снимката, но пикселите може ли да ги регулираме чрез програма или трябва да снимам наново?
Може да регулирате. Ето тук пише как http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=339.0
|
|
|
Активен
|
|
|
|
giurenceto
new user
Неактивен
Публикации: 18
|
|
« Отговор #14 -: Декември 01, 2010, 14:55:59 » |
Нагоре
|
здравей Хуан:),опитжам се да кача някой снимки,но и на мен ми дава същия проблем като на другите потребители.когато намалях пикселите на снимките на 600х600 програмата автоматично ми ги правеше на 600х450 пиксела.каде баркам.пробвах да дръпна програмата от тази тема но не се получи.разрових се в моя комп и намерих Microsoft Office Picture Manager.s tazi programa gi naprawih.pomagaj
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|