Ми тогава и аз да навърлям , нещата които са лично за мен !
Най-важно ми е да са ми здрави децата , и дъщеря ми и мъж ми
После в отношенията между двама ни , много ми е важно , от време на време да се сеща да ми направи някакъв жест , било то безалкхолно или двечаши с вода на свещи , или просто прибирайки се да ми откъсне двайсетина жълтурчета и да ми ги поднесе като букет ( тези жълтурчета , лично откъснати от него и аранжирани с трева , са ми по ценни от който и да е било букет от рози или каквото и да било от магазин за цветя) , много ми е важно , да се сеща да ми прави чат пат комплименти , и се радвам че за това няма нужда да го подсештам , думи като , "Много ти е секси така , със все още мократа коса " когато съм излязнала от банята , или когато съм спала без да съм си вързала косата и съм придобила прическа тип "Два пръста в контакта" , получавам думите "Мммммм Мило , така изглеждаш много дива" , ей такива малки неща , ми крепят женското самочувствие , тъй като , нека само спомена , че когато се взехме бях 60 кила а сега съм мани мани , когато забременях , понеже рязко почнах да качвам без да ям нищо освен обезсолена пъстърма, само вода пиех , та ме пратиха на разни изследвания , и се оказа че в следствие на хормоните от бременноста нещо ми се е бъгнал софтуера на мастните клетки и вместо да трупат висако енергийни мазнини , те поемаха вода , и то веднага , аз имах чувството че умирам от жажда , и само се наливах , и така качих до 100 кила , наистина съм щастлива че мъж ми наистина си ме харесва и такава , не просто се преструва , за него това наистина няма значение!
Друго нещо което пак се отнася само помежду ни е кревата , аз съм доста по авантюрист в това отношение от него , и все искам да пробваме нови и нови работи , той е доста консервативен в това отношение , няма да забравя , още живеехме на квартираа , бях взела шоколадов дресинг за торти и сладолед , и сега няма да изпадам в подробноси , знаити за какво ви говоря , дрисирахме се каквото се дресирахме , той буквално през цялото време стискаше зъби да не избяга , после право в банята , излизайки ми каза никога повече да не ви минават такива неща , защото той се чувствал ужасно когато нещо по него лепнело , много се натъжих , като цяло много му куца частта с романтиката и експеримента , хич о няма просто , това е нещо което ми липсва !
Имам нужда и от лично време , било то за да се видя с приятелки или просто да си поседя ей така и да гледам някой филм без да се занимавам с малката
Относно магазините , умирам да обикалям , не за да купувам , тук сама си слагам спирка , но ей така на Дзяй пазар , да видя ва пипна , мнот.го обичам, но със него никога не ми се получава , се стига де айде да излизаме , за какво влизаш като нищо няма да купуваш и т.н.
Чих се радвала ако имах повече финасова сигурност , сегашното ни полужение изнервя и двама ни , ако не се притеснявах за пари , сигурна съм че във всичка друго щеше да ми върви повече
Роднините му , е това вече е много ама много болна тема , уважавам само баба му , тьй като тя го е отгледала , мъж ми няма майка , така че може би тя ми е свекърва , баща му , брат му , мащехата му , и тремата имат много големи простъпки и много са ме убидиле , така че за мен и дъщеря ми те не съществуват !
Колаааа , за мен тя е свобода , надявам се да не звучи арогантно , но аз съм много добър шофьор , и това са ми го казвали много мъже , че не карам като жена , просто обичам колата , това ми е мечта от малка , обичам просто да се кача в колата и да покарам час два , дори и безцелно , особено вечер , това е моя релакс , за жалост в последно време ми се отдава все по рядко
Относно кухнята , на мнение съм че ако имам възможността да си я направя такава каквато искам , и да си имам всичко което ми трябва , ще ми е много по приятно когато готвя , сега ми е просто едно досадно задължение
И сега отностно номер 15 , аз бяхголама флиртаджийка , сласни погледи , завоалирани мръсотийки , бяха мой специалитет , но мъж ми болезнено ревнив , направо толкова ревнив човек не съм срещала , дори към днешна дата , въпреки особено масивният ми външен вид аз все още имам симпатично лице и чар , които мъжете забелязват и когато някой има глупостта да изтърси нещо пред него , сигурно на секундата щеше да се ревърне в труп ако мъж ми можеше да убива с поглед , той не може да види разликата между невинния флирт и закачка и плануването на изневяра , затова и аз особенно много се пазя , не защото ме е страх или нещо такова , а защото знам че колкото и невинно да е той ще му придаде такова огромно значение , че това ще го натъжи и разтрои , а аз не искам за глупости да е чувства зле , такаче хайде мога и без флирт да живея , нали си имам този между двама ни
Ако се сетя за още ще дописвам