{GOOGLENEWHOR}

Страници: [1] 2   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: НОВИ ЦЕНИ В БГ ПОЩИ ОТ 1 ОКТОМВРИ!  (Прочетена 8042 пъти)
0 Членове и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
marti1312
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 184

Моля, четете подписа ми!

Поканени потребители: 0

Профил
« -: Октомври 01, 2010, 13:47:41 »
Раздели ТемаНагоре

Приятели, сега разбрах, че от днес има нови цени в БГ пощи!ЕСТЕСТВЕНО НАГОРЕ! Shocked
До колкото разбрах от служителката, повишението е от 34 ст. за най-малките пакети до 85 ст. за пратките около 2кг. За останалите не съм се интересувала! Embarrassed
ПРИМЕР:
Пакетчето, за което преди плащах 1,29 лв., ВЕЧЕ Е 1,63 лв.
Така че, мили потребители, имайте го впредвид, заявявайки парички за пощенски разходи!
Приятна събота и неделя на всички!
Марти
Активен

Не приемам запис без адрес на лс!
Ходя до пощата в понеделник и петък!
За 2 и повече покупки и за познати потребители правя отстъпка!
За нови потребители изпращам след предварително плащане!
Не пращам пари предварително!
Връщам дрехи, които не отговарят на описанието!
Оценките ми в Продавалник-а:
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=83850
ivelinajk
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 28

Профил
« Отговор #1 -: Октомври 01, 2010, 14:05:02 »
Раздели ТемаНагоре

В сайта са качени новите тарифи. Промяната е насъществена и касае само пакети до 250 грама!
За сверка:
до 100- беше 0.55лв., а сега е 0.70лв.
от 101 до 250-беше 0.75лв., а сега е 0.85лв.
от 251 до 500- запазва се 1.05лв.
от 501 до 1000- запазва се 1.30лв.
от 1001 до 2000- запазва се 1.50лв.
Това са такси за непрепоръчани пратки. За препоръка калкулирайте още 0.54лв. Wink
« Последна редакция: Октомври 01, 2010, 14:07:12 от ivelinajk » Активен

maxim007
не копирам
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 139

Профил
« Отговор #2 -: Октомври 01, 2010, 14:07:22 »
Раздели ТемаНагоре

Не съм сигурна,но мисля има промени и до 1кг,поне преди плащах по 1.59 :Smiley
Активен

мъжа ми не цака карти с друга
Килим вкъщи нямам
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 11272

Профил
« Отговор #3 -: Октомври 01, 2010, 14:33:12 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.bgpost.bg/PressReleases/Article.aspx?article=230

Нови цени на универсалната пощенска услуга от 01.10.2010
Активен

Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!

taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #4 -: Октомври 01, 2010, 15:03:49 »
Раздели ТемаНагоре

Вече не е +0.54 лв за препоръка,а + 0.58 лв
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
katrin7
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 108

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #5 -: Октомври 01, 2010, 15:32:34 »
Раздели ТемаНагоре

В сайта са качени новите тарифи. Промяната е насъществена и касае само пакети до 250 грама!
За сверка:
до 100- беше 0.55лв., а сега е 0.70лв.
от 101 до 250-беше 0.75лв., а сега е 0.85лв.
от 251 до 500- запазва се 1.05лв.
от 501 до 1000- запазва се 1.30лв.
от 1001 до 2000- запазва се 1.50лв.
Това са такси за непрепоръчани пратки. За препоръка калкулирайте още 0.54лв. Wink

То никой не праща днес вече непрепоръчани пратки...
Активен

С БЕБЕ СЪМ ходя до пощата или еконт 2-3 седмично, не всеки ден.
1. Коректна и бърза съм и очаквам същото и от другите.
2. Изпращам след предварително заплащане като МПП за хора с малко оценки или отрицателни, както и за суми над 10 лв. С еконт като пощенска пратка с наложен платеж.
3. Спазвам реда на записалите се в обявата.
4. Пощенските са за сметка на купувача.
5. Разменям САМО за нови неща за бебе!
ivka_piffka
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 107

Профил
« Отговор #6 -: Октомври 01, 2010, 16:13:26 »
Раздели ТемаНагоре

Приятели, сега разбрах, че от днес има нови цени в БГ пощи!ЕСТЕСТВЕНО НАГОРЕ! Shocked
До колкото разбрах от служителката, повишението е от 34 ст. за най-малките пакети до 85 ст. за пратките около 2кг. За останалите не съм се интересувала! Embarrassed
ПРИМЕР:
Пакетчето, за което преди плащах 1,29 лв., ВЕЧЕ Е 1,63 лв.
Така че, мили потребители, имайте го впредвид, заявявайки парички за пощенски разходи!
Приятна събота и неделя на всички!
Марти
Да и аз днес пратих едно ,което по принцип пращам за 1,29 лв а сега ми взеха 1,49 лв Shocked
Активен
kikopi
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 112

Профил
« Отговор #7 -: Октомври 01, 2010, 18:32:41 »
Раздели ТемаНагоре

И аз се чудих,че днес за пакет,за който принципно плащам 1,29лв.,ми взеха 1,43лв.,а то каква била работата  SmileyПисах на момичето,че евентуално има повишение на цените,а сега вече след като прочетох съм сигурна,че е така  Cheesy
Активен

1. Пощенските разходи са за сметка на купувача!
2. Не приемам наложен платеж!
3. За сума над 20 лева,изпращам след предварително заплащане!
4. С предимство,купуващите повече от 1 моя обява!
5. Връщам дрехи, които не отговарят на описанието!
6. Коректна съм,бъдете и Вие коректни!
mama_na_aleks
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 348

Профил
« Отговор #8 -: Ноември 17, 2010, 23:46:48 »
Раздели ТемаНагоре

Мама им кожудери навсякъде станаха!само увеличават ,а парите-заплати детски пенсии  кой ще увеличи-  (shout2)
Активен

Коректна съм моля за същото!
За нови и непознати потребители парите първо- ако искам да правя подаръци ще публикувам обявите в секция Подарявам!
Всички имаме деца и знаем колко трудно се гледат,нека си помагаме взаимно.
rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 455

София

Профил WWW
« Отговор #9 -: Декември 01, 2010, 20:24:55 »
Раздели ТемаНагоре

Не знам за вас, но аз български пощи се отказах да им ползвам услугите още миналата година, защото хем тарифите им са космически, хем удрят в кантара като пращаш колети, хем се зъбят и заяждат няк'ви дърти кранти, та чак да ти се отще да пращаш.

Но преди да обясня какво имам предвид държа да отбележа, че това не е оплакване, а предупреждение към мамите да си имат едно и две наум като отиват в пощата да пращат колети.
А ето и за какво говоря: миналата година, когато продавалникът си беше все още продавалник, сестра ми ме прати до пощата да пусна колет вместо нея. Отивам там, мерят го (излезе 3.5 кг, а не тежеше като толкова), попълвам си аз бланката и тамън да го пуснат ми казват, че цената е 18 лв., но не можели да го пуснат, защото не им харесвала марката - не била валидна (как стана невалидна за един ден - това е друг въпрос). Ама че я бях купил от тях предния ден това явно нямаше значение. Отделно и че общата цена беше почти толкова колкото стойността на стоката в колета, което ще рече, че както сестра ми се беше разбрала с мацката тя да ни плати разходите после (тоест, ние да ги платим при изпращането, а тя после да ни пусне запис за същата сума), щеше да й излезе златен тоя колет. Съответно им теглих една дълга по майчина линия на висок глас и отидох в любимия ми офис на Еконт (любим, защото там работеше една много яка мацка ). Мацката премери колета и тоя път теглото му се оказа само 1 кг и общата цена заедно с доставката - почти 8.50 лв. без някакви стотинки.
Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #10 -: Декември 01, 2010, 20:45:46 »
Раздели ТемаНагоре

Не знам за вас, но аз български пощи се отказах да им ползвам услугите още миналата година, защото хем тарифите им са космически, хем удрят в кантара като пращаш колети, хем се зъбят и заяждат няк'ви дърти кранти, та чак да ти се отще да пращаш.

Но преди да обясня какво имам предвид държа да отбележа, че това не е оплакване, а предупреждение към мамите да си имат едно и две наум като отиват в пощата да пращат колети.
А ето и за какво говоря: миналата година, когато продавалникът си беше все още продавалник, сестра ми ме прати до пощата да пусна колет вместо нея. Отивам там, мерят го (излезе 3.5 кг, а не тежеше като толкова), попълвам си аз бланката и тамън да го пуснат ми казват, че цената е 18 лв., но не можели да го пуснат, защото не им харесвала марката - не била валидна (как стана невалидна за един ден - това е друг въпрос). Ама че я бях купил от тях предния ден това явно нямаше значение. Отделно и че общата цена беше почти толкова колкото стойността на стоката в колета, което ще рече, че както сестра ми се беше разбрала с мацката тя да ни плати разходите после (тоест, ние да ги платим при изпращането, а тя после да ни пусне запис за същата сума), щеше да й излезе златен тоя колет. Съответно им теглих една дълга по майчина линия на висок глас и отидох в любимия ми офис на Еконт (любим, защото там работеше една много яка мацка ). Мацката премери колета и тоя път теглото му се оказа само 1 кг и общата цена заедно с доставката - почти 8.50 лв. без някакви стотинки.
Къв е тоз колет бре Shocked Shocked Shocked,над 2 кг. е около 2.50лв.,скоро пусках колет около 4 кг. и платих толкова-2.50 лв. Roll Eyes
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #11 -: Декември 02, 2010, 00:10:46 »
Раздели ТемаНагоре

Тебе са те взели за мезе  Cheesy Cheesy Cheesy явно си им се видял с пари и са решили да те излъжат Cheesy Cheesy
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

София

Профил WWW
« Отговор #12 -: Декември 02, 2010, 13:32:12 »
Раздели ТемаНагоре

Ми в крайна сметка те губят. Защото в Еконт хем по-евтино, хем по-добро обслужването, хем и по-красиво...
Активен

taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #13 -: Декември 02, 2010, 13:38:17 »
Раздели ТемаНагоре

Международна ли е била пратката???Че за 18 лв...
И как според вас се получава разлика от 2,5 кг в теглото.От 3,5,че после един.Не вярвам,ама никак.Нещо май ни вземат за цаци...
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

София

Профил WWW
« Отговор #14 -: Декември 02, 2010, 13:41:59 »
Раздели ТемаНагоре

Международна ли е била пратката???Че за 18 лв...
И как според вас се получава разлика от 2,5 кг в теглото.От 3,5,че после един.Не вярвам,ама никак.Нещо май ни вземат за цаци...
Как мислиш? Бърникали са кантара и после си прибират разликата в цената. Правят го по същата схема каквато го правеха търговците по пазарите. Само че тия в пощата няма кой да ги контролира и правят каквото си искат. А Еконт очевидно държат на клиентите си и затова не ги цакат в кантара.
А пратката беше за провинцията, не за чужбина. То сигурно ако беше за чужбина в Еконт пак по-евтино от 18 лв. щеше да ми излезе.
Активен

Страници: [1] 2   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: