{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: НОВИ ЦЕНИ В БГ ПОЩИ ОТ 1 ОКТОМВРИ!  (Прочетена 8039 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #15 -: Декември 02, 2010, 13:43:43 »
Раздели ТемаНагоре

Човече,разбирам да играят с кантара.Ама чак такава разлика...То се усеща и без кантар.
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 455

София

Профил WWW
« Отговор #16 -: Декември 02, 2010, 13:49:42 »
Раздели ТемаНагоре

Усеща се, ама като бързаш не гледаш много-много.
Активен

velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #17 -: Декември 02, 2010, 14:03:21 »
Раздели ТемаНагоре

Международна ли е била пратката???Че за 18 лв...
И как според вас се получава разлика от 2,5 кг в теглото.От 3,5,че после един.Не вярвам,ама никак.Нещо май ни вземат за цаци...
Как мислиш? Бърникали са кантара и после си прибират разликата в цената. Правят го по същата схема каквато го правеха търговците по пазарите. Само че тия в пощата няма кой да ги контролира и правят каквото си искат. А Еконт очевидно държат на клиентите си и затова не ги цакат в кантара.
А пратката беше за провинцията, не за чужбина. То сигурно ако беше за чужбина в Еконт пак по-евтино от 18 лв. щеше да ми излезе.
ами нали са ти дали документ за парите,тях как са ги оправили  Roll Eyes
Активен

rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 455

София

Профил WWW
« Отговор #18 -: Декември 02, 2010, 14:30:58 »
Раздели ТемаНагоре

Това вече не знам. Обаче знам, че с "Български пощи" повече нищо не пращам - дори и обикновени писма.
Активен

tony_dimova
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 31

Профил
« Отговор #19 -: Декември 06, 2010, 11:29:33 »
Раздели ТемаНагоре

Само да допълня, аз от пощата съм получавала отворени пакети. А Еконт специално имат социална мрежа за майки. Пратките между регистрирани в тази социална мрежа са с 20% /до скоро беше 40%/ по ниски, калкулира ти сумата още при заявка и сам си преценяваш. Аз лично прфедпочитам куриера малко е по скъпо ама мисля по-сигурно.
Активен
taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #20 -: Декември 06, 2010, 11:30:59 »
Раздели ТемаНагоре

Аз съм ги ползвала веднъж.И освен,че е по-скъпичко,са ми и далечко.
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #21 -: Декември 06, 2010, 11:34:24 »
Раздели ТемаНагоре

аз съм ползвала и еконт и спиди ама сега на последък предпочитам БГ ПОЩИ
Активен

delia
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 183

delia от Продавалник-а

Профил
« Отговор #22 -: Декември 06, 2010, 11:34:37 »
Раздели ТемаНагоре

Само да допълня, аз от пощата съм получавала отворени пакети. А Еконт специално имат социална мрежа за майки. Пратките между регистрирани в тази социална мрежа са с 20% /до скоро беше 40%/ по ниски, калкулира ти сумата още при заявка и сам си преценяваш. Аз лично прфедпочитам куриера малко е по скъпо ама мисля по-сигурно.
Да, но отстъпката касае само детските стоки, до колкото знам.
Активен

Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
sweets
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 106

И там съм sweets....

Профил
« Отговор #23 -: Декември 06, 2010, 12:00:39 »
Раздели ТемаНагоре

Да, но отстъпката касае само детските стоки, до колкото знам.

На мен пък служителите им ми казаха, че няма значение каква е стоката. Моето дете е вече в мъжката номерация, та аз дефакто детски неща нямам и затова изрично ги попитах. Проблема е, обаче, че не срещам други мами, регистрирани там. Huh?
Колкото до пощите, не знам някоя от услугите им да струва 18 лв. Тук имаше публикуван ценоразпис, и всички екстри да калкулираш, пак няма да стане 18 лв.
Активен

Предимство за тези, които си изберат повече от едно нещо.
За суми над 20 лв, нови потребители и потребители с отрицателни оценки ще помоля за предварително плащане.
Приемам плащане по банка, пощ. запис или паричен превод чрез Еконт /най-удобен и евтин/, ето банковата ми сметка:IBAN BG06UNCR 7630 1078 5520 56
СКЛОННА СЪМ ДА ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНИ И ПРАЩАМ ЗА ПРОБА!
Моля, не забравяйте пощенските! Smiley
delia
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 183

delia от Продавалник-а

Профил
« Отговор #24 -: Декември 06, 2010, 15:03:01 »
Раздели ТемаНагоре

Аз съм регистрирана, но никога не съм ползвала тази услуга.
Инъче офиса им ми е сравнително близо и ги ползвам най-редовно за служебни и лични пратки.
Активен

Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
Nikovat
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1054

Профил
« Отговор #25 -: Януари 15, 2011, 15:41:27 »
Раздели ТемаНагоре

Аз съм регистрирана, но никога не съм ползвала тази услуга.
Инъче офиса им ми е сравнително близо и ги ползвам най-редовно за служебни и лични пратки.
редовно ползвам тази услуга. що неща пратих и получих така.за пример ще ви дам-колело триколка ми излезна 4лв,като беше в две торби сложено и старателно опаковано от тях. едно конче люлка от по-големите излезна 6лв.и когато ми се наложи нещо такова да пращам или получавам винаги ЕКОНТ
Активен

Здравейте!!!
1. Коректна съм,бъдете и вие коректни
2.Ходя веднъж в седмицата до пощата,понеже съм с малко дете,а вече става студено
3.Пощенските са за сметка на купувача
4.Приемам и предлагам размяна
5.Пиша оценки,правете го и вие
6 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=188416494509440&set=a.188357027848720.46474.142927812391642&pid=606813&id=142927812391642
Задължителен е КОМЕНТАРА

Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: