{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 2 3 [4] 5   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: От къде сайта се пълни предимно с НОВИ неща?  (Прочетена 23992 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Cheesecake
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 368

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #45 -: Октомври 05, 2010, 17:06:12 »
Раздели ТемаНагоре

Аз тук видях часовник,който имам и  екупен от интернет за 9лв.някъде..тук беше 25 Lips Sealed Беше още като се регистрирах и писах на някои от модераторите(не помня вече кой,всички ми бяха еднакви в началото),но така и не получих отговор,незнам какво е станало..Жалко,че и потребителката не помня,знам само,че уж беше подарък,а имаше каталожната снимка от същия сайт Cheesy
Активен

НЕ поемам пощенски,освен ако не съм отбелязала!
Моля за глас  http://nagradite.net/estrella Smiley
geri_koleva
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 15

Профил
« Отговор #46 -: Октомври 06, 2010, 18:22:05 »
Раздели ТемаНагоре

Ами от къде....аз примерно доста си пазарувам ... и често нещата не успявам да ги облека, сезонът им минава. Естествено дори и ново, нещото го правам най-много на половината от цената, на която съм го купила...но това си е решение за мен.
Със сигурност има и хора, които са търговци и ползват сайта да продават стоката си, но има и такива като мен Smiley

Аз също имам доста нови неща ( или обличани не повече от 2-3 пъти)Проблемът при мен е,че пазарувам малко неконтролируемо и често купувам неща от които всъщност нямам нужда. Undecided Обичам да пазарувам и от чуждестранни сайтове и не винаги покупките ми се успешни  Tongue
Активен

Скайп gery.koleva

С предимство 2 или повече обяви,изпращам и получавам като МПП или Еконт пощенска пратка .Не изпращам за проба
Не приемам връщане защото не сте измерили правилно

Имам над 200 полож.Оценки  в съседния сайт
Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Criminal mind...

Профил
« Отговор #47 -: Октомври 07, 2010, 19:32:34 »
Раздели ТемаНагоре

Ами от къде....аз примерно доста си пазарувам ... и често нещата не успявам да ги облека, сезонът им минава. Естествено дори и ново, нещото го правам най-много на половината от цената, на която съм го купила...но това си е решение за мен.
Със сигурност има и хора, които са търговци и ползват сайта да продават стоката си, но има и такива като мен Smiley
Аз също имам доста нови неща ( или обличани не повече от 2-3 пъти)Проблемът при мен е,че пазарувам малко неконтролируемо и често купувам неща от които всъщност нямам нужда. Undecided Обичам да пазарувам и от чуждестранни сайтове и не винаги покупките ми се успешни  Tongue

и аз така, само дето аз пазарувам не "малко неконтролируемо", а напълно, totally out of control  (work7) (work5)
Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
tevolere
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 33

Профил
« Отговор #48 -: Октомври 12, 2010, 14:20:08 »
Раздели ТемаНагоре

аз имам също много нови неща ,повечето дрехи пробвам ,и  по-късно и не смея да облека, понеже стоят по тялото най-често,или вече нямам с какво да комбинирам,майка ми ме засипва с подаръци постоянно ,които или са ми малки или не по вкуса ми,и заминават тук в обявите ,на малката купувам много дрехи  и като не ги облече остават неносени, поръчвам понякога на познати цяла серия дрешки,заради това да носи детето ми нещо качествено макар и по скъпо,та така гардероба ми е пълен и плаче за освобождаване...........пазарувам от чужди сайтове и неща които невинаги обличам или не уцелвам размера ..........и ето така ми се пълнят обявите . Wink
Активен

Точна и коректна съм,очаквам същото от Вас!  Пращам артикулите с  Еконт - пощенска пратка до офис. Използвам новата форма на сайта за отсъпка ЕКОНТ. Пращам и с   Бг. поща като МПП!  Държа на добрата комуникация!приятно пазаруване!
FEMININE
Главата ми може да е пълна с бръмбари, но всичките са висшисти :)
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 46

На всеки удар може да се отвърне, без слънчевия :)

Профил
« Отговор #49 -: Октомври 14, 2010, 15:44:16 »
Раздели ТемаНагоре

Конкретно по темата естествено, че потребител, който вади постоянно нови неща с етикет пада в графата на предполагаемо въртящ търговия! Няма друг вариант. Поне не ми идва на ум нищо. Но пък съгласете се, че всички търсим нови с етикет или малко използвани! И нещо се губи ... хем търсим подобни, хем потребители, предлагащи ги са нарочени като търговци ...  Cheesy
Мненията са ясни. 100% има потребители, злоупотребяващи с правилата на сайта. Но пък затова е и възможността да се информират модовете и те да поемат щафетата  Wink
Активен

Експедитивна и коректна съм и очаквам същото.
Ето и ОЦЕНКИТЕ МИ от комшията Smiley
http://prikachi.com/images/565/2307565u.jpg
margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 619

Мъжка майка, много страстна и опасна...

Профил
« Отговор #50 -: Октомври 17, 2010, 07:56:31 »
Раздели ТемаНагоре

При мен е същото-обичам разпродажбите в мола и безразборното пазаруване!
Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

ivelinajk
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 28

Профил
« Отговор #51 -: Октомври 17, 2010, 16:36:20 »
Раздели ТемаНагоре

Защото не мога да си позволя да продавам ползвани неща- не се знае дали моята преценка за състояние, ще се припокрие с очакванията на купувача. За да избегна негативни емоции, свързани с "ама аз си мислех, че..., а то се оказа....", продавам само ново /мнооого рядко обличано, но изглеждащо като току-що закупено!/. Притесненията ми са продиктувани от множеството теми с препирни между купувач и продавач, които съм изчела както тук, както и в друг сайт.
Свалих 17кг. и някои от дрехите ми са останали необличани и с етикет. На детето също купувам в перспектива и се оказва, че докато дойде времето на съответните дрехи, са умалели.
Активен

Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #52 -: Октомври 19, 2010, 18:29:26 »
Раздели ТемаНагоре

И аз искам да кажа,(сега нямам обяви)но попринцип и моите са много и носени малко,защото аз завърших бременна миналата година и когато бях ученичка много си купувах,ама много то било дрехи,обувки,бижута,гримове,чанти.Та така,когато забременях качих 36кг  Huh? Huh? ,а бях 60кг,смятайте.
Когато родих отслабнах малко,и се налага да си купувам дрехи и всичко друго,апък и незнам защо от 39 номер обувки минах на 40 Shocked,но както и да е не пречи,всичко ама всичко ми е малко,като гледам преди какви дрехи съм носила,чак се чудя как съм се навирала в тях,та затова и ги продава всички,просто съм зарината с дрехи,имам и такива които са стояли доста,които са от майка ми която е 40кг Huh? ужас Cheesy пък когато бях по малка си сменяхме дрехите.А майка носи нещо един месец и и омръзва и ми го прехвърля на мен,аз относно детските дрехи,имам сестра и братовчетка,от тях са ми по големите дрехи,че и по малките,незнам кое къде да слагам вече,има дрехи които не ми допадат.А има и няколко нови,кото са били неуспешни подаръци,а и доста мои роднини и приятелки ми дават дрехи да им ги продавам,и така.Затова имам 150 обяви,че и не ми стига лимита Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
ААА и чесно да си призная,купувам си,то по точно разменям де,неща от които нямам точно нужда,просто ей така за да го имам,много обичам покупките и примерно зда имам дрехи и обувки във всички цветове,много обичам да разменям,но някои неща просто или ме описват адски много или след 2седмици ми омръзват Sad,може да ми се смеете,ама е така Embarrassed (мале апък ако имах възможност да купувам,лелелел,не за търговец ще ме овявите,ами се едно че имам 10 магазина  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy)
 Kiss
Хей сетих се нещо,за да ми повярвате за МОИТЕ ДРЕХИ че имам с куповете ето и мои снимки,за да видите промяната в мен.Извинете ме,че напсиах толкова нещо,но ми е приятно  Tongue
« Последна редакция: Октомври 19, 2010, 18:39:08 от Silvena » Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Профил
« Отговор #53 -: Октомври 19, 2010, 21:10:58 »
Раздели ТемаНагоре

Промяната при теб е наистина голяма Wink Не ми се обиждай,но сьм искрен човек Tongue Сега поотслабна ли?И ако да,  кажи ми как,че моята сестра е на твоето дередже. Wink
Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #54 -: Октомври 20, 2010, 00:04:07 »
Раздели ТемаНагоре

Промяната при теб е наистина голяма Wink Не ми се обиждай,но сьм искрен човек Tongue Сега поотслабна ли?И ако да,  кажи ми как,че моята сестра е на твоето дередже. Wink
А не няма за какво да се обиждам,нали затова ги сложих тия снимки,ами да тикажа чесно да поотлсбнах малко,но трябва още,как и аз незнам,просто се ограничавам от разни неща,значи тази последната снимка е от прощапулника на малката ми който беше края на юли,но с малко нестава,качих много и трбват още усилия,чесно да ти кажа от гладуване смисъл няма,аз ЛИЧНО съм на мнение,че наложа ли си да съм на диета,е нестава,просто си казах,ще се ограничавам малко,примерно аз без кола немога Sad което въобще не е хубаво,но от други неща се лиших,примерно от хляб,семки и такива истории,при всеки е различно,всичко е до натура,но трбява воля,просто воля,А МАЙКАТА МУ Е БЯГАНЕ,БЯГАНЕ.Значи когато беше топло ставах сутрин рано и бягах то 10мин,после се прибирах,обикалях улицата ни,значи сега спрях,защото зе да вали и т.н,нОООО ЗА 1 СЕДМИЦА секи ден по 10мин.стомахчето ми се прибра доста и се чувствах доста по добре,това мога да предложа аз,което имаше ефект Kiss
Активен

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
monka84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 104

Профил
« Отговор #55 -: Октомври 27, 2010, 15:17:50 »
Раздели ТемаНагоре

И аз имам доста нови ,случаят беше такъв,че една достаголяма поръчка от чуждестранен сайт ми беше объркана от посредник,който обаче ме остави да се оправям със въпросните неща както мога  (evil14)!И така аз нямам какво да ги правя,то номера най различни,мъжки детски и дамски,единствения вариант е да ги продам,но естествено на цените които съм ги взела  (wink1)
Активен

Пощенските са за сметка на купувача!Поставям оценки,правете го и вие!Стоки над 20лв. със наложен платеж или предварително плащане!Предпочитам плащане по банков път!Сметката ми е :BG29CECB97901061715101 CECBBGSF във ЦКб
tevolere
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 33

Профил
« Отговор #56 -: Ноември 03, 2010, 13:46:16 »
Раздели ТемаНагоре

И аз имам доста нови ,случаят беше такъв,че една достаголяма поръчка от чуждестранен сайт ми беше объркана от посредник,който обаче ме остави да се оправям със въпросните неща както мога  (evil14)!И така аз нямам какво да ги правя,то номера най различни,мъжки детски и дамски,единствения вариант е да ги продам,но естествено на цените които съм ги взела  (wink1)
и аз имам една такав апоръчка,да не е същия посредния Shocked, сега се оказах вместо с детски момичешки гащи 3-5г. не стига ,че по-големи имам ами и мъжки,а нямам момче Sad,та от тук са моите нови гащи по обявите ми-нямам магазин Kiss Huh? Embarrassed
Активен

Точна и коректна съм,очаквам същото от Вас!  Пращам артикулите с  Еконт - пощенска пратка до офис. Използвам новата форма на сайта за отсъпка ЕКОНТ. Пращам и с   Бг. поща като МПП!  Държа на добрата комуникация!приятно пазаруване!
Sky_Angel
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 809

Профил
« Отговор #57 -: Ноември 03, 2010, 18:30:19 »
Раздели ТемаНагоре

И аз искам да кажа,(сега нямам обяви)но попринцип и моите са много и носени малко,защото аз завърших бременна миналата година и когато бях ученичка много си купувах,ама много то било дрехи,обувки,бижута,гримове,чанти.Та така,когато забременях качих 36кг  Huh? Huh? ,а бях 60кг,смятайте.
Когато родих отслабнах малко,и се налага да си купувам дрехи и всичко друго,апък и незнам защо от 39 номер обувки минах на 40 Shocked,но както и да е не пречи,всичко ама всичко ми е малко,като гледам преди какви дрехи съм носила,чак се чудя как съм се навирала в тях,та затова и ги продава всички,просто съм зарината с дрехи,имам и такива които са стояли доста,които са от майка ми която е 40кг Huh? ужас Cheesy пък когато бях по малка си сменяхме дрехите.А майка носи нещо един месец и и омръзва и ми го прехвърля на мен,аз относно детските дрехи,имам сестра и братовчетка,от тях са ми по големите дрехи,че и по малките,незнам кое къде да слагам вече,има дрехи които не ми допадат.А има и няколко нови,кото са били неуспешни подаръци,а и доста мои роднини и приятелки ми дават дрехи да им ги продавам,и така.Затова имам 150 обяви,че и не ми стига лимита Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
ААА и чесно да си призная,купувам си,то по точно разменям де,неща от които нямам точно нужда,просто ей така за да го имам,много обичам покупките и примерно зда имам дрехи и обувки във всички цветове,много обичам да разменям,но някои неща просто или ме описват адски много или след 2седмици ми омръзват Sad,може да ми се смеете,ама е така Embarrassed (мале апък ако имах възможност да купувам,лелелел,не за търговец ще ме овявите,ами се едно че имам 10 магазина  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy)
 Kiss
Хей сетих се нещо,за да ми повярвате за МОИТЕ ДРЕХИ че имам с куповете ето и мои снимки,за да видите промяната в мен.Извинете ме,че напсиах толкова нещо,но ми е приятно  Tongue

лелее, все едно аз съм го писала Cheesy
на бала си бях 47кг/174см - 18г, а на сватбата- 60кг/174см - 21г (бременна в 5м, до 9тия вече бях 80кг)
2години след раждането бях смъкнала до 65кг, но вече 3г не работя и сега съм 75кг/174кг - 27г  Sad
имам дрехи от S до XL Huh? разбира се, малките р-ри, вече са демоде, но пък ми се ще да ги разкарам и ги пускам от време на време Smiley
немога без кока-кола,че съм с мн ниско кръвно, слънчогледа ми действа успокоително на нервите, а шоколада е моя най-голям порок! Embarrassed
Активен

1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева
2. Предимство за искащите повече от 1 обява!
3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя!
4. Пращам/получaвам като МПП,без НП!
5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти!
6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС!
7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #58 -: Ноември 03, 2010, 19:16:30 »
Раздели ТемаНагоре

Kiss

лелее, все едно аз съм го писала Cheesy
на бала си бях 47кг/174см - 18г, а на сватбата- 60кг/174см - 21г (бременна в 5м, до 9тия вече бях 80кг)
2години след раждането бях смъкнала до 65кг, но вече 3г не работя и сега съм 75кг/174кг - 27г  Sad
имам дрехи от S до XL Huh? разбира се, малките р-ри, вече са демоде, но пък ми се ще да ги разкарам и ги пускам от време на време Smiley
немога без кока-кола,че съм с мн ниско кръвно, слънчогледа ми действа успокоително на нервите, а шоколада е моя най-голям порок! Embarrassed

+
Същат работа 2л кола я пия за два дена Sad кафето без кола немога и това е Tongue Tongue
Активен

monka84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 104

Профил
« Отговор #59 -: Ноември 03, 2010, 19:30:48 »
Раздели ТемаНагоре

и аз имам една такав апоръчка,да не е същия посредния Shocked, сега се оказах вместо с детски момичешки гащи 3-5г. не стига ,че по-големи имам ами и мъжки,а нямам момче Sad,та от тук са моите нови гащи по обявите ми-нямам магазин Kiss Huh? Embarrassed
Ами знам ли,възможно е ?! (comp8)
Активен

Пощенските са за сметка на купувача!Поставям оценки,правете го и вие!Стоки над 20лв. със наложен платеж или предварително плащане!Предпочитам плащане по банков път!Сметката ми е :BG29CECB97901061715101 CECBBGSF във ЦКб

Страници: 1 2 3 [4] 5   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: