maxim007
не копирам
new user
Неактивен
Публикации: 139
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #285 -: Ноември 24, 2010, 13:14:30 » |
Нагоре
|
Кажете ми дали е нормално??? http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=87070&cat=58Затова не се ли наказваше? Е,то не е лесно да се натрупат близо 800мнения По принци не ме бърка толкова много,но го смятам за неуважение към моя труд
|
|
|
Активен
|
мъжа ми не цака карти с друга Килим вкъщи нямам
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #286 -: Ноември 24, 2010, 13:34:58 » |
Нагоре
|
Уффффф, за съжаление има хора, които са " болни " на тема размяна Едни и същи са и присъстват във всички обяви НАКАЗУЕМО Е! Но....дано не започнат да те томозят на ЛС
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #287 -: Ноември 25, 2010, 20:47:51 » |
Нагоре
|
Защо ми няма аватара,овцата ми липсва
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
mira
new user
Неактивен
Публикации: 194
|
|
« Отговор #289 -: Ноември 25, 2010, 21:53:45 » |
Нагоре
|
Този въпрос към Хуан Куеста може би Защо често ми излизат разни съобщения, че не мога да си отворя страницата, защото има твърде много връзки или пък защото сървърът е зает? Току що ми излезе следното: Connection Problems Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later. И така няколко пъти, докато стане. При мен ли е проблема? Мерси.
|
|
|
Активен
|
За всички обяви: предварително плащане; пощенските за сметка на купувача, освен ако не сме уговорили друго; наложен платеж - след уговорка; Пращам МПП по БП; Предпочитам превод по сметка; Не мога да пращам всеки ден: кварталната ми поща е в ремонт, затова трябва да ходя до друга, а съм с 2 деца; Много ви моля, пишете оценки!
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #290 -: Ноември 25, 2010, 21:58:55 » |
Нагоре
|
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /var/www/bgdomakinq/pp-inc.php on line 196 I cannot connect to the PhotoPost Classifieds database. [$php_errormsg]Ето това днес ми излезе поне 15 пъти. Може би е претоварено...
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #291 -: Ноември 25, 2010, 22:01:14 » |
Нагоре
|
Защо ми няма аватара,овцата ми липсва Аз ти виждам овцата една бела и пухкава Ами тука вярно се появи..ама в коментарите,които пиша под обявите я няма
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #292 -: Ноември 25, 2010, 22:10:55 » |
Нагоре
|
Този въпрос към Хуан Куеста може би Защо често ми излизат разни съобщения, че не мога да си отворя страницата, защото има твърде много връзки или пък защото сървърът е зает? Току що ми излезе следното: Connection Problems Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later. И така няколко пъти, докато стане. При мен ли е проблема? Мерси. И при мен е така.Явно грешката не е в моя телевизор.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #293 -: Ноември 25, 2010, 22:25:57 » |
Нагоре
|
Този въпрос към Хуан Куеста може би Защо често ми излизат разни съобщения, че не мога да си отворя страницата, защото има твърде много връзки или пък защото сървърът е зает? Току що ми излезе следното: Connection Problems Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later. И така няколко пъти, докато стане. При мен ли е проблема? Мерси. И при мен е така.Явно грешката не е в моя телевизор. да,и при мен е така обикновенно следобяд.по 5-6 пъти докато ми зареди страницата.май сайта е по натоварен. на мен ми дава това Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /var/www/bgdomakinq/pp-inc.php on line 196 I cannot connect to the PhotoPost Classifieds database. [$php_errormsg]
|
|
« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 22:27:56 от mi_ma »
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #294 -: Ноември 26, 2010, 05:59:15 » |
Нагоре
|
Ами дами почваме да ставаме повече и за това Ако продължи така и след понеделника, най-вероятно ще сменя сървъра. Ще стане за около час-два и ще го направя през нощта. В момента проблема се появява главно след обяд около 15 часа и евентуално вечер след 21 часа. Тогава потребителите са повече.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mira
new user
Неактивен
Публикации: 194
|
|
« Отговор #295 -: Ноември 26, 2010, 20:33:53 » |
Нагоре
|
Ами дами почваме да ставаме повече и за това Ако продължи така и след понеделника, най-вероятно ще сменя сървъра. Ще стане за около час-два и ще го направя през нощта. В момента проблема се появява главно след обяд около 15 часа и евентуално вечер след 21 часа. Тогава потребителите са повече. Ясно, мерси! Чакай да внимавам с тези целувки, да не си изям пердаха от твойта нежна половинка Имам и още едно питане: от половин час виждам, че имам 1 ново съобщение, отварям, прочитам всичките и пак си седи. Това пък защо е така?
|
|
|
Активен
|
За всички обяви: предварително плащане; пощенските за сметка на купувача, освен ако не сме уговорили друго; наложен платеж - след уговорка; Пращам МПП по БП; Предпочитам превод по сметка; Не мога да пращам всеки ден: кварталната ми поща е в ремонт, затова трябва да ходя до друга, а съм с 2 деца; Много ви моля, пишете оценки!
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #296 -: Ноември 26, 2010, 20:42:23 » |
Нагоре
|
Ами дами почваме да ставаме повече и за това Ако продължи така и след понеделника, най-вероятно ще сменя сървъра. Ще стане за около час-два и ще го направя през нощта. В момента проблема се появява главно след обяд около 15 часа и евентуално вечер след 21 часа. Тогава потребителите са повече. Ясно, мерси! Чакай да внимавам с тези целувки, да не си изям пердаха от твойта нежна половинка Имам и още едно питане: от половин час виждам, че имам 1 ново съобщение, отварям, прочитам всичките и пак си седи. Това пък защо е така? Явно не си отворила едно от ЛС. Тоест не си (цъкнала) натиснала в/у него, а си го прочела като си скролвала надолу, в страницата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #297 -: Ноември 26, 2010, 20:45:59 » |
Нагоре
|
много се извинявам , ама имам същия проблем-изписва ми 1 непрочетено, а съм ги прочела
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #298 -: Ноември 26, 2010, 20:53:53 » |
Нагоре
|
много се извинявам , ама имам същия проблем-изписва ми 1 непрочетено, а съм ги прочела
изпрати си ЛС сам на себеси и ще се оправи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен