margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #420 -: Декември 09, 2010, 08:51:29 » |
Нагоре
|
Здравейте!Защо не мога да редактирам/изтрия или препубликувам обявите си след като е минал 1 месец от публикуването им?Благодаря
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #421 -: Декември 09, 2010, 09:18:12 » |
Нагоре
|
Здравейте!Защо не мога да редактирам/изтрия или препубликувам обявите си след като е минал 1 месец от публикуването им?Благодаря Здравейте! Искам да попитам има ли промяна в опцията на "редактиране на обява",понеже имах няколко обяви за препубликуване и изтриване но тези отметки изобщо ги няма
и аз имам същия проблем,днес се опитах да изтрия някои обяви,които вече са продадени и е минал месец от публикуването им,но не успях дали ще се разреши този проблем?доста е неприятно навсякъде да виждам продадените си обяви,които само ми заемат място.а ако се измисли начин продадените да се изтриват без да се чака 1 месец от публикуването им,ще бъде още по-добре!благодаря! Цитата е от 24 стр. Да, ама не се появяват преди да е дошъл и часа в който са били публикувани първия път. Проверих в 12,00ч. - няма отметка, после в 13.30ч. - има отметка ..... Да защота са 30 цели дни. Тоест не по рано от публикувания час. Трябва да са минали 720 часа от публикуването на обявата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #423 -: Декември 09, 2010, 09:33:01 » |
Нагоре
|
Здравейте!Защо не мога да редактирам/изтрия или препубликувам обявите си след като е минал 1 месец от публикуването им?Благодаря Здравейте! Искам да попитам има ли промяна в опцията на "редактиране на обява",понеже имах няколко обяви за препубликуване и изтриване но тези отметки изобщо ги няма
и аз имам същия проблем,днес се опитах да изтрия някои обяви,които вече са продадени и е минал месец от публикуването им,но не успях дали ще се разреши този проблем?доста е неприятно навсякъде да виждам продадените си обяви,които само ми заемат място.а ако се измисли начин продадените да се изтриват без да се чака 1 месец от публикуването им,ще бъде още по-добре!благодаря! Цитата е от 24 стр. Да, ама не се появяват преди да е дошъл и часа в който са били публикувани първия път. Проверих в 12,00ч. - няма отметка, после в 13.30ч. - има отметка ..... Да защота са 30 цели дни. Тоест не по рано от публикувания час. Трябва да са минали 720 часа от публикуването на обявата. Благодаря
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #424 -: Декември 09, 2010, 09:42:49 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #425 -: Декември 09, 2010, 10:11:41 » |
Нагоре
|
Здравейте,имам един въпрос от вчера като получа съощение 1.Ми излиза питане дали да го отвори в нов прозорец и 2.ми излиза,че има вирус и мойта антивирусна го блокирва? При Вас така ли е? Мерси предварително за отговора
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #427 -: Декември 09, 2010, 21:17:04 » |
Нагоре
|
и още едно въпросче може ли както е в пощата /abv, yahoo/съобщенията като се получат и да се появавт автомотично без да е нужно да се рефрешва страницата и тук в моите съобщения така да става? И още нещо Защо като стоя в сайта и нямам активност 9 минути на 10-тата ме дава че съм офф Не може ли времето да е по-дълго - поне 30 мин
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #428 -: Декември 10, 2010, 06:01:07 » |
Нагоре
|
и още едно въпросче може ли както е в пощата /abv, yahoo/съобщенията като се получат и да се появавт автомотично без да е нужно да се рефрешва страницата и тук в моите съобщения така да става? И още нещо Защо като стоя в сайта и нямам активност 9 минути на 10-тата ме дава че съм офф Не може ли времето да е по-дълго - поне 30 мин Първото незнам как да го направя Иначе е добра идея. Когато се логваш избери "Запомни потребителското име и парола:"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #429 -: Декември 10, 2010, 09:07:45 » |
Нагоре
|
Само да попитам решила съм да поставя неотрална оценка на една мама,ако случайно се размисли и реши все пак да ми изпрати записа и аз пакета мога ли да я провеня в положителна? Благодаря Ви
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #430 -: Декември 10, 2010, 09:13:47 » |
Нагоре
|
Само да попитам решила съм да поставя неотрална оценка на една мама,ако случайно се размисли и реши все пак да ми изпрати записа и аз пакета мога ли да я провеня в положителна? Благодаря Ви
Да, може да си редактирате оценката.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #431 -: Декември 10, 2010, 09:19:10 » |
Нагоре
|
ок
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #432 -: Декември 10, 2010, 10:32:11 » |
Нагоре
|
и още едно въпросче може ли както е в пощата /abv, yahoo/съобщенията като се получат и да се появавт автомотично без да е нужно да се рефрешва страницата и тук в моите съобщения така да става? И още нещо Защо като стоя в сайта и нямам активност 9 минути на 10-тата ме дава че съм офф Не може ли времето да е по-дълго - поне 30 мин За второто нямах това предвид Аз си стоя логната от както съм се регнала в сайта - не ми трябва да си пиша име и парола /недай си боже да ме изхвърли ще ви пиша за нова парола, че даже не си я знам/ Мисълта ми е че като не съм активна /примерно страницата ми е отворена, но аз разглеждам друга страница за 10 минути/ на 9-тата минута въпреки че ми е отворен сайта и съм регната ме дава като не активна Същото е и ако изляза от сайта след мен още 8 минути продължава да показва че съм тук а реално ме няма Първото незнам как да го направя Иначе е добра идея. Когато се логваш избери "Запомни потребителското име и парола:"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #433 -: Декември 10, 2010, 10:34:53 » |
Нагоре
|
ок Добре де! ми къде четох, че щом няма сделка не се пишели оценки Иваче ти разбрах случая и за това пиша, защото имам две мами на които им пазех нещата близо месец и сега писаха че се отказват - което си е некорктно, защото в това време можех да продам нещата поне 10 пъти И аз искам да им сложа неутрални - това по правилата ли е?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #434 -: Декември 10, 2010, 10:39:05 » |
Нагоре
|
Ами това,което ми казаха на мен е,че щом сме си разменили адресите и в последствие нещо се е провалило е имало сделка,която не е спазена и мога да поставя неутрална оценка и аз вече го направих.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|