Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #555 -: Януари 28, 2011, 00:35:20 » |
Нагоре
|
Считат се за търговия, освен ако не са собствено производство и в неголеми количества големи,големи колко да са големи ? значи като взема апарата да снимам ,като ида в майка да кача снимките на компютъра и аз ще пусна обява ... дано не мине март месец
|
|
|
Активен
|
|
|
|
svetla
new user
Неактивен
Публикации: 40
|
|
« Отговор #556 -: Януари 29, 2011, 08:55:55 » |
Нагоре
|
Моля за помощ Не мога да маркирам някои обяви, като продадени, кликвам на Продадено, но нищо не се променя. С някои обяви yспях, но с дрyги-не.
|
|
|
Активен
|
Предпочитам предварително плащане. Държа на коректността.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #557 -: Януари 29, 2011, 09:04:55 » |
Нагоре
|
Моля за помощ Не мога да маркирам някои обяви, като продадени, кликвам на Продадено, но нищо не се променя. С някои обяви yспях, но с дрyги-не. Ако количеството описано в обявата е повече от едно, трябва да кликнете толкова пъти колкото е бройката на количеството
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bonbonnin
Анелия
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #558 -: Януари 29, 2011, 10:28:57 » |
Нагоре
|
искам да попитам нещо , вече не се ли тирят обявитя , ако не я препобликувам ще ми бъде ли изтрита, защото аз не сикам да ги препубликувам, наскоро препубликувах една обява , след което я продадох и сега пак трябва да чакам много време за да я изтрия та мисълта ми е ако не ги триете няма да ги препубликувам, но ако се трият ще се наложи
|
|
|
Активен
|
Спазвам ред. Коректна съм, очаквам същото и от вас.Пращам по-пощата.Пощенски разходи за моя сметка:).При повече от 1 покупки правя отстъпка. кликнете моля дайте ми точка всеки ден http://nagradite.net/bonbonnin
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #559 -: Януари 29, 2011, 14:11:02 » |
Нагоре
|
искам да попитам нещо , вече не се ли тирят обявитя , ако не я препобликувам ще ми бъде ли изтрита, защото аз не сикам да ги препубликувам, наскоро препубликувах една обява , след което я продадох и сега пак трябва да чакам много време за да я изтрия та мисълта ми е ако не ги триете няма да ги препубликувам, но ако се трият ще се наложи След като изтече 30 дневния срок от публикуване на обявата, вие можете и сама да я изтриете. Това става като влезете в менюто за редакция - маркирате човката за Изтриване (не за препубликуване) и натиската запис. Ако без да изкате сте препубликували някоя обява може да ми пратите линка на ЛС и ще ви я премахна.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bonbonnin
Анелия
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #560 -: Януари 29, 2011, 22:29:02 » |
Нагоре
|
искам да попитам нещо , вече не се ли тирят обявитя , ако не я препобликувам ще ми бъде ли изтрита, защото аз не сикам да ги препубликувам, наскоро препубликувах една обява , след което я продадох и сега пак трябва да чакам много време за да я изтрия та мисълта ми е ако не ги триете няма да ги препубликувам, но ако се трият ще се наложи След като изтече 30 дневния срок от публикуване на обявата, вие можете и сама да я изтриете. Това става като влезете в менюто за редакция - маркирате човката за Изтриване (не за препубликуване) и натиската запис. Ако без да изкате сте препубликували някоя обява може да ми пратите линка на ЛС и ще ви я премахна. не ми разбрахте въпроса , знам как се трият обявите имам предвит че преди след 90 обявата се изтриваше аз понеже не искам да ги препубликувам питам дали ако си ги оставя така , няма да бъдат изтрити, ако се трият от сайта ще трябва да ги препубликувам, но не обичам да го правя понеже ако препубликувам обява тя не може да бъде изтрита след като е продадена още дълго време дано сте ме разбрали какво имах предвид
|
|
|
Активен
|
Спазвам ред. Коректна съм, очаквам същото и от вас.Пращам по-пощата.Пощенски разходи за моя сметка:).При повече от 1 покупки правя отстъпка. кликнете моля дайте ми точка всеки ден http://nagradite.net/bonbonnin
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #561 -: Януари 29, 2011, 22:34:54 » |
Нагоре
|
искам да попитам нещо , вече не се ли тирят обявитя , ако не я препобликувам ще ми бъде ли изтрита, защото аз не сикам да ги препубликувам, наскоро препубликувах една обява , след което я продадох и сега пак трябва да чакам много време за да я изтрия та мисълта ми е ако не ги триете няма да ги препубликувам, но ако се трият ще се наложи След като изтече 30 дневния срок от публикуване на обявата, вие можете и сама да я изтриете. Това става като влезете в менюто за редакция - маркирате човката за Изтриване (не за препубликуване) и натиската запис. Ако без да изкате сте препубликували някоя обява може да ми пратите линка на ЛС и ще ви я премахна. не ми разбрахте въпроса , знам как се трият обявите имам предвит че преди след 90 обявата се изтриваше аз понеже не искам да ги препубликувам питам дали ако си ги оставя така , няма да бъдат изтрити, ако се трият от сайта ще трябва да ги препубликувам, но не обичам да го правя понеже ако препубликувам обява тя не може да бъде изтрита след като е продадена още дълго време дано сте ме разбрали какво имах предвид Само вие може да си ги триете ))
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
ds.tonova
Всичко, което правиш има значение!
new user
Неактивен
Публикации: 14
|
|
« Отговор #562 -: Януари 30, 2011, 13:58:59 » |
Нагоре
|
Прочела съм си всички съобщения и още ми стои 1 в менюто за изжестия. Моля да го коригирате.
|
|
|
Активен
|
Разгледайте и другите ми обяви! Изгодни цени и много подаръци! При някои поемам пощата. Коректна съм, бъдете и вие!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #563 -: Януари 30, 2011, 14:23:40 » |
Нагоре
|
Прочела съм си всички съобщения и още ми стои 1 в менюто за изжестия. Моля да го коригирате.
изпрати си едно на тебе си и мисля ,че така се оправяше
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ds.tonova
Всичко, което правиш има значение!
new user
Неактивен
Публикации: 14
|
|
« Отговор #564 -: Януари 30, 2011, 15:39:00 » |
Нагоре
|
изпрати си едно на тебе си и мисля ,че така се оправяше Стана, благодаря! Приятен следобед!
|
|
|
Активен
|
Разгледайте и другите ми обяви! Изгодни цени и много подаръци! При някои поемам пощата. Коректна съм, бъдете и вие!
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #566 -: Февруари 02, 2011, 09:33:37 » |
Нагоре
|
При мен няма проблем с обръщането ,едната я оправих
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #567 -: Февруари 03, 2011, 12:42:46 » |
Нагоре
|
Здравейте,сега публикувах една обява за бебе,но ми направи впечатление,че никъде нямах поле,за да посоча за каква възраст са дрешките Това ново правило ли е,че скоро не бях публикувала обява???
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #568 -: Февруари 03, 2011, 12:43:34 » |
Нагоре
|
Здравейте,сега публикувах една обява за бебе,но ми направи впечатление,че никъде нямах поле,за да посоча за каква възраст са дрешките Това ново правило ли е,че скоро не бях публикувала обява??? и къде я сложи?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #569 -: Февруари 03, 2011, 12:45:18 » |
Нагоре
|
Здравейте,сега публикувах една обява за бебе,но ми направи впечатление,че никъде нямах поле,за да посоча за каква възраст са дрешките Това ново правило ли е,че скоро не бях публикувала обява??? и къде я сложи? Ами само в раздел дрехи за малкото съкровище ......
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|