Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #585 -: Февруари 10, 2011, 12:56:29 » |
Нагоре
|
Преименувай снимката в компютъра си с уникално име и с редактиране на обявата я постави отново в обявата!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #586 -: Февруари 10, 2011, 12:58:46 » |
Нагоре
|
Преименувай снимката в компютъра си с уникално име и с редактиране на обявата я постави отново в обявата! ок ама аз вече ги изтрих ,а на други 2 ми няма първите снимки.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #587 -: Февруари 10, 2011, 13:03:20 » |
Нагоре
|
Преименувай снимката в компютъра си с уникално име и с редактиране на обявата я постави отново в обявата! ок ама аз вече ги изтрих ,а на други 2 ми няма първите снимки. Копирай от обявата 2-та снимка - уголемия до 1024х768 и я сложи на 1 позиция
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #588 -: Февруари 10, 2011, 13:08:50 » |
Нагоре
|
Преименувай снимката в компютъра си с уникално име и с редактиране на обявата я постави отново в обявата! ок ама аз вече ги изтрих ,а на други 2 ми няма първите снимки. Копирай от обявата 2-та снимка - уголемия до 1024х768 и я сложи на 1 позиция ok
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #592 -: Февруари 12, 2011, 16:15:18 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
misstan
new user
Неактивен
Публикации: 243
|
|
« Отговор #593 -: Февруари 12, 2011, 16:19:33 » |
Нагоре
|
Ееее Вие сте ВЪРХЪТ
|
|
|
Активен
|
If you want things to be different, perhaps the answer is to become different yourself...It's not easy though...
|
|
|
skarss
new user
Неактивен
Публикации: 153
|
|
« Отговор #594 -: Февруари 18, 2011, 19:41:57 » |
Нагоре
|
Като си изпращам личните /трите имена/ данни на ЛС,от другата страна ги получават съкратено .Налага се да ги пиша слято,може ли да се направи нещо?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #595 -: Февруари 18, 2011, 19:46:44 » |
Нагоре
|
Като си изпращам личните /трите имена/ данни на ЛС,от другата страна ги получават съкратено .Налага се да ги пиша слято,може ли да се направи нещо?
Прати ми на ЛС две от имената си!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimismg
Мама на 2 принцеси на 5 и 6 годинки
new user
Неактивен
Публикации: 102
|
|
« Отговор #596 -: Февруари 21, 2011, 20:49:44 » |
Нагоре
|
не мога да вляза в началото на бгдомакиня някакъв проблим ли има
|
|
|
Активен
|
Коректна съм! Записвате се в обявата ми и пишете на ЛИЧНИ за да се доуточним!!! Не спазвам ред първия дал адрес на лични печели! Винаги пиша оценки пишете и вие! Понякога предпочитам предварително заплащане! НП НЕ ПЛАЩАМ!!! ВЛИЗАМ ПРЕДИМНО ВЕЧЕР!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #597 -: Февруари 21, 2011, 20:52:55 » |
Нагоре
|
не мога да вляза в началото на бгдомакиня някакъв проблим ли има
На мен ми зарежда нормално
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #598 -: Февруари 22, 2011, 17:39:53 » |
Нагоре
|
Виждам ,че една дама продава доста мартеници ,страшно много.Първо си помислих ,че е търговия ,но пък може и да ги е правила ръчно.Няма да казвам ника и ,защото съм останала с много добро впечетление от нея и не ми се иска да я "обвиня" предварително.Ще изчакам да се изкаже мод. или админ. !
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #599 -: Февруари 23, 2011, 18:28:03 » |
Нагоре
|
Виждам ,че една дама продава доста мартеници ,страшно много.Първо си помислих ,че е търговия ,но пък може и да ги е правила ръчно.Няма да казвам ника и ,защото съм останала с много добро впечетление от нея и не ми се иска да я "обвиня" предварително.Ще изчакам да се изкаже мод. или админ. !
Реших да оставя да се продават мартеници. Все пак е празник!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|