Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #75 -: Октомври 15, 2010, 21:20:46 » |
Нагоре
|
Здравейте, незнам дали въпроса ми е за тук, но пиша по молба на приятелка... днес през деня нямаше проблем със сайта, но сега не може да си влезе в ЛС и в форума.Изписва й: Съжалявам, Гост, достъпът до този форум ти е забранен! Публикуване на линк с обява на друг сайт Какъв е проблема и има ли изобщо такъв или е нейна грешката?
Потребителското име е iovka_74
да,има 3-дневна забрана.още 1 й остава
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #76 -: Октомври 15, 2010, 21:22:30 » |
Нагоре
|
Ами аз нарочно пускам две обяви, защото така ми е по-лесно - иначе се налага да редактирам обявата, да препубликувам като се продаде едното. Понякога двете дрешки са в различно състояние и не стават за една и съща обява. И снимките ми са различни. В самата ми обява си пише, че имам още една обява за подобен артикул с препратка, за да улесня евентуално близнашки майки. На едната двойка изтрити обяви и цените бяха различни.
помня те,аз ти ги трих слагай в една обява.Така лесно се вижда и от другите майки с близнаци дано не е проблем
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vanesa_79
new user
Неактивен
Публикации: 24
|
|
« Отговор #77 -: Октомври 15, 2010, 21:30:26 » |
Нагоре
|
Здравейте, незнам дали въпроса ми е за тук, но пиша по молба на приятелка... днес през деня нямаше проблем със сайта, но сега не може да си влезе в ЛС и в форума.Изписва й: Съжалявам, Гост, достъпът до този форум ти е забранен! Публикуване на линк с обява на друг сайт Какъв е проблема и има ли изобщо такъв или е нейна грешката?
да,има 3-дневна забрана.още 1 й остава Последно въпросче...Защо е наказана?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #78 -: Октомври 15, 2010, 22:15:42 » |
Нагоре
|
да,има 3-дневна забрана.още 1 й остава Последно въпросче...Защо е наказана? Има публикувани линкове в обяви към обяви на други сайтове. Нямам нищо против да имате линкове в подписите, но да флоодвате за размяна в други сайтове е кофти. За това е цялата работа! Пускам по 1 ден за да се усещат хората
|
|
|
Активен
|
|
|
|
maxim007
не копирам
new user
Неактивен
Публикации: 139
|
|
« Отговор #79 -: Октомври 16, 2010, 17:25:25 » |
Нагоре
|
Здравейте! ТЪи като не мога да трия обява,а при публикуването ми изписваше грешка и сътоветно три пъти се пробвах,докато накрая успях,а се оказа че имам три такива обяви Бихте ли ми изтрили двете и да остане само едната : http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=66297&cat=500
|
|
|
Активен
|
мъжа ми не цака карти с друга Килим вкъщи нямам
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #80 -: Октомври 16, 2010, 18:10:58 » |
Нагоре
|
изтрити са мила
|
|
|
Активен
|
|
|
|
maxim007
не копирам
new user
Неактивен
Публикации: 139
|
|
« Отговор #81 -: Октомври 18, 2010, 11:36:00 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
мъжа ми не цака карти с друга Килим вкъщи нямам
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #82 -: Октомври 18, 2010, 11:37:54 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #84 -: Октомври 20, 2010, 08:23:38 » |
Нагоре
|
Здравейте незнам дали въпроса ми е за тук,но ако не е, моля да ме извините. Разглеждайки обявите,се натъквам на дами които се водят СТАРШИ ПОТРЕБИТЕЛ. Любопитно ми е каква е разликата между ПОТРЕБИТЕЛ и СТАРШИ ПОТРЕБИТЕЛ и как се става Старши. Поздрави Роси
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #85 -: Октомври 20, 2010, 08:32:47 » |
Нагоре
|
Здравейте незнам дали въпроса ми е за тук,но ако не е, моля да ме извините. Разглеждайки обявите,се натъквам на дами които се водят СТАРШИ ПОТРЕБИТЕЛ. Любопитно ми е каква е разликата между ПОТРЕБИТЕЛ и СТАРШИ ПОТРЕБИТЕЛ и как се става Старши. Поздрави Роси след 500 публикации ставаш старши потребител Скоро ще станеш и ти
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #86 -: Октомври 20, 2010, 08:43:36 » |
Нагоре
|
Здравейте незнам дали въпроса ми е за тук,но ако не е, моля да ме извините. Разглеждайки обявите,се натъквам на дами които се водят СТАРШИ ПОТРЕБИТЕЛ. Любопитно ми е каква е разликата между ПОТРЕБИТЕЛ и СТАРШИ ПОТРЕБИТЕЛ и как се става Старши. Поздрави Роси след 500 публикации ставаш старши потребител Скоро ще станеш и ти Благодаря за отговора Много интересно
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #87 -: Октомври 20, 2010, 14:57:16 » |
Нагоре
|
Здравейте незнам дали въпроса ми е за тук,но ако не е, моля да ме извините. Разглеждайки обявите,се натъквам на дами които се водят СТАРШИ ПОТРЕБИТЕЛ. Любопитно ми е каква е разликата между ПОТРЕБИТЕЛ и СТАРШИ ПОТРЕБИТЕЛ и как се става Старши. Поздрави Роси след 500 публикации ставаш старши потребител Скоро ще станеш и ти Благодаря за отговора Много интересно И мен това много ме човъркаше Айде пък дано скоро да си имам две звездички
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #88 -: Октомври 20, 2010, 14:59:48 » |
Нагоре
|
Здравейте незнам дали въпроса ми е за тук,но ако не е, моля да ме извините. Разглеждайки обявите,се натъквам на дами които се водят СТАРШИ ПОТРЕБИТЕЛ. Любопитно ми е каква е разликата между ПОТРЕБИТЕЛ и СТАРШИ ПОТРЕБИТЕЛ и как се става Старши. Поздрави Роси след 500 публикации ставаш старши потребител Скоро ще станеш и ти Благодаря за отговора Много интересно И мен това много ме човъркаше Айде пък дано скоро да си имам две звездички ДАНО. ЩЕ ПОЧЕРПИМ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #89 -: Октомври 20, 2010, 15:02:51 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
|