{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 51   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпроси - Тема 2  (Прочетена 167558 пъти)
0 Членове и 24 Гости преглежда(т) тази тема.
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #180 -: Октомври 29, 2010, 16:50:37 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Най-често адресите на мамите, с които сме сдигнали до сделка. По-лесно ми е да са там с потребителското им име и адрес, а не да ровя по личните.
Сепур идея.Ако позволиш ще ти я изплагиатствам  Cheesy
Активен

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #181 -: Октомври 29, 2010, 17:32:27 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Най-често адресите на мамите, с които сме сдигнали до сделка. По-лесно ми е да са там с потребителското им име и адрес, а не да ровя по личните.
Сепур идея.Ако позволиш ще ти я изплагиатствам  Cheesy
Разбира се Wink
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #182 -: Октомври 29, 2010, 17:36:45 »
Раздели ТемаНагоре

Колко бележки побира "Бележки", че да не бутам всичко важно там защото ако се наложи триене........лошо Wink
А може ли да те питам Еми,какво си пишеш там в тези бележки,аз пак нещо неможах да разбера. Lips Sealed
 Cheesy
Ясно да.Ами аз ги пиша на тетрадка с всички подробности,смисъл адресите,никовете,на кого какво и така Cheesy
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #183 -: Октомври 29, 2010, 17:37:34 »
Раздели ТемаНагоре

Колко бележки побира "Бележки", че да не бутам всичко важно там защото ако се наложи триене........лошо Wink
А може ли да те питам Еми,какво си пишеш там в тези бележки,аз пак нещо неможах да разбера. Lips Sealed
 Cheesy
Ясно да.Ами аз ги пиша на тетрадка с всички подробности,смисъл адресите,никовете,на кого какво и така Cheesy
Е Бележки е със същата цел. Поне за мен  Smiley
Активен

За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #184 -: Октомври 29, 2010, 17:39:20 »
Раздели ТемаНагоре

Cheesy
Е Бележки е със същата цел. Поне за мен  Smiley
Е да де,то за всеки е различно,на мен на тетрадка ми е по удобно.После си пиша с червено когато съм го получила и със синьо,когато съм го пратила Wink
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #185 -: Октомври 29, 2010, 17:40:19 »
Раздели ТемаНагоре

И аз така:) Имам си тетрадка и всичко си записвам-на кого, какво, кога съм изпратила, кога са получили...всичко:) И адресите разбира се още в момента в който ми ги напишат си ги записвам в тетрадката.
Ако случайно ви спре нета няма да може да отворите сайта да видите адреса:)
Активен
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #186 -: Октомври 29, 2010, 17:46:24 »
Раздели ТемаНагоре

И аз така:) Имам си тетрадка и всичко си записвам-на кого, какво, кога съм изпратила, кога са получили...всичко:) И адресите разбира се още в момента в който ми ги напишат си ги записвам в тетрадката.
Ако случайно ви спре нета няма да може да отворите сайта да видите адреса:)
О, и аз пиша в тефтер. Че и лепя бележките от пощата до името.
Активен

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #187 -: Октомври 29, 2010, 18:24:48 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
О, и аз пиша в тефтер. Че и лепя бележките от пощата до името.
Еха,един ден  като станеш на 100 год. ще показваш тефтера  на внуци и правнуци и ще им разправяш какво си правила като млада.Не се знае тогава дали тези сайтове ще съществуват и предполагам ще им е интересно  Smiley
Активен

stefaniikata_1
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 156

Профил
« Отговор #188 -: Октомври 30, 2010, 10:48:29 »
Раздели ТемаНагоре

Може ли да те питам дали това е нормално дето не виждам обявата от наблюдавани  ако е продадена  или е от  настроиките ми не съм давала нищо да филтрира  . А като влезна нормално  , а не от наблюдавани обяви се вижда че е маркирана продадена.
Активен

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #189 -: Октомври 30, 2010, 10:57:53 »
Раздели ТемаНагоре

Може ли да те питам дали това е нормално дето не виждам обявата от наблюдавани  ако е продадена  или е от  настроиките ми не съм давала нищо да филтрира  . А като влезна нормално  , а не от наблюдавани обяви се вижда че е маркирана продадена.
Когато е продадена след няколко дни спира да се вижда от потребителите а се вижда само от собственика и,но защо я виждаш от обяви а не я виждаш от наблюдавани не знам -шефа ще каже дали има разлика в кой раздел си  Smiley
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
stefaniikata_1
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 156

Профил
« Отговор #190 -: Октомври 30, 2010, 11:33:37 »
Раздели ТемаНагоре

Когато е продадена след няколко дни спира да се вижда от потребителите а се вижда само от собственика и,но защо я виждаш от обяви а не я виждаш от наблюдавани не знам -шефа ще каже дали има разлика в кой раздел си  Smiley

Обявата е маркирана продадена от вчера .
Активен

Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #191 -: Октомври 30, 2010, 16:03:16 »
Раздели ТемаНагоре

Обявата е маркирана продадена от вчера .

В наблюдавани не се виждат продадените стоки!
Активен

ivelinajk
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 28

Профил
« Отговор #192 -: Октомври 31, 2010, 11:36:54 »
Раздели ТемаНагоре

Искам да помоля да поправите заглавието на категорията, че ми боде очите от известно време-    
Продажба на бяла техника
(Бяла техника , кухненски и домакински уреди)

По-надолу :
Спално бельо , завеси , покривки , пътеки и килими
(Чаршафи , калъфки , възглавници одеала , олекотени завивки , завеси , покривки и платове , пътеки , черги , килими и т.н.)

Ще съм благодарна на корекцията и се надявам да нямате нищо против намесата ми...
Активен

Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #193 -: Октомври 31, 2010, 11:40:42 »
Раздели ТемаНагоре

Искам да помоля да поправите заглавието на категорията, че ми боде очите от известно време-    
Продажба на бяла техника
(Бяла техника , кухненски и домакински уреди)

По-надолу :
Спално бельо , завеси , покривки , пътеки и килими
(Чаршафи , калъфки , възглавници одеала , олекотени завивки , завеси , покривки и платове , пътеки , черги , килими и т.н.)

Ще съм благодарна на корекцията и се надявам да нямате нищо против намесата ми...

Мерси Smiley Готово е Smiley
Активен

ivelinajk
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 28

Профил
« Отговор #194 -: Октомври 31, 2010, 12:49:46 »
Раздели ТемаНагоре

И хайде да разведря, че грешката е често срещана. Smiley Надпис на етикет /сниман лично от мен хехе!/ в Пикадили-Чаталджа, Варна:

Усмихнат ден!
Активен

Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 51   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: