skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #195 -: Октомври 31, 2010, 12:55:39 » |
Нагоре
|
И хайде да разведря, че грешката е често срещана. Надпис на етикет /сниман лично от мен хехе!/ в Пикадили-Чаталджа, Варна: Усмихнат ден! Евентуално цената е за 100гр хихи че ако е за килограм ще се избият за него
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #196 -: Октомври 31, 2010, 15:05:47 » |
Нагоре
|
Шфе ,аз искам да те питам нещо относно новите наказания във връзка с "НЕ желая размяна".Много често ми се случва да задам въпрос за размяна в обява ,в която потребителката не е отбелязала нищо.Веднага след това ми се отговаря "НЕ желая" и съответно се отбелязва,но моят коментар стои.Така ако някой след това погледне обявата остава с впечатлението,че аз съм питала за размяна при положение,че тя е отбелязала ,че не иска.Тогава мога ли да си отнеса наказанието? :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #197 -: Октомври 31, 2010, 15:07:11 » |
Нагоре
|
Шфе ,аз искам да те питам нещо относно новите наказания във връзка с "НЕ желая размяна".Много често ми се случва да задам въпрос за размяна в обява ,в която потребителката не е отбелязала нищо.Веднага след това ми се отговаря "НЕ желая" и съответно се отбелязва,но моят коментар стои.Така ако някой след това погледне обявата остава с впечатлението,че аз съм питала за размяна при положение,че тя е отбелязала ,че не иска.Тогава мога ли да си отнеса наказанието? : Ами изтрии си и ти коментара тогава!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #198 -: Октомври 31, 2010, 17:02:14 » |
Нагоре
|
Цитат на: dacetoooooooo в Днес в 15:05:47 Шфе ,аз искам да те питам нещо относно новите наказания във връзка с "НЕ желая размяна".Много често ми се случва да задам въпрос за размяна в обява ,в която потребителката не е отбелязала нищо.Веднага след това ми се отговаря "НЕ желая" и съответно се отбелязва,но моят коментар стои.Така ако някой след това погледне обявата остава с впечатлението,че аз съм питала за размяна при положение,че тя е отбелязала ,че не иска.Тогава мога ли да си отнеса наказанието? :Smiley
Ами изтрии си и ти коментара тогава!
Ясно!Благодаря!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #199 -: Ноември 01, 2010, 18:56:46 » |
Нагоре
|
Как да коригирам или допълня оценката си на даден потребител ?
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #200 -: Ноември 01, 2010, 19:26:40 » |
Нагоре
|
хъмммм незнам Никога не съм пробвал Сега ще видя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #201 -: Ноември 01, 2010, 19:43:58 » |
Нагоре
|
хъмммм незнам Никога не съм пробвал Сега ще видя Ееех,бате шефеее,излагаш се Пусни на всеки потребител по една положителна оценка на аванта..Ей така,само да пробваш Еми,като отидеш на съответния потребител последната ти написана оценка все още си стои в полето за писане.Оттам си дописваш или променяш...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #202 -: Ноември 04, 2010, 22:28:09 » |
Нагоре
|
Въпросче...не мога да открия дали има опция за запаметяване на определен потребител..Мисълта ми е да речем,че на еди-кой си обявите му ми харесват и искам да си го запаметя някъде,за да мога да си следя за нови негови обяви..Има ли въобще такава опция?Аз уж гледах,гледах,ама....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #203 -: Ноември 04, 2010, 22:35:00 » |
Нагоре
|
Въпросче...не мога да открия дали има опция за запаметяване на определен потребител..Мисълта ми е да речем,че на еди-кой си обявите му ми харесват и искам да си го запаметя някъде,за да мога да си следя за нови негови обяви..Има ли въобще такава опция?Аз уж гледах,гледах,ама.... Мила,мисля,че опцията е само за "наблюдаване" на обяви
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #204 -: Ноември 04, 2010, 22:39:29 » |
Нагоре
|
Въпросче...не мога да открия дали има опция за запаметяване на определен потребител..Мисълта ми е да речем,че на еди-кой си обявите му ми харесват и искам да си го запаметя някъде,за да мога да си следя за нови негови обяви..Има ли въобще такава опция?Аз уж гледах,гледах,ама.... Мила,мисля,че опцията е само за "наблюдаване" на обяви Аз това го знам,ама няма ли да е удобно да има нещо подобно?Както `бележки`например..Дали да не питам направо Админ дали има възможност ако не е трудоемко и ако не е излишно да се направи нещо подобно? Така направо ще си цъкаме на потребителите,които сме си `сейвнали` и ще виждаме последно публикуваните им обяви..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
|
|
« Отговор #205 -: Ноември 04, 2010, 22:45:26 » |
Нагоре
|
МОжеш да добавяш в списък с приятели.Като влезеш в профила на някой, има "добави в списъл с приятели" или нещо подобно беше.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
|
|
« Отговор #206 -: Ноември 04, 2010, 22:51:32 » |
Нагоре
|
МОжеш да добавяш в списък с приятели.Като влезеш в профила на някой, има "добави в списъл с приятели" или нещо подобно беше.
Браво реши проблема на мамата
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #207 -: Ноември 04, 2010, 23:04:25 » |
Нагоре
|
Ох,мамооо,ми то малко акъл трябва,ама за къде по-напред Много мерси Ауу,Скоки,много ми е смешна емотиконката ти
|
|
« Последна редакция: Ноември 04, 2010, 23:07:24 от doublemama »
|
Активен
|
|
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
Публикации: 135
|
|
« Отговор #209 -: Ноември 05, 2010, 09:10:37 » |
Нагоре
|
Може ли някой да ме светне. Не че е важно, но пък ми е интересно. Защо в гугъл, ако потърсиш бг домакиня на кирилица не излиза. Излиза само, ако търсенето е на латиница. Дано ме разбрахте какво питам
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
|
|