amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #210 -: Ноември 05, 2010, 09:23:05 » |
Нагоре
|
На мен ми излиза на 5-то място.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
Публикации: 135
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #211 -: Ноември 05, 2010, 09:31:35 » |
Нагоре
|
Така и не се научих да правя снимка на екрана На мен на пето място ми излиза вбокса с таг: домакиня пиша в гугъла: бг домакиняПП: Успях да направя снимка на екрана, ето какво ми излиза като резултати http://rummipl.snimka.bg/other/next.367100.21308430.big Всъщност, 6-тия резултат ми дава линк към секция спортуващи домакини ППП: Фло, благодаря
|
|
« Последна редакция: Ноември 05, 2010, 11:02:01 от rummi_pl »
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
даная.
power user
Неактивен
Публикации: 604
|
|
« Отговор #212 -: Ноември 06, 2010, 09:02:49 » |
Нагоре
|
Не мога да си редактирам профила.Натискам "Редактирай профила" и нищо?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #213 -: Ноември 06, 2010, 09:24:29 » |
Нагоре
|
Не мога да си редактирам профила.Натискам "Редактирай профила" и нищо?
И после в ляво има колона Промени профила.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
|
|
« Отговор #214 -: Ноември 07, 2010, 15:00:08 » |
Нагоре
|
Може ли модератор или администратор да ми изтрие тази обява? Нещо не мога да я маркирам като продадена..натискам опцията, но не ми излиза като продадена. Благодаря!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #215 -: Ноември 07, 2010, 15:08:07 » |
Нагоре
|
Може ли модератор или администратор да ми изтрие тази обява? Нещо не мога да я маркирам като продадена..натискам опцията, но не ми излиза като продадена. Благодаря! Имала си повече от 1 бройка от продукта. За това така се е получило. Маркирана е като Продадена!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
|
|
« Отговор #216 -: Ноември 07, 2010, 15:15:40 » |
Нагоре
|
Благодаря! А за бързата реакция нямам думи!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #217 -: Ноември 07, 2010, 15:22:57 » |
Нагоре
|
Имам проблем с наблюдаваните обяви-добавям-уж я добавя -виждам я,а на следващият ден като отворя наблюдавани я няма- МИСТЕРИЯ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #218 -: Ноември 07, 2010, 15:26:37 » |
Нагоре
|
Имам проблем с наблюдаваните обяви-добавям-уж я добавя -виждам я,а на следващият ден като отворя наблюдавани я няма- МИСТЕРИЯ
Може да е маркирана като продадена. Продадени не се виждат в наблюдавани.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Merianlll
new user
Неактивен
Публикации: 72
|
|
« Отговор #219 -: Ноември 07, 2010, 22:14:27 » |
Нагоре
|
Искам да попитам защо не ми позволява да препубликувам? Днес е денят
|
|
|
Активен
|
Обичам да чета ЛС Поставяйте оценки!!!!! Изчаквам записалите се колкото преценя. Не плащам предварително, за да няма после изненади. Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските. http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #220 -: Ноември 07, 2010, 22:23:32 » |
Нагоре
|
Искам да попитам защо не ми позволява да препубликувам? Днес е денят Дайте линк към обявата!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #221 -: Ноември 07, 2010, 22:31:26 » |
Нагоре
|
Искам да попитам защо не ми позволява да препубликувам? Днес е денят Погледнах ви обявите. Тези които са публикувани на 7-ми можете да ги препубликувате. Това става през Редактирай обява.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Merianlll
new user
Неактивен
Публикации: 72
|
|
« Отговор #222 -: Ноември 07, 2010, 22:47:03 » |
Нагоре
|
Искам да попитам защо не ми позволява да препубликувам? Днес е денят Погледнах ви обявите. Тези които са публикувани на 7-ми можете да ги препубликувате. Това става през Редактирай обява. Знаех си, че нещо ми убягва и въпросът ми е излишен (мислех, че наред с другите опции трябва да имам 'изтриване' и 'препубликуване' ) Благодаря
|
|
|
Активен
|
Обичам да чета ЛС Поставяйте оценки!!!!! Изчаквам записалите се колкото преценя. Не плащам предварително, за да няма после изненади. Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските. http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #223 -: Ноември 07, 2010, 23:10:35 » |
Нагоре
|
Аз забелязах, че дори и да е на датата, на която е публикувана обявата, трябва да е и след часа й на публикуване... иначе не се появява бутона- препубликувай. Явно е автоматично и като мине и секундата, тогава се появява
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #224 -: Ноември 08, 2010, 01:12:46 » |
Нагоре
|
Може да е маркирана като продадена. Продадени не се виждат в наблюдавани. Благодаря-не знаех
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|