silvia78
new user
Неактивен
Публикации: 135
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #225 -: Ноември 10, 2010, 12:59:00 » |
Нагоре
|
Здравейте! Сигурно не е тук мястото,но съм отскоро в сайта,искам да разбера как се изпраща сребро и има ли възможност да се изгуби или открадне,благодаря!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #226 -: Ноември 10, 2010, 13:02:36 » |
Нагоре
|
Защо авторите на темите във форума могат да си ги трият? С каква цел е това? За втори път се случва - някой пуска тема, хората започват да изказват мнения, да пишат и да отделят сума време и когато авторката види, че не се пише това което и се иска на нея и Дрян! - трие си темата.Много е тъпо според мен. Да я заключи разбирам, но да изтрие ми се вижда прекалено и ненужно.Сутринта отделих доста от времето си, емоциите и вниманието си да пиша и сега няма и помен от всичко.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #227 -: Ноември 10, 2010, 13:05:50 » |
Нагоре
|
Защо авторите на темите във форума могат да си ги трият? С каква цел е това? За втори път се случва - някой пуска тема, хората започват да изказват мнения, да пишат и да отделят сума време и когато авторката види, че не се пише това което и се иска на нея и Дрян! - трие си темата.Много е тъпо според мен. Да я заключи разбирам, но да изтрие ми се вижда прекалено и ненужно.Сутринта отделих доста от времето си, емоциите и вниманието си да пиша и сега няма и помен от всичко.
Amber сега ще го коригирам. За коя тема ставаше въпрос?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #228 -: Ноември 10, 2010, 13:11:38 » |
Нагоре
|
"Заслужавам ли отрицателна оценка" мисля че се казваше темата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #229 -: Ноември 10, 2010, 14:03:49 » |
Нагоре
|
"Заслужавам ли отрицателна оценка" мисля че се казваше темата.
Тази тема аз я махнах. Според мен беше безсмислена. Ако държите ще я върна!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #230 -: Ноември 10, 2010, 15:20:06 » |
Нагоре
|
Е в такъв случай ок. Не, не държа.Просто темата тръгна не в такава посока в каквато очакваше авторката и реших че сама си я изтрила, а е тъпо.Пускаш тема, искаш мнение и като не чуеш каквото искаш да триеш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #231 -: Ноември 10, 2010, 16:46:08 » |
Нагоре
|
е,и аз имам същото питане.бях искала съвет в една тема за майчинството.мисля,че две мами ми бяха отговорили на въпросите.сега исках да си припомня какво ми бяха писали и пак да попитам нещо,но уви темата я няма.предполагам авторката я е изтрила,но ми стана неприятно
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #232 -: Ноември 10, 2010, 17:07:42 » |
Нагоре
|
е,и аз имам същото питане.бях искала съвет в една тема за майчинството.мисля,че две мами ми бяха отговорили на въпросите.сега исках да си припомня какво ми бяха писали и пак да попитам нещо,но уви темата я няма.предполагам авторката я е изтрила,но ми стана неприятно
Как се казваше темата!?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #233 -: Ноември 10, 2010, 17:53:00 » |
Нагоре
|
ами въпроса е че не помня как се казваше темата ,заглавието беше дългичко,но беше свързано с "отпуск след майчинството"
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #234 -: Ноември 10, 2010, 17:53:32 » |
Нагоре
|
Как се казваше темата!? ами въпроса е че не помня как се казваше темата ?,заглавието беше дългичко,но беше свързано с "отпуск след майчинството"
|
|
« Последна редакция: Ноември 10, 2010, 17:55:11 от mi_ma »
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #235 -: Ноември 10, 2010, 18:00:48 » |
Нагоре
|
Как се казваше темата!? ами въпроса е че не помня как се казваше темата ?,заглавието беше дългичко,но беше свързано с "отпуск след майчинството" Такава тема не е изтривана !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #236 -: Ноември 10, 2010, 18:06:07 » |
Нагоре
|
темата не се казва така,а казвам само ориентировачно за какво ставаше въпрос в нея. нали като си чукна на ПОСЛЕДНИТЕ ПУБЛИКАЦИИ трябва да ми излезе къде съм писала мнението си.но темата не ми излиза
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
|
|
« Отговор #238 -: Ноември 10, 2010, 20:24:55 » |
Нагоре
|
темата не се казва така,а казвам само ориентировачно за какво ставаше въпрос в нея. нали като си чукна на ПОСЛЕДНИТЕ ПУБЛИКАЦИИ трябва да ми излезе къде съм писала мнението си.но темата не ми излиза
Тук в тази тема се коментираха тези неща но има 14 страници и нямам време да ровя точно на коя за това ти се заеми и ще намериш отговора http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=477.0
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
kalanova
new user
Неактивен
Публикации: 16
|
|
« Отговор #239 -: Ноември 10, 2010, 22:22:57 » |
Нагоре