{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 51   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпроси - Тема 2  (Прочетена 167608 пъти)
0 Членове и 27 Гости преглежда(т) тази тема.
silvia78
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 135

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #225 -: Ноември 10, 2010, 12:59:00 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте! Сигурно не е тук мястото,но съм отскоро в сайта,искам да разбера как се изпраща сребро и има ли възможност да се изгуби или открадне,благодаря!
Активен

amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #226 -: Ноември 10, 2010, 13:02:36 »
Раздели ТемаНагоре

Защо авторите на темите във форума могат да си ги трият? С каква цел е това?
За втори път се случва - някой пуска тема, хората започват да изказват мнения, да пишат и да отделят сума време и когато авторката види, че не се пише това което и се иска на нея и Дрян! - трие си темата.Много е тъпо според мен.
Да я заключи разбирам, но да изтрие ми се вижда прекалено и ненужно.Сутринта отделих доста от времето си, емоциите и вниманието си да пиша и сега няма и помен от всичко.
Активен
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #227 -: Ноември 10, 2010, 13:05:50 »
Раздели ТемаНагоре

Защо авторите на темите във форума могат да си ги трият? С каква цел е това?
За втори път се случва - някой пуска тема, хората започват да изказват мнения, да пишат и да отделят сума време и когато авторката види, че не се пише това което и се иска на нея и Дрян! - трие си темата.Много е тъпо според мен.
Да я заключи разбирам, но да изтрие ми се вижда прекалено и ненужно.Сутринта отделих доста от времето си, емоциите и вниманието си да пиша и сега няма и помен от всичко.

Amber сега ще го коригирам. За коя тема ставаше въпрос?
Активен

amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #228 -: Ноември 10, 2010, 13:11:38 »
Раздели ТемаНагоре

"Заслужавам ли отрицателна оценка" мисля че се казваше темата.
Активен
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #229 -: Ноември 10, 2010, 14:03:49 »
Раздели ТемаНагоре

"Заслужавам ли отрицателна оценка" мисля че се казваше темата.

Тази тема аз я махнах. Според мен беше безсмислена. Ако държите ще я върна!
Активен

amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #230 -: Ноември 10, 2010, 15:20:06 »
Раздели ТемаНагоре

Е в такъв случай ок.
Не, не държа.Просто темата тръгна не в такава посока в каквато очакваше авторката и реших че сама си я изтрила, а е тъпо.Пускаш тема, искаш мнение и като не чуеш каквото искаш да триеш.
Активен
mi_ma
мимчето
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 361

над мене греят две слънца,това са моите деца

Профил
« Отговор #231 -: Ноември 10, 2010, 16:46:08 »
Раздели ТемаНагоре

е,и аз имам същото питане.бях искала съвет в една тема за майчинството.мисля,че две мами ми бяха отговорили на въпросите.сега исках да си припомня какво ми бяха писали и пак да попитам нещо,но уви темата я няма.предполагам авторката я е изтрила,но ми стана неприятно
Активен

1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка 
http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #232 -: Ноември 10, 2010, 17:07:42 »
Раздели ТемаНагоре

е,и аз имам същото питане.бях искала съвет в една тема за майчинството.мисля,че две мами ми бяха отговорили на въпросите.сега исках да си припомня какво ми бяха писали и пак да попитам нещо,но уви темата я няма.предполагам авторката я е изтрила,но ми стана неприятно

Как се казваше темата!?
Активен

mi_ma
мимчето
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #233 -: Ноември 10, 2010, 17:53:00 »
Раздели ТемаНагоре

ами въпроса е че не помня как се казваше темата  Huh?,заглавието беше дългичко,но беше свързано с "отпуск след майчинството"
Активен

1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка 
mi_ma
мимчето
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #234 -: Ноември 10, 2010, 17:53:32 »
Раздели ТемаНагоре

Как се казваше темата!?
ами въпроса е че не помня как се казваше темата   Huh? ?,заглавието беше дългичко,но беше свързано с "отпуск след майчинството"
« Последна редакция: Ноември 10, 2010, 17:55:11 от mi_ma » Активен

Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #235 -: Ноември 10, 2010, 18:00:48 »
Раздели ТемаНагоре

Как се казваше темата!?
ами въпроса е че не помня как се казваше темата   Huh? ?,заглавието беше дългичко,но беше свързано с "отпуск след майчинството"

Такава тема не е изтривана !
Активен

mi_ma
мимчето
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #236 -: Ноември 10, 2010, 18:06:07 »
Раздели ТемаНагоре

темата не се казва така,а казвам само ориентировачно за какво ставаше въпрос в нея.
нали като си чукна на ПОСЛЕДНИТЕ ПУБЛИКАЦИИ трябва да ми излезе къде съм писала мнението си.но темата не ми излиза
Активен

rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 488

Профил
« Отговор #237 -: Ноември 10, 2010, 19:57:13 »
Раздели ТемаНагоре

Един въпрос и от мен - защо не работи 8-мата по ред емотиконка? Уж трябва да е roll eyes, а излиза усмивка с две точки отпред...  :Smiley
Активен

Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Профил
« Отговор #238 -: Ноември 10, 2010, 20:24:55 »
Раздели ТемаНагоре

темата не се казва така,а казвам само ориентировачно за какво ставаше въпрос в нея.
нали като си чукна на ПОСЛЕДНИТЕ ПУБЛИКАЦИИ трябва да ми излезе къде съм писала мнението си.но темата не ми излиза
Тук в тази тема се коментираха тези неща но има 14 страници и нямам време да ровя точно на коя за това ти се заеми и ще намериш отговора  Smiley http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=477.0
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
kalanova
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 16

Профил
« Отговор #239 -: Ноември 10, 2010, 22:22:57 »
Раздели ТемаНагоре

Въпрос към модераторите.
 Имах Бан който изтече, но продължавам да не мога да пускам обяви и да се записвам в обяви. Моля за отговор Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley
Активен

Ако вземете две или повече обяви сте с предимство.
За суми над 20 лв. изпращам след изпращане на парите.
Оценките ми в др.сайт:
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=58694

Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 51   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: